推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

炮房ほ人鞠躬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-4 14:48 發表

我刑事恐嚇單野去差館銷左案未呀大哥?

咁如果你無收到警察 send俾你既pm, 叫你去自首, 咁果單野應該就無野架喇~~~~

let it go la.....ok??

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-4 13:30 發表

kols咩?佢溝唔到女我請nc?我溝唔到果陣水請我叫G呀?
點知呀, 我都係睇post見到咋

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-4 13:33 發表

一嬲都有架啦................可?
:bird:.................:bird:.......:bird:

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-4 18:31 發表

咁係有吖嘛.....454比3個:bird:我wor.....乜妳50知架咩?
:bird::bird::bird::bird::bird::bird:

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-6 01:51 PM 發表

估下啦....估中有獎
有野八?
砵砵砵

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-7 02:01 發表

gk就泥比12個:bird:我..............
唔係事實既野唔好亂講

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-7 16:37 發表

.................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-4-6 13:51 發表

估下啦....估中有獎
媽媽你話喎呀
都話叫你咪話比人知lor

引用:
原帖由 brasco 於 2007-4-7 18:40 發表

你!!....
多事啦你

推下先, 唔係會LOCK THREAD

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-3 11:33 發表
推下先, 唔係會LOCK THREAD
絕對支持推正經 Thread ....唔係尼度變成變態佬天下

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-3 11:52 發表

絕對支持推正經 Thread ....唔係尼度變成變態佬天下
變態佬係xocat既動力黎架

邊到有變態佬???????????

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-5-3 18:16 發表
邊到有變態佬???????????
有冇兄弟想開新版專Post高跟鞋包括洗樓射鞋圖

開頭唔知咩叫洗樓射鞋, 後來問o左d男士先咩係咩黎..
呢d唔係變態係咩呢? 射去人地d鞋度會興奮唔係變態係咩呢?
呢d私人愛好關埋門o係你自己間屋度玩, 我理得你用自己d液體黎搞奶昔飲, 唔騷擾到別人, 我唔會理佢囉!

哈哈~ 但估唔到有咁多變態佬囉 陳sir條thread話咁快就落o左垃圾桶啦, 教人非禮6次好收手喎, 唔係變態係咩呢?
話時話, 佢呢d叫唔叫教唆呢? 真係告得入又有人肯甲錢請律師, 我私人sponsor$2000

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-5-4 12:36 發表

有冇兄弟想開新版專Post高跟鞋包括洗樓射鞋圖

開頭唔知咩叫洗樓射鞋, 後來問o左d男士先咩係咩黎..
呢d唔係變態係咩呢? 射去人地d鞋度會興奮唔係變態係咩呢?
呢d私人愛好關埋門o係你自己間屋度玩, 我理 ...
你問返黎都好呀!我日日見唔少尼 d 烏糟野呀
唔知重以為自己時運低
好心 d 鐘意玩膠水既人死返屋企啦 ...你話夾錢搵律師?
我直頭想夾錢搵人打實佢?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-4 12:50 發表

你問返黎都好呀!我日日見唔少尼 d 烏糟野呀
唔知重以為自己時運低
好心 d 鐘意玩膠水既人死返屋企啦 ...你話夾錢搵律師?
我直頭想夾錢搵人打實佢?
唔該加多腳, 我既
請律師係要針對陳sir教唆人非禮女人既
果d玩膠水既咪"僕"下佢囉, 睇下d相果d膠水人o係邊頭影相囉, post個地點出黎, email去亞視嘛, 等d大眾市民比d壓力警察嘛...再唔搞搞佢, d膠水人會射埋人地d內衣褲度架喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。