推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-14 07:30 發表
各位兄弟, 睇完 李連英 師兄既告白之後...
大家真係要提高警覺... 小心些......
唔好同 MM 講有呢一類既 website...

基本上而家上邊既經理都會教女女唔好比客影相 (特別係香港客 !!)
佢地會同女女講: 你睇下 ...
係呀,個日主任問我係邊度知道佢電話,我話朋友俾.
跟住話係咪網上有講佢地間場,我話我唔知呀,好少上網睇呢d野....

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-4-14 17:12 發表
calling matt matt...
好主意呀....!!
比多些 information 我地呀.... ^_^

做 gym 一個月平均消費幾多 ?
有冇 locker ???
lokcer 係唔係更衣室入邊 ???
我老虎 join California (特登 paid 18 months locking her) 我特登 join 另外一間做 gym!
我老虎 學潛水; 我特登學攀石!

相關搜索目錄: Gym
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-4-14 18:09 發表

我老虎 join California (特登 paid 18 months locking her) 我特登 join 另外一間做 gym!
我老虎 學潛水; 我特登學攀石!
老婆去潛水... 你又可以去玩...
你自己去做 gym... 而可以去玩...

一箭雙鵰... 一石二鳥 呀 ~~!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-14 17:16 發表
我上個禮拜報咗郭富成嗰間野啦!! 但做gym都係2-3個鐘, 去成5-6個鐘一轉cp都係有啲難度呀!!
唉 ~~!!
你可以話做 gym 前後同o的兄弟食飯 !!!

咁咪又多 2, 3 個鐘囉.......!!!   

創意 ~~ ok ???   

回復 #104 jetspermman 的帖子

唉 ~~!! 我老虎熟悉我所有的朋友同學同事, 係唔係好勁? 我一年和朋友食飯 less than 5次!她通常主動車我去車我走 tim!

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-4-14 19:32 發表
唉 ~~!! 我老虎熟悉我所有的朋友同學同事, 係唔係好勁? 我一年和朋友食飯 less than 5次!
你... 係呢到... 唔係有一班新朋友咩 ??  

你老虎唔識我地架 ?
就算識...
你又估下我地企係邊個果邊...??

if his tiger have some beautiful non-married friend, I will stand on his tiger side... haha... (kidding, kidding)

回復 #107 Retav 的帖子

And I'll definitely stand on your side, master!!

Ha?? You stand on my side? You should stand on the non-married friend's mouth side...

回復 #109 Retav 的帖子

I stand on your side because you stand on your tiger's non-married friends' side ma.  That's the first step.  Don't be so hurry to stand your dxxk on their mouth side when you first meet them!!

Oh... sorry... i mess up with FastFood in LWEST...

But Matt... will you stand on your wife's non-married friend's side?

Ok... seriously... Matt... even your tiger know all your friends, but how about if you teach your friend to play with you as well... haha... it is like drug... once you try, you never give up...

算 la! Let's be 一位積極的偷食專家!

嚟緊想試 CP, 認真 plan 偷食方案~~~

如果從廣州天河東站 12:00 正午出發 ~~

Q1 如何去 CP? By train? By taxi? or By bus? 時間 need多久? 我 heard 廣州計程車老兄 said there are taxi in 廣州 going to CP.
Q2 假定 CP 停留 3.5 hours? 如何回 HK

限制: 需要 7:00 pm 回 MK 地區!

回復 #112 麥迪文 的帖子

麥兄, 如果計你由SN離開計. 當你玩到五點. 返到深圳都係六點. 七點一定返到MK. 我上次成七點先走, 返到港島區都未到十點.

e....直通車廣州東開 12:33, 到東莞(常平) 01:00, 如果 take開 19:48開 20:53 到紅磡. 紅磡 taxi 回 home 5 mins.

遲 DD 回 home 可以考慮下!

你唔係想一點玩到六點先走呀. 三個鐘我都夠啦, 留番下次嗎.

