推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-6 23:41 發表

佢間野係邊架?
Wan Chai

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-6 23:41 發表

佢間野係邊架?
o係灣仔,我經常行,但係竟然認唔出佢.......
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-6 17:25 發表
王風雷傳終於出咗,啱啱睇完,打得好勁,但係有D唔明,就係當風雷運起咩暗黑冰火第一重時身後幻出王海蛟個樣,咁係咪即係暗示王海蛟嘅係暗黑七重天,但係風雷嘅暗黑冰火第一重似乎 ...
又唔可以話超越王海蛟,因為當日王海蛟俾老黃老屈,從未真正發揮七重天威力,而之前佢以六重天同東方無敵打左一場,最後被九陽神劍所傷而敗走,由此可見,王海蛟o既功力絕對深不可測,七重天由佢手中使出,隨時同九陽、黑級有得揮(甚至勁過,所以至俾老黃屈死)
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-6-7 01:11 發表

o係灣仔,我經常行,但係竟然認唔出佢.......
旺角有分店

引用:
原帖由 冰河 於 2008-6-6 22:07 發表
希望王風雷傳換了編劇會好啲啦!
還沒看到創刊號,李中興編劇的《王風雷傳》不好嗎?

引用:
原帖由 冰河 於 2008-6-6 22:07 發表
原來成日見到那位玩具鋪肥佬就係毛名威!
真係有眼不適泰山!

希望王風雷傳換了編劇會好啲啦!
搵李中興編我真係有d擔心,條友又係一條屎橋用到爛用到殘都仲要用落去果種人,編親故都都係d角色死完又翻生n次,仲要唔識字,本書都係兇多吉少

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-6 18:10 發表
需然話幾好睇但係劍妖出場到問金鵬攞陽世奇經嗰段真係幾突兀,明明圍捕緊條大蛇異獸無啦啦跳個劍妖出嚟問金鵬攞陽世奇經,點知兵荒馬亂搏緊命之察金鵬居然隨身帶埋鎮幫之寶絕學陽世奇經秘笈响身上嚟同劍妖交換(好似一早約定咁)
剛看完,劍妖那把劍的造型還過得去,不知從何而來?

用左$28蚊買左特別版.有隻金羅柚既公仔

不過封面話有咭片一張,拎番屋企竟然無,唔通報紙檔無比我......?

唉~

相關搜索目錄: 報紙

都ok,希望可以keep住!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-7 18:05 發表
用左$28蚊買左特別版.有隻金羅柚既公仔
黃袍(45%)、紅袍(45%)、金身(10%),哪個版本?

引用:
原帖由 antoine90 於 2008-6-7 20:01 發表
都ok,希望可以keep住!
下期『暗黑冰火七重天』,風雷再戰劍妖...

尾段果 part 令我想起呢期o既中华英雄:

山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-6-7 06:13 發表

搵李中興編我真係有d擔心,條友又係一條屎橋用到爛用到殘都仲要用落去果種人,編親故都都係d角色死完又翻生n次,仲要唔識字,本書都係兇多吉少
yes, in fact, he is a poor 編er....and he always use worng chinese......

引用:
原帖由 lalalaohohoh 於 2008-6-8 22:05 發表

yes, in fact, he is a poor 編er....and he always use worng chinese......
李中興d野咪係一味誇囉,有咁大開咁大,完全唔諗點收科。
今期出一重天就玩時間停頓,七重天應該可以時光倒流,唔通佢諗住俾風雷用黎救番胡琴?
今期最尾果part,風雷好似係去祭胡琴,但條女屍骨未寒,風雷就當住條女張車頭相攬住第二件,用情真係好鬼深啫!
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +12 我很贊同 2008-6-9 17:41
  • 冰河 威望 +12 我很贊同 2008-6-9 17:41

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-6-7 23:02 發表

黃袍(45%)、紅袍(45%)、金身(10%),哪個版本?
黃袍

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-6-8 17:15 發表

今期出一重天就玩時間停頓,七重天應該可以時光倒流,唔通佢諗住俾風雷用黎救番胡琴?
今期最尾果part,風雷好似係去祭胡琴,但條女屍骨未寒,風雷 ...
李中興...唉

總之好快就會變左海虎技擊,好快風雷會上月球打架啦~

第一期都ok喎,但講蔘幫打怪蛇果段...劍妖失驚無神出嚟問金鵬攞《陽世奇經》就有D騎呢
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-6-9 17:18 發表
第一期都ok喎,但講蔘幫打怪蛇果段...劍妖失驚無神出嚟問金鵬攞《陽世奇經》就有D騎呢
我以为金鹏约咗剑妖捉蛇一齐食蛇羹,原来剑妖0系路人甲0甘桥路过咋!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-6-9 01:15 發表

今期最尾果part,風雷好似係去祭胡琴,但條女屍骨未寒,風雷 ...
可能會好似當年街霸眉霸皇令咁琉抽真空......

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-6-9 02:56 發表

李中興...唉

總之好快就會變左海虎技擊,好快風雷會上月球打架啦~
而家就話你知海蛟同海虎真正關係囉

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-6-9 01:15 發表

小虫傳=奪寶神經
風牛傳=時光倒流失晒眠

整體畫面同埋個動態幾好

最失敗係玩停頓0.1秒,呢d野係無得返轉頭架
唔識形容快,就睇多兩本小說, 唔識形容勁, 就睇多幾本物理書啦

相關搜索目錄: 小說
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 阿左 於 2008-6-9 19:24 發表

而家就話你知海蛟同海虎真正關係囉
原來暗黑冰火七重天的練法類似九死邪功,要歷經七次生死關頭...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-6-13 11:00 發表

原來暗黑冰火七重天的練法類似九死邪功,要歷經七次生死關頭...
日後龍虎門傳都要歷經七次銷量下跌,先有機會突破....
10000本
9000本
8000本
5000本
3000本
1500本
800本

最後, 一係摺埋...  一係反彈.......:lol:lol

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-6-14 17:21 發表

日後龍虎門傳都要歷經七次銷量下跌,先有機會突破....
10000本
9000本
8000本
5000本
3000本
1500本
800本

最後, 一係摺埋...  一係反彈.......:lol:lol
最後玉郎係生死關頭終於領悟到如何升書,不過就好似蛟爺咁
「o胡,我唔甘心呀......」:lol:lol

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。