推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2014-2-14 21:24 發表
最慘係去酒店都唔得,
原本星期三約左女女,
但佢話酒店客房都查,
要取消約會!
五星級酒店都查?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-13 11:16 發表

今日收到DJ們來電,有的想搵路費 ,有的想搵瓦遮頭 ,口氣好平,我問有冇得試車,佢話得,不過車唔靚唔好唱 ,我話肯定啦,心諗最多唔俾咁多試車費 ,呵呵 ... 下畫正骨場兩個正骨技師都 ...
師傅,有好野記得關照 2002年度之珠海孖寶兄弟呀!

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-2-15 00:50 發表

係人都知道超哥專一

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2014-2-14 21:24 發表
最慘係去酒店都唔得,
原本星期三約左女女,
但佢話酒店客房都查,
要取消約會!
约女女去远D,比如南澳的度假酒店啦。。两人都登记身份证。。是男女朋友嘛。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 10:24 發表

约女女去远D,比如南澳的度假酒店啦。。两人都登记身份证。。是男女朋友嘛。。

那個酒店開間相連房都可以.

今晚会有战地记者去各K场“检视”情况。。一个肥记者和一个光头记者。。。

可能会捡到好野。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 11:56 發表
今晚会有战地记者去各K场“检视”情况。。一个肥记者和一个光头记者。。。
希望唔會扮左蟹
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 11:56 發表

條肥記者好精靈我唔擔心,只係個光頭記者傻更更 ...

报导话江苏都出左4800个警力,连哈尔宾咁冻嘅地方都扫到,衣次唔系针对广东,可能系全国性啊!

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-15 12:18 發表

條肥記者好精靈我唔擔心,只係個光頭記者傻更更 ...
个光头记者话约相好返狗笼。。真系几但心。。
肥记者如师傅所说系唔会既。。唔使担心拒。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-15 12:14 發表

希望唔會扮左蟹
唔使怕。。话系讲警即放。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 12:45 發表

个光头记者话约相好返狗笼。。真系几但心。。
肥记者如师傅所说系唔会既。。唔使担心拒。。。

真唔明白咁X有米而家風投火勢梗係住五星有暗格相連房,咪多使幾百,捉鳩左佢去勞改就好

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 12:47 發表

唔使怕。。话系讲警即放。。。
條光頭記者國語又唔好,等下同阿Sir言語有誤會就仆街
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-2-15 00:50 發表

呢個正骨技師超哥一定鍾意

而家正骨都關門,真係手停口停

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 09:18 發表

萝卜兄, SZ最新战况如何呢。。。
上周末 SZ 風平浪靜,前日問過囡囡個風吹到邊,話冇事,今日膽粗粗衝左上去.....

好恐怖啊~~

全城高度戒備,為配合捕快巡查,唔洗出動無影腳踢門捉人,所有按摩房一定要全高清,唔可以遮布。客人身上衫褲不能離身,原本是全身推油的 r 雀餐,改為:前列腺按摩,技師只能伸手入褲管卒雀,做到好似正規按摩咁。

部長話咁既玩法唔知搞幾耐,等朝廷有明確指引先至改規矩。

現時到SZ玩邪骨超高危!
本帖最近評分記錄
  • superman88 體力 +31 多謝分享 2014-2-16 12:01
  • superman88 威望 +31 多謝分享 2014-2-16 12:01
  • superman88 金錢 +31 多謝分享 2014-2-16 12:01
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-16 00:36 發表

上周末 SZ 風平浪靜,前日問過囡囡個風吹到邊,話冇事,今日膽粗粗衝左上去.....

好恐怖啊~~

全城高度戒備,為配合捕快巡查,唔洗出動無影腳踢門捉人,所有按摩房一定要全高清,唔可以遮布。客 ...
谢谢罗白哥。。都系要暂时忍耐啦。/。。。

昨日收到電話,遠年便當求援,借路費著草回鄉避亂。唉!又破財。

收到風,呢次為朝廷權變所至。實凶險萬分,各位莫要亂來!

多謝羅白兄 情報

Thanks a lot.

5 Stars hotel reply today, no allow any visitor to the guest room, all the visitor must be registered at the front desk.

引用:
原帖由 36D 於 2014-2-16 13:00 發表
收到風,呢次為朝廷權變所至。實凶險萬分,各位莫要亂來!
完全對。

改朝換代,施下馬威,釐定新制,逆我者亡。

歷史比我地既教訓,這個階段是最凶險的,唔知道劇情發展下去會係點,好難捉摸,就算你風險管理做得幾好,玩得幾精靈,你都會有機會碰到屈原 (老屈), 好容易成為他人之祭品。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-16 14:26 發表
5 Stars hotel reply today, no allow any visitor to the guest room, all the visitor must be registered at the front desk.
五星酒店遮。。狗笼吴使既。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。