回復 #114 麥迪文 的帖子

A計劃
1. 搭和諧號由 GZ to CP, D761 約12:00開, 20分鐘到, 即12:20; 另買一張T819直通車票作交差 (18:43預定到HK時間)
2. 打的到任何一間SN, 10分鐘內到
3. 用30分鐘食飯
4. 13:00到SN選女
5. 15:30 HAPPY完打的到CP火車站
6. 搭D707 (15:53) 或 D797(16:23) 返SZ; 16:17或16:58到SZ
7. 成個幾鐘比你過關, 再搭火車去紅磡, 大Q把時間啦!!

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-4-15 11:33 發表
麥兄, 如果計你由SN離開計. 當你玩到五點. 返到深圳 都係六點. 七點一定返到MK. 我上次成七點先走, 返到港島區都未到十點.
麥當當 ~~ Don't call me 麥兄 ~~ Call me Matt Matt!

深圳車 station 在哪裡? 我真係大鄉里出城! 怕到深圳 transit!

有冇 CP MK 直通 bus?

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-4-15 11:49 發表

麥當當 ~~

深圳車 station 在哪裡? 我真係大鄉里出城! 怕到深圳 transit!

有冇 CP MK 直通 bus?
深圳車 station 係連住地鐵同羅湖關架. 有牌睇, 唔洗驚搵唔到. 一陣間我又.....hehehe....

回復 #117 麥迪文 的帖子

喂, 你睇吓我A計劃先啦, 我認為係PERFECT呀, 甚至HAPPY完約你老虎喺紅磡車站接你都冇問題呀!! 只要你18:43前到, 望住架直通車到, 然後至上去大堂, 絕對平安!

搭直通巴, 又耐又難掌握交通狀況, 仲要喺MK咁旺嘅地方落車, 撞到熟人都唔知點解釋, 咪制呀!!

Right... it is more than enough for you la...

Actually... I am around the same situation as you... but my time schedule is different...

Sat
1300 Leave office in Tsuen Wan
1330 Arrive Shatin Station by Car
1400 Arrive LW

1448 Train to CP
1515 Arrive CP
1530 Arrive SN and pick the girl (that is the best part to be regular customer, no need to wait for the room)
1600 Start the action
1730 Should finish the action within 90 mins (My last trip was different finished at 1815)
1800 Already in the CP station waiting for the train
1900 Definitely in SZ

And since my deadline is 2030 arrive home, it is more than enough time for me...

回復 #118 mac_don_lo 的帖子

小喇叭吖, 又偷食, 細佬我又冇份, 爆你大鑊呀!!

我今個禮拜都冇去過. 今個月最後今次啦.

回復 #116 def_lo 的帖子

Works wor! Draft schelue 稍加修改 and hereby present to 同盟會 final approval!

1. 搭和諧號由 GZ to CP, D761 約12:00開, 20分鐘到, 即12:20;
2. 打的到任何一間SN, 10分鐘內到
4. 13:00到SN選女
5. 15:30 HAPPY完打的到CP火車站
6. Before 4:00 到CP火車站, 搭 T823 (九廣通常平)開16:18 到紅磡17:25
7. 大把時間回家食飯!

Def_lo... 你想靠害? he will be dead if his tiger pick him up...

Don't ask your tiger to pick you up in the Hunghom station... your body should be full of the smell from SN...

You better walk back home... as the weather is hot, you own smell should come out to cover the SN smell...

Matt...also... reserve at least one train schedule time is better... as any incident may cause you miss the train and have to take the next one...

One small tips... the train will close for gate within 5 mins of the train departure... but I sneak in on the left handside of the gate when no one notice... that gate on the left hand side is open for staff to go to toilet or get water to drink... i just enter and run to the train...

我比較好一點, 打個電話話OT,就可以夜小小返. 總之唔過十一點都OK. 不過我想過夜..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。