推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[新裝] 俏佳人SPA

引用:
原帖由 william01 於 2016-3-10 10:11 發表

Lisa 樣子清純可愛,笑意盈盈,健談開朗,和她相處很愉快。
聽聞場中會再有優質技師加盟,將拭目以侍。
互相尊重就會相處愉快!
挑戰她們底線為難她們
令大家都不會開心
違反了我們去尋開心的目的

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-3-9 21:58 發表
Haha Lisa都讚我斯文,又話想有個好似我咁翵k朋友。。(我都有灟囍n意思)
做得呢行,我諗有時候真鰣n受灡臐C

Gentleman 一齱A大家留下一個美好回憶嘛。

即使我可能未必會encore Lisa, ,但 ...
對....留下美好回憶就最好了

大家好,今日番工同事有:QQ, Angel, Joey, cici, 洋洋,boey,陀地有hebe lisa妹妹 仲有放完長假的 小新.

大家好,今日番工同事有:QQ, Angel, Joey, cici, 洋洋,Boey陀地有hebe lisa妹妹,放完長假的 小新

呢輪心情同天氣一樣,今日降温又下雨,更差。上黎減下壓。老闆娘推介一個身型惹火,笑壓盈盈H技師∼芊芊俾我,話保證會另我心情好返。好,去馬。芊芊手骨了得,推拿穴位到家,更屬非常健談開心菓一名,推油手法温柔兼鬼馬具節奏感,互動指數強。心情靚番哂。
本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +30 多謝分享 2016-3-11 09:20
  • william01 威望 +30 多謝分享 2016-3-11 09:20
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2016-3-11 09:20

大家好,今日番工同事有:QQ, Angel, Joey, cici, 洋洋,boey,陀地有hebe lisa妹妹 仲有放完長假的 小新.。仲有新入行的c妹 小淇

今日又要早鷷ook心目中鴾k仔先⋯⋯早book早享受

今日番工同事有:芉芊,Joey QQ 陀地妹妹有Lisa 小新 新入行c妹小淇。

引用:
原帖由 寒森 於 2016-3-12 11:17 發表
今日又要早鷷ook心目中鴾k仔先⋯⋯早book早享受
我到了,師兄book左未呀?

回復 485# 的帖子

Book鱁捸A已經按完啦!順利升空!出到大廳發覺孎獀v愈褶U靚,有兩個好正⋯⋯下次試屩虪揖!

thx for sharing

引用:
原帖由 寒森 於 2016-3-12 19:02 發表
Book咗啦,已經按完啦!順利升空!出到大廳發覺啲技師愈嚟愈靚,有兩個好正⋯⋯下次試屩虪揖!
師兄, 請問雙打點計法?

我都未試過,要問歞啗陞D持人joanne先⋯⋯

淇妙的旅程

上去諗住walk in找Lisa
以為時間尚早她會有空
見她一身水手衫裙
像位逃學來上班的高中生
Joanne說:她已有booking
又一次太老定了,都是我的錯!

Joanne於是介紹我試試
新來新入行的小淇
我見她文文靜靜,直髮及膊
像鄰屋的乖乖女過來玩那樣
目測22-3,樣貌不是驚豔那種
而是自自然然很耐看
反而更有親近感

以為是白紙一張,原來又不是.....
做過美容故此推按手法舒服
健談,越傾越好傾
也懂得說說笑,令房間氣氛更輕鬆

推完pp著我轉身,我說未得呢
引導她先偷偷我的東西
又像當年首遇Joanne時那樣
我伸高雙手做出動作
她看著便照跟著做
小淇也很聰明,學習能力強
都能一一做到神偷妙手法

轉身後,她就像個小女孩
一雙小手捉著隻小鳥細心呵護
我再引導了她,如何....
點蟲蟲,蟲蟲飛
最後她再添加上份溫馨
催化蟲蟲飛得更高.....

我很滿意小淇的表現
相信下次找她時
會見到她突飛猛進

出房再見到Lisa,她的開朗性情
加上不吝嗇的笑容
的確有如陽光呢∼

相關搜索目錄: 美容

感謝差兄的報告,多點上去傳授神偷妙手大法,我們也可受惠呢
引用:
原帖由 messenger 於 2016-3-13 17:24 發表
上去諗住walk in找Lisa
以為時間尚早她會有空
見她一身水手衫裙
像位逃學來上班的高中生
Joanne說:她已有booking
又一次太老定了,都是我的錯!

Joanne於是介紹我試試
新來新入行的小淇
我見她文文靜靜, ...

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-3-14 07:30 發表
感謝差兄的報告,多點上去傳授神偷妙手大法,我們也可受惠呢

雙翼齊飛、舞動前線、重重包圍
催蛇甦醒、點指兵兵、螞蟻上樹....
這位小妮子都做得好好

咁勁~?!那我要上去試下了

上次我教了cici 放風箏,差兄可有試過?
引用:
原帖由 messenger 於 2016-3-14 09:22 發表

雙翼齊飛、舞動前線、重重包圍
催蛇甦醒、點指兵兵、螞蟻上樹....
這位小妮子都做得好好

回復 492# 的帖子

我少引導她們放風箏了
因神偷探手已做到那效果

今日番工同事有:cici,小淇,芉芊,Joey QQ 陀地妹妹有Lisa 小新 。仲有 心兒 已放完長假回來。

引用:
原帖由 joanne_girl 於 2016-3-14 12:44 發表
今日番工同事有:cici,小淇,芉芊,Joey QQ 陀地妹妹有Lisa 小新 。仲有 心兒 已放完長假回來。
心怡妹妹終於回來了

剛收到Joanne通知叫我上去,但我未見過心怡,唔知差兄對心怡可有評價?
引用:
原帖由 messenger 於 2016-3-14 14:35 發表

心怡妹妹終於回來了

引用:
原帖由 warhammer 於 2016-3-14 14:53 發表
剛收到Joanne通知叫我上去,但我未見過心怡,唔知差兄對心怡可有評價?

心怡可說是十樓的經典
在前朝水瓶座時已在
永遠都像妹妹的外形
常掛著可愛的笑容
按推功夫了得
是位慢工出細貨技師

謝謝差兄,下次試試先
引用:
原帖由 messenger 於 2016-3-14 15:00 發表

心怡可說是十樓的經典
在前朝水瓶座時已在
永遠都像妹妹的外形
常掛著可愛的笑容
按推功夫了得
是位慢工出細貨技師

嘩!又有靚女⋯⋯雖然未見過,但我一定要試試!手快有手慢冇!

引用:
原帖由 messenger 於 2016-3-14 15:00 發表

心怡可說是十樓的經典
在前朝水瓶座時已在
永遠都像妹妹的外形
常掛著可愛的笑容
按推功夫了得
是位慢工出細貨技師
想問信兄, 心怡按推功夫係唔係同QQ 差唔多?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。