推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-15 12:18 發表

條肥記者好精靈我唔擔心,只係個光頭記者傻更更 ...
知肥記者者, 必是師父也.
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-16 00:36 發表

上周末 SZ 風平浪靜,前日問過囡囡個風吹到邊,話冇事,今日膽粗粗衝左上去.....

好恐怖啊~~

全城高度戒備,為配合捕快巡查,唔洗出動無影腳踢門捉人,所有按摩房一定要全高清,唔可以遮布。客 ...
我見邪骨港X 仲有開門...
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 73# 的帖子

簡略報導:

常仔酒店大減價.
日日豪"豪單"星期六都係288. 美x登都減價
2月15, k仍閂門, 沐足關門,( 包括酒店沐足, 寶足林等. ).音樂龍都熄燈.
酒店得番我估1 / 4 入住率. (目測)
街上小貓十隻八隻, 仍有人攬女行街.(但唔多).
"私約"據聞 5張人仔成交 (但係快餐貨, 定係原本k貨, 不詳).

戰地記者報告原畢.

相關搜索目錄: 酒店

多謝師兄報告, 今早聽收音機, 好似有其他省份都加入掃黃, 好似有浙江, 廣西, 黑龍江 .....
又話DG罷免鰲X條友職, 都唔知堅定流

引用:
原帖由 markLee 於 2014-2-17 11:31 發表
簡略報導:

常仔酒店大減價.
2月15, k仍閂門, 沐足關門,( 包括酒店沐足, 寶足林等. ).音樂龍都熄燈.
街上小貓十隻八隻, 仍有人攬 ...
谢谢师兄的b地报道!什么娱乐都没有,那怎么N有人去CP呢?

引用:
原帖由 alextian 於 2014-2-17 14:46 發表

谢谢师兄的b地报道!什么娱乐都没有,那怎么N有人去CP呢?
仲有老番牒賣, 寶足林星期日好似開番(雖然星期六烏燈黑火).

我反而覺得問題的深遠在失去保護的東莞風月場如何能生存下去  

中堂鎮的公安領導下崗就是因為記者舉報而他們不去查辦

如果有日有人在夜總會被放飛機,打110:某某夜總會大量三陪 ....

阿Sir 出動嗎?

阿Sir 敢不出動嗎?

It seems that this storm will last for quite sometimes...
Heard from some girls, some HK hotel agents are working very hard to persuade them to go to HK for 7-days visit...

Don't know if it is going to affect the HK market...

Any Ching could share... if it is still save to have a quick meeting with girl in CP? like in Kowloon Hotel?
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2014-2-17 11:31 發表
簡略報導:

常仔酒店大減價.
街上小貓十隻八隻, 仍有人攬 ...

在太平時都沒有1/4,更何況嚴打?

最新消息:常平正骨明日回復正常

最新消息:不准大陸女性在酒店開房

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-14 17:15 發表

係人都知道超哥專一
我講緊係 (當年) 兩位標誌 young men

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-17 20:55 發表
消息是真的吗?那么那些韖縐ぁX差的大陆女性怎么办?

引用:
原帖由 alextian 於 2014-2-18 08:44 發表

消息是真的吗?那么那些韖縐ぁX差的大陆女性怎么办?
訓街

由於自己年紀大加上旺區貴價很多了, 所以近年我轉到惠州小鎮玩, 就近一次都是剛剛的農曆新年前,
但照現時所知所聞,  卻是玩了十幾年都未如此兇猛過的大掃黃, 惟可惜自問嫖癮幾深, 實難以自拔,
短期內都要找個日子, 上去見機行事喇! 不安全的話, 就只有按個正骨囉!

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-17 19:59 發表
最新消息:常平正骨明日回復正常
正K呢。。下礼拜重开。。??

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-17 20:55 發表
D记者吴知点探女女啦。。。

回復 92# 的帖子

光頭記者去囡囡家深入探訪!

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-2-18 15:25 發表
光頭記者去囡囡家深入探訪!
家访。。。。
要码住光头记者啦。。介绍D家访嘛。。。

上星期二跟q女龍崗區酒店爆房, 風平浪靜.

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-18 16:25 發表
准备几时再去。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-18 08:29 發表

准备几时再去。。。
可能下星期吧. 不過我住那間酒店三星級, 只有中餐部, 沒有按摩, 足浴, KTV.
或者系呢個原因, 無GA查房.

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-18 16:56 發表

可能下星期吧. 不過我住那間酒店三星級, 只有中餐部, 沒有按摩, 足浴, KTV.
或者系呢個原因, 無GA查房.
GA查房应该是抽帕d房,不可能每V酒店每天查房,可能`气不好时N碰到!

引用:
原帖由 wt29 於 2014-2-18 13:41 發表
由於自己年紀大加上旺區貴價很多了, 所以近年我轉到惠州小鎮玩, 就近一次都是剛剛的農曆新年前,
但照現時所知所聞,  卻是玩了十幾年都未如此兇猛過的大掃黃, 惟可惜自問嫖癮幾深, 實難以自拔,
短期內都要找個日子 ...
是否暫時可以去馬交?

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-18 16:25 發表

龍崗屬深圳,不是重災區,深圳正骨正常

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。