推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[新裝] 俏佳人SPA

大家好,今日返工同事有:Sasa,QQ,陀地妹妹Stephy,Lisa

今日是大年初一,恭祝大家新年快樂,骨運亨通,財源滾滾來,俏佳人年初五開市。

祝賀主持人生意蒸蒸日上,分店開遍全港九⋯⋯⋯恭喜恭喜

祝二位主持人及一眾美女 開市大吉  生意興隆   青春常駐

今日返工靚女有QQ Sasa,陀地妹妹有 stephy.hebe,koey.

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-7 10:08 發表
見Koey都幾受歡迎
忙過不停一個接一個
上身黑白間條黑散裙
黑色白底鞋子
港女得來帶韓妹Feel
忍不住在彤彤面前讚她靚女
咁正我今晚收工去試下先,未去已好期待了

引用:
原帖由 一起沈船的日子 於 2016-2-12 15:39 發表

我都覺得Koey好好,每次搵佢都好溫馨。
師兄試完講儱P受。

引用:
原帖由 一起沈船的日子 於 2016-2-12 15:39 發表

師兄試了嗎?
如何如何

引用:
原帖由 wkhh9876 於 2016-2-12 02:38 發表
祝二位主持人及一眾美女 開市大吉  生意興隆   青春常駐
謝謝c兄,祝你新年快樂!萬事如意!
財源滾滾!

年初六啦:祝大家六六大順,事事順利!
今日返工靚女,SaSa,QQ,Lena,陀地妹妹:Stephy,Koey,Hebe⋯⋯

祝靓靓老闆開市大吉, 生意興隆, 財源滾滾來

回復 360# 的帖子

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-3 14:26 發表

你又估中
Hebe會較熱又搞鬼
不過Koey其實並不冷
只是稍為慢熱
也可以好好傾好好Feel....
想問Koey 點正法?

情人節適逢初七人日,祝大家情人節生日快樂! 今日返工同事:SaSa,QQ,GiGi。陀地妹妹:Koey,Stephy

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-2-13 16:25 發表

想問Koey 點正法?
常會在街上或地鐵車廂
所遇見到之港少女氣息
昨天年初六與她數一數
前後已是第六次找她了
感覺她的小手推按功夫
一次比一次舒服
隨後的溫馨時刻
她會關心夠唔夠feel
會盡她有限度的本領
營造出氣氛來
怪不得見Koey嘜單多一直在忙啦.....

引用:
原帖由 Tong彤 於 2016-2-14 12:16 發表
情人節適逢初七人日,祝大家情人節生日快樂! 今日返工同事:SaSa,QQ,GiGi。陀地妹妹:Koey,Stephy
祝各位俏佳情人情人節快樂

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-14 13:41 發表

常會在街上或地鐵車廂
所遇見到之港少女氣息
昨天年初六與她數一數
前後已是第六次找她了
感覺她的小手推按功夫
一次比一次舒服
隨後的溫馨時刻
她會關心夠唔夠feel
會盡她有限度的本領
營造出氣氛來
怪 ...
咁要約下佢先, 90分鐘收費大約幾多呢?

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-2-14 14:18 發表

咁要約下佢先, 90分鐘收費大約幾多呢?
$350 + 小費

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-14 14:25 發表

$350 + 小費
小費大約幾多?

yeah yeah yeah

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-14 13:51 發表

祝各位俏佳情人情人節快樂
今個月尾,target 上去一試。有幸add蘬oanne微信, ,希望呢度book鱄屭炵央C

睇完哂咁多頁,做了點功課。抄低了囍W: Joey Lisa Yammie QQ 小新 安琪 QQ Angel Kitty Niko Louie Stephy Bobo Yuki Gigi Yuki Tina....
咁多個都好試得過,,我都唔知點選好!

想要白晢聽話清純鵅A唔知有冇?

信兄,有冇recommendation?

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-2-14 15:34 發表

小費大約幾多?
由$200起
若然她們付出多了
相對上應該要打賞多些吧∼

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-2-14 17:21 發表

今個月尾,target 上去一試。有幸add蘬oanne微信, ,希望呢度book鱄屭炵央C

睇完哂咁多頁,做了點功課。抄低了囍W: Joey Lisa Yammie QQ 小新 安琪 QQ Angel Kitty Niko Louie Stephy Bobo Yuki Gigi Yuki ...
師兄做足功課喎
可以寫出這麼多名字
我從來不會寫「食得過」
因為這樣寫似乎對她們不尊重
或許會說我太執著
但我會用「試得過」

白晢的我想起Hebe和小新
其實因燈光問題我看不清,哈哈!
至於聽話的,我會覺得每位技師也有其特點與底線
我們出來輕鬆如果以尊重她們為前題
而不是處處去挑戰她們
反而會有意想不到的收穫

相關搜索目錄: 功課

信兄,失禮了,一時手快,已編輯。
之前鶻s告台見過小新麍菕A的確好白。Hebe就無乜印象。
引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-14 18:24 發表

師兄做足功課喎
可以寫出這麼多名字
我從來不會寫「食得過」
因為這樣寫似乎對她們不尊重
或許會說我太執著
但我會用「試得過」

白晢的我想起Hebe和小新
其實因燈光問題我看不清,哈哈!
至於聽話的,我 ...

相關搜索目錄: 廣告 功課

引用:
原帖由 messenger 於 2016-2-14 18:11 發表

由$200起
若然她們付出多了
相對上應該要打賞多些吧∼
thx 師兄, 想要電話或whatsapp,wechat book, 開始想約Koey

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。