推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

引用:
原帖由 1114 於 2008-4-11 10:57 發表
十卜“精” 英同盟會
唔知有無機會同師兄們上去玩
小弟申請加入“精” 英同盟會
請師兄們多多指點

回復 #26 1114 的帖子

我代其他會員歡迎你! 你叫紅牛, 係咪因為你鍾意飲紅牛? 飲紅牛......曉飛呀!!!!!!!!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-11 02:21 發表

過大海... 邊間呀 ?  

我知有個地方... 有條女... 好正... !!
半年之前... 我親眼見過... 真係 ok...!!!
但係比我 friend 擇左...
而家佢已經係果個場既紅牌...
未決定,我每次都係去到信德先決定架.

回復 #28 alb 的帖子

過一次大海 = 去兩至三次cp!! 我應該以後都唔會再過大海!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-11 03:37 發表
過一次大海 = 去兩至三次cp!! 我應該以後都唔會再過大海!!
我都知,但過大海比較安全.加上從未上過去玩,第一次唔想單拖去.
去過一次就可能會o既.

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-11 02:22 發表

係 wor...師兄你要自己改番外號 !
快些比我...
一直都未有,等我諗下先.

回復 #31 alb 的帖子

阿伯都唔錯, 考慮黻!!!!

引用:
原帖由 alb 於 2008-4-11 11:48 發表

我都知,但過大海比較安全.加上從未上過去玩,第一次唔想單拖去.
去過一次就可能會o既.
從 HK開始, 過大海同樣是小弟第一站, 第 2 站廣州, 第 3 站深圳, 第 4 站很可能是 CP??
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-4-11 04:20 發表

從 HK開始, 過大海同樣是小弟第一站, 第 2 站廣州, 第 3 站深圳, 第 4 站很可能是 CP??
我都係香港,然後去澳門. 至於國內,就只係幾次, 係跟人去nc.  sn未試過.

回復 #33 麥迪文 的帖子

你鵀瘚{都唔順路.....!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-11 12:28 發表
你鵀瘚{都唔順路.....!
i think mat mat does not mean to visit these places in one-go.  He refers to his (and many brothers) "piu" experience.. 1st action usually started in HK, then Macau, then China and other places... .

回復 #36 denny2000 的帖子

Brother denny2000, of course I knew that refers to his plan but not the real trip.  Just joking with him as he used the term "STOP".

登..登...登精” 英同盟會開發地圖

e. CP is co close to 我鄉下. 我鄉下係 purple 嗰個 Woodenhead. ...........I need to go often 鄉下!

e....長安地點係東莞西南面.

Calling 蛙蛙 ~~~ Where is DL?

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

我決定 了 外號為  "袋袋平安"  哈哈!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-4-11 04:44 發表

e. CP is co close to 我鄉下. 我鄉下係 purple 嗰個 Woodenhead. ...........I need to go often 鄉下!

Calling 蛙蛙 ~~~ Whe ...
very good map la....
i just want to know 2...

引用:
我鄉下係 purple 鶩 Woodenhead. ...........I need to go often 鄉下!
DL咪木頭隔離再隔離, 啡色鶣覂o!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-11 13:01 發表

DL咪木頭隔離再隔離, 啡色鶣覂o!!
I see I see 即 "C朗"鄉下!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-4-11 12:44 發表

Calling 蛙蛙 ~~~ Whe ...
It is a good motivation to learn Chinese geography...   

Woodenhead is a good place to explore, the only problem is that there are many HK retirees and you may bump into your uncles/aunties (your home boss's uncles/aunties).

回復 #42 麥迪文 的帖子

可能係C朗大佬!!

大朗, 常平, 樟木頭, 長安

東莞 4 小龍 ~~!!

唔止呀, 橋頭, 橫瀝, 厚街, 塘廈等, 都有不少兄弟話有好洇r!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-11 06:05 發表
唔止呀, 橋頭, 橫瀝, 厚街, 塘廈等, 都有不少兄弟話有好洇r!!
咁師兄幾時帶大家好出"精"呀....

回復 #47 alb 的帖子

呢個責任應該交比icheng適合, 我淨係去過cp!!

支持平日偷跳....~~~

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-11 14:28 發表
呢個責任應該交比icheng適合, 我淨係去過cp!!
icheng = 井底蛙, 閱歷有限..............不過非常熱心推廣和分享各处的 Sn experience!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。