推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[新裝] 俏佳人SPA

引用:
原帖由 wkhh9876 於 2016-2-2 21:27 發表
昨日有空 於時夜襲俏佳人一入到去 有Lisa 同sasa小妹妹  於是一試雙 莎組合 在過程二人有講有笑 平時文靜的他地 也笑起來   二人互補不足 溫柔的美女們送上新年前的快樂

同也收到老相好通知二位陀地 將在寒潮下直 ...
雙SA

好似好吸引呢

回復 326# 的帖子

吸引就要快的試下

大家好!今日返工既俏佳人有:Sasa,QQ,Joey,Angel,詩詩,Lena,陀地妹妹Stephy,Yammie,小新,Koey,LiSa,Hebe

引用:
原帖由 london2000 於 2016-1-31 13:39 發表

Why Joey女神, Brother William?
london兄,她樣貌、服務完全符合個人期望,
咀型,夾得來,小弟的A茶。她開始放假了,
過完年再聚啦!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Debut 於 2016-2-2 21:40 發表
之前上過去搵其他技師,出房後見到一位短髮美人,高高的。已經令我留下印象。之後問番,原來叫STEPHY,就決定再上去一試伊人,可惜,夾不到時間,她有事要早收工呢。既然去意已決,唯有轉向其他技師,就諗起陀地YAMM ...
Yammie這位妹妹都幾得意
好享受她的長途飄手
令人津津樂道∼

引用:
原帖由 Tong彤 於 2016-2-3 13:13 發表
大家好!今日返工既俏佳人有:Sasa,QQ,Joey,Angel,詩詩,Lena,陀地妹妹Stephy,Yammie,小新,Koey,LiSa,Hebe
喜見Koey和Hebe
這對年輕陀地組合現身俏佳人
我覺得兩位比前更明麗呢∼

見常笑容滿面的Lisa
黑鞋短褲白襪仔很可愛....

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-3 13:34 發表

喜見Koey和Hebe
這對年輕陀地組合現身俏佳人
我覺得兩位比前更明麗呢∼

見常笑容滿面的Lisa
黑鞋短褲白襪仔很可愛....
Lisa的確吸引,有少女味道。
不知hebe會唔會同koey係絕配?一冷一熱呢

引用:
原帖由 Debut 於 2016-2-3 13:52 發表

Lisa的確吸引,有少女味道。
不知hebe會唔會同koey係絕配?一冷一熱呢
你又估中
Hebe會較熱又搞鬼
不過Koey其實並不冷
只是稍為慢熱
也可以好好傾好好Feel....

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-3 14:26 發表

你又估中
Hebe會較熱又搞鬼
不過Koey其實並不冷
只是稍為慢熱
也可以好好傾好好Feel....
咁岩估中左
下次要上去睇下先得
我都好慢熱

引用:
原帖由 william01 於 2016-2-3 13:24 發表

london兄,她樣貌、服務完全符合個人期望,
啱咀型,夾得來,小弟的A茶。她開始放假了,
過完年再聚啦!
Oops!  Thanx.  Next time.

相關搜索目錄:

回復 332# 的帖子

Hebe    koey絕對一配

早晨今日番工既俏佳人有:Sasa,QQ,Angel,詩詩,Lena,陀地妹妹Stephy,Yammie,Koey,LiSa,Hebe

今日回暖不用開暖毯吧
聽說已有碌柚葉可開始洗邋遢

下星期四晚想試試,如果唔book就甘走上去會唔會要等好耐? ~6pm

引用:
原帖由 joanne_girl 於 2016-2-4 13:15 發表
早晨今日番工既俏佳人有:Sasa,QQ,Angel,詩詩,Lena,陀地妹妹Stephy,Yammie,Koey,LiSa,Hebe
Joey 真係放假了,要等他回到。

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-4 18:03 發表
下星期四晚想試試,如果唔book就甘走上去會唔會要等好耐? ~6pm
下星期四是年初四
不知開工未呢?

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-4 18:03 發表
好似初五先開啵

引用:
warhammer兄還是先預約較穩陣
因我上次6點幾上去就沒有房了
因好多都是book了才上去的∼

有次冇book等鬫n耐先可入房,自此一早book定較穩陣。由此證明,呢間場有保證,絕不會有跌錢感覺!

感謝各師兄回復,請問除了3字頭的電話,佢哋有冇手機號碼可whatsapp 或wechat 做booking?
如有需要保密,可pm,thanks

相關搜索目錄: 手機

回復 345# 的帖子

其實些電話已可聯絡二位場主  新年囡囡們可能放假 一早book定有so

我都鬘3字頭鶩蚢q話,主持人好快安排,而且安排時間準確,值得一讚!

大家好,今日返工同事有:Sasa,QQ,Angel,詩詩,Lena,陀地妹妹Stephy,Yammie,Koey,LiSa,Hebe

年廿八,洗邋遢。今日為大家準備好碌柚葉
大家好,今日返工同事有:Sasa,QQ,Zoe,詩詩,Lena,陀地妹妹Stephy,Koey,LiSa,Hebe⋯⋯

見Koey都幾受歡迎
忙過不停一個接一個
上身黑白間條黑散裙
黑色白底鞋子
港女得來帶韓妹Feel
忍不住在彤彤面前讚她靚女

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。