推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-11 22:22 發表

同感!
robert, 東莞不能去

, 係唔係留深消費

?

引用:
原帖由 Oldman 於 2014-2-12 13:31 發表

robert, 東莞不能去, 係唔係留深消費?
回歸 SZ
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-12 13:41 發表

回歸 SZ
But 附近的廣州、惠州都有動作喔,SZ會否跟風?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2014-2-12 17:28 發表

But 附近的廣州、惠州都有動作喔,SZ會否跟風?
肯定會,但現時茅頭指向DG,況且SZ在過年前已經掃過,趁個風仲未吹到之前應該可以去打下游擊。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-11 21:33 發表
I have such experience before.

When I was in MB, one of the highlighted SN in CP.
Someone knock the door and yell for open the door.
My girl stupidly open the door after we finished and dressed u ...
Thanks for sharing your experience.  You are lucky .

引用:
原帖由 lomondsam 於 2014-2-11 20:42 發表
數字值得參考.....
6525 KO 查1948間場, 有問題既係39間, 拉左162人....

即係每間場有3.35位KO 掃場....
東莞有0.02%既娛樂場所有問題
每間有問題既場拉左4.15名嫖客及技師
拉每名嫖 ...
師兄的數學與分析能力很強!  
_

相關搜索目錄: 娛樂

楊洲十日,嘉定三屠,百日嚴打,都是自人類史以來最可歌可泣的殘酷篇章.

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-12 17:39 發表

肯定會,但現時茅頭指向DG,況且SZ在過年前已經掃過,趁個風仲未吹到之前應該可以去打下游擊。
萝卜兄, SZ最新战况如何呢。。。

回復 24# 的帖子

Of course scary, but somehow, I feel nothing by that time...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-12 05:41 發表

回歸 SZ
今早報導昨晚深圳, 廣州, 江門, 惠州和多個市都掃.
未來三個月都打風.

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-13 10:43 發表
Of course scary, but somehow, I feel nothing by that time...
今次完全唔同, 比上次三中前更兇險

GA ???完全唔關事, 而家講緊要捉邊個GA, 唔係捉邊個嫖客..
無論是愛與被愛,也是串步難行

问过常平海燕啲囡囡,桑K都冇开,话唔知几时先转番绿灯。我识果个仲啱啱11号到,早知就唔返咁讲

10号晚响深圳,K有开,但囡囡个个都唔敢出街了

引用:
原帖由 stone0021 於 2014-2-13 13:10 發表 10面鉦`圳,K有开,但囡囡議ㄜ矕悼X街了
看来这次的扫鰬O有史来最严重的😭😂

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-13 12:59 發表

今次完全唔同, 比上次三中前更兇險

GA ???完全唔關事, 而家講緊要捉邊個GA, 唔係捉邊個嫖客..
原来系抓GA吴系抓嫖客。。甘我吴使惊啦。。虽然我都吴系嫖客。。只系过客。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 16:20 發表

原来系抓GA吴系抓嫖客。。甘我吴使惊啦。。虽然我都吴系嫖客。。只系过客。

今日收到DJ們來電,有的想搵路費 ,有的想搵瓦遮頭 ,口氣好平,我問有冇得試車,佢話得,不過車唔靚唔好唱 ,我話肯定啦,心諗最多唔俾咁多試車費 ,呵呵 ... 下畫正骨場兩個正骨技師都叫苦連天,看來甚為水盡  ,曹仁超話:滿目瘡痍,入市良機,有危自有機,我有私家跑道,解放軍都唔怕,助人為快樂之本 (可理解為鋤人 ) 一於先嗒幾件落水狗,再諗長楂定短炒。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 16:20 發表

海哥已簽長約,通街有平野都與你無關,anyway, 平淡是福,知足常樂

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-13 19:16 發表

今日收到DJ們來電,有的想搵路費 ,有的想搵瓦遮頭 ,口氣好平,我問有冇得試車,佢話得,不過車唔靚唔好唱 ,我話肯定啦,心諗最多唔俾咁多試車費 ,呵呵 ... 下畫正骨場兩個正骨技師都 ...
师傅我也想试下车。。介绍下吴该。。
试下上次5000果个。。比500.。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-13 19:20 發表

海哥已簽長約,通街有平野都與你無關,anyway, 平淡是福,知足常樂
要试车呀。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-14 11:59 發表

师傅我也想试下车。。介绍下吴该。。
试下上次5000果个。。比500.。。
如果佢肯,點會俾你試呢?

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-14 12:00 發表

要试车呀。。。

一枝花有乜車未試過呢?

即時新聞

廣東省委常委會決定,免去東莞市副市長兼市公安局長嚴小康的職務,指他未有履行職責,令東莞市涉黃違法行為,屢禁不止,在國內外造成極為惡劣的影響。

真係好笑 ...

都黃左二十年,而家才搵隻代罪羔羊,又唔查埋佢有幾多身家、情婦?

今次打謝左,有排冇得花街了

新華網

哈尔滨4800余警力一夜清查酒店洗浴等2700余家

鄭少秋:誰令這火光遍地 ...

相關搜索目錄: 酒店

最慘係去酒店都唔得,
原本星期三約左女女,

但佢話酒店客房都查,

要取消約會!

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。