推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

回復 596# 的帖子

WF 7H3
could anybody pm me the tel no. of WF 7H3 please at uknowwo@gmail.com  

many thx

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-17 00:33 發表

1.師兄唔使太謙,其實我o既報告平鋪直叙,可讀性和趣味性遠不如各位師兄,總之各有自我風格囉
2.慚愧!我叫阿賢停手唔好繼續,咁我咪無出到囉.唔係收發自如
做到果個興奮狀態能叫停手,Timing要掌握得好,不然停唔到啦!
另外,要停埋當時鋪心癮,都好難架!仲唔係收發自如?  
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-17 04:24 發表

做到果個興奮狀態能叫停手,Timing要掌握得好,不然停唔到啦!
同意, 在興奮狀態中叫停, 好難!
通常都係"死就死啦, 點都去埋呢一鋪啦!"

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-17 13:07 發表

同意, 在興奮狀態中叫停, 好難!
通常都係"死就死啦, 點都去埋呢一鋪啦!"
couldnt agree more, if i am in orgasm already, i won't ask to stop.

7H3 TT TEL

Dear jimsi

Recevied with thanks!

對於愛同學兩個point, 我有點不同意見:

1, 愛同學所言, 只是指一般未受過訓練的人, 你又點知eric教授已練成金剛不壞之身? 射與不射, 對教授而言, 等閒事矣!
2, 試其底線是為了求知, 不是為了求慾, 教授為了論文的真與全, 有必要試其底線, 以告我等一眾學員.

教授, 唔知學生我講的對不對呢?

引用:
原帖由 bbfacehk 於 2008-11-16 16:04 發表
anyone know that when will OB A1 tingting come back from holiday?
好似搬鬼左去,
香B 6/F,
詳細地部自己上去揾啦!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-15 16:34 發表
華豐13K2阿賢報告

有次madinhj師兄給我的pm中提及以dup而言,他的ranking中排第一的是阿賢,我有點驚訝:阿賢在骨囡中算是非常年輕的,竟有如此能耐KO一眾出名dup得的USB,有機會一定要試試.今日終於有空檔一試,果然名 ...
ESM份報告果然長細!
死火!
真系老人痴呆,
都忘記左佢手機,
系米系真系甘得tim?
唔通真系要上去重溫一下?
佢擺明系FB,
睇個形都睇得出!
不過又何妨,
服務好就補番晒數啦!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-17 04:24 發表

Sorry,
好內冇上尼,
冇覆到你!
有時間再同你chatchat!

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-11-17 16:10 發表

好似搬鬼左去,
香B 6/F,
詳細地部自己上去揾啦!
still there in OB!! not Champagne!
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=20749&region=11&building=29&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

As what I know, she normally rests on Sundays, so we guys couldnt find her.

引用:
1, 如果忍住不射, 而你的身體已經上了彈, 好容易做成精液倒流, 長遠對前列腺不好。
    不如射出來吧!!!
2, 如果你不是想飛擒大咬, 試其底線來幹什麼?
1.呢d叫做飲鳩止渴,老虎會咬人架!
2.或者咁講係咪好d:試o下阿囡俾唔俾我咬,如果佢俾咪大啖咬囉!

Dear jimsi

Recevied with many thanks!

有無 Ching 試過北角 亞 Zoe,我個人覺得佢都算不錯,缺點是無骨床,佢話地方細,放唔落  和 打假波。

其實佢Dup得不錯,ML更是風騷蝕骨。

Blm Hing, seems you only told us how bad she is but nothing on the good side.

quote]原帖由 Redtshirt 於 2008-11-17 17:24 發表
Blm Hing, seems you only told us how bad she is but nothing on the good side. [/quote]

只是有碗話碗,有碟話碟

佢個樣都幾靚,對腳亦唔錯。開始dup時,著OL套裝,黑C襪, dup dup 下都唔知幾時除剩黑乳罩,黑T-back,襪帶和黑絲襪。本來只是想 dup 下同做手作仔,結果頂唔順,開了大。

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-17 11:39 發表
quote]原帖由 Redtshirt 於 2008-11-17 17:24 發表
Blm Hing, seems you only told us how bad she is but nothing on the good side.
只是有碗 ... [/quote]

blm師兄,

總共dup了多少時間? 收費?
以我所知, 佢個度係商業大廈, 樓下使唔使登記?

Dup40分鐘左右啦,全程一個鐘多少少,$500落樓。我上去兩次都無人要我登記。商業大廈辦公時間,唔會要人登記的。辦公時間後就唔知。

我覺得亞 Zoe 係唔想比熟人知佢出黎做,所以好低調,亦走到無雷公咁遠開工,遠離其他的USB 或 141。不過佢D客都唔少,想入閘就要早D約,即打電話即入,看來是比較困難。

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-17 21:09 發表
Dup40分鐘左右啦,全程一個鐘多少少,$500落樓。我上去兩次都無人要我登記。商業大廈辦公時間,唔會要人登記的。辦公時間後就唔知。

我覺得亞 Zoe 係唔想比熟人知佢出黎做,所以好低調,亦走到無雷公咁遠開工,遠 ...
may try as here is quite near to me.thanks

thanks for telling me!

回復 622# 的帖子

Thank you.  是否已經三十歲以上?

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2008-11-18 09:51 發表
Thank you.  是否已經三十歲以上?
應該是接近,20到尾左右。  USB之中算是後生和貌美。

引用:
原帖由 bbfacehk 於 2008-11-17 00:04 發表
anyone know that when will OB A1 tingting come back from holiday?
今日1點上去 OB 見 A1的鐵閘開了,門口仍然寫著是 tingting,應該有開工了。

據聞自從上星期頭開始,USB的生意大幅下滑,很多以前預約都入唔到閘的,都可以 walk-in 了。情況前所未見之壞(這是囡囡說的)!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。