推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-2-26 13:05 發表
師傅番左黎, 仲比車公上左身, 仲話: 抽左96簽, 簽話佢宜搬遷, 咁快d搬la,

第九十六簽.中簽

山水相逢淘沙金,性堅何誤小人言;

只管秉心行正道,舉頭三尺有神前。

自身:心正為上 財運:可得 ...
邊度睇到嫁?

師傅番黎, 也文也武, 話抽中條中簽, 其實車公果度最衰既都係中簽.
睇真d, 係叫佢小心三尺有神前

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-2-26 14:11 發表
師傅番黎, 也文也武, 話抽中條中簽, 其實車公果度最衰既都係中簽.
睇真d, 係叫佢小心三尺有神前
你唔答我o係邊條thread/post睇到佢話抽到98號簽ge?
定你老作嫁?

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-2-26 12:35 發表
我睇舊版xocat, 師傅好尊敬你喎, 貓哥前貓哥後.
佢話不如鑄個銅像表揚我喎,
佢話'貓哥, 你以為你支筆好有影響力可~~'
佢同人講「你唔見(我做版主)尼期比白貓果期多左好多新人咩?」
佢有一排仲夾埋某位新進大哥野野都我.
佢話「舊既唔去, 新既點返?」
佢話我「三分顏色上大紅! 」
「對果d 喪貓、癲狗、過街鼠,永不會妥協!記得插就要齊齊圍住插喎!」
「DLLM ! 你又米戀係度扮貓啦! 白吉蒂的桑拿世界 ! 作嘔!」
「點呀?鼠腥 」
「一於將呢班喪貓、癲狗、過街鼠,圍住隊!」

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-2-26 03:51 PM 發表

你唔答我o係邊條thread/post睇到佢話抽到98號簽ge?
定你老作嫁?
梗係老作拉,不過對過晒D簽文,尼條最match佢

唔怪得龍泉條 Thread 咁靜,原來過晒黎呢邊

簽個名先

引用:
原帖由 Nicole2003 於 2007-2-26 22:05 發表
死婆
病好未?

---------------------

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-26 23:47 發表

死婆
病好未?
感冒未清仲有d咳咁囉
你近黎幾好嗎

-------------------------

引用:
原帖由 Nicole2003 於 2007-2-27 13:50 發表

感冒未清仲有d咳咁囉
你近黎幾好嗎
我? 呵呵...我要做好份工
其他野就有d曙光啦

freedom of speech should be maintained.  
So I don't want to say much.

However, freedom of speech should be built on respect and courtesy and 禮貌.  Pls think before saying anything.

引用:
原帖由 xocatII 於 2007-2-27 10:58 PM 發表
freedom of speech should be maintained.  
So I don't want to say much.

However, freedom of speech should be built on respect and courtesy and 禮貌.  Pls think before saying anything.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-27 14:32 發表

我? 呵呵...我要做好份工
其他野就有d曙光啦
其他野
你指邊方面先

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-2-25 04:03 PM 發表
係呢度傾真係爽,呢度阿公睇場,
可以暢所欲言,講乜都得。 ...
對不起, 小弟要收回這句說話.

小弟之前失言, 小弟不知天高地厚,挑戰權貴,
以致打擾各位清談雅興.
請撲穨囓S弟姊妹恕罪,
小弟此後, 風花雪月, 花鳥蟲魚.
只談風月, 不談正事

小戰機頓首

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。