推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-12 05:08 發表

好鍾意呢篇報告, 好好睇!

阿賢都係我的侍試名單內, 約過一次, 佢有兩個booking在手, 等唔到咁耐, 冇得試.

原來madinhj兄已試左三次, 並同阿賢開始有互動添, 羡慕!

對了, 有網友話佢似謝安琪, 係唔係? 不 ...
多謝欣賞,也唔洗客氣
出來玩,小弟認為無論全套或HJ,出野要舒服固然好重要,而小弟感到過程本身都頗重要的,因此小弟特別留心當中每個細節,享受箇中有趣的地方,日後回想番起時,都咪話唔回味!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-12 16:44 發表

多謝欣賞,也唔洗客氣
出來玩,小弟認為無論全套或HJ,出野要舒服固然好重要,而小弟感到過程本身都頗重要的,因此小弟特別留心當中每個細節,享受箇中有趣的地方,日後回想番起時,都咪話唔回味! ...
注重過程, 留意細節, madinhj兄真係深得dup骨的箇中三味!

回復 550# 的帖子

thanks Ching.....................

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-13 00:44 發表

多謝欣賞,也唔洗客氣
出來玩,小弟認為無論全套或HJ,出野要舒服固然好重要,而小弟感到過程本身都頗重要的,因此小弟特別留心當中每個細節,享受箇中有趣的地方,日後回想番起時,都咪話唔回味! ...
我有少少唔同
我重感覺
幾年前有次入馬場前o係立信7樓食左件大波靚版陳文媛
服務麻麻但係唔點解好有初戀feel
果晚贏左錢即晚就去返食
但係呢次又唔知點解無晒feel
跟住再提唔起興趣搵佢喇

陳文媛? 我好鍾意佢!
我諗個陳文媛見你一晚搵佢兩次都會有d驚你唔正常.
通常男人都貪新鮮的啦,點會一晚"趙"同一個囡兩次, 所以你無晒feel!
eric兄, 咁呢個陳文媛仲有冇做啊?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-13 13:08 發表

我有少少唔同
我重感覺
果晚贏左錢即晚就去返食
跟住再提唔起興趣搵佢喇
咁你咪冠希臘腸

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-3 22:51 發表

咁, jimsi兄有冇打算再訪Suki呢? 佢都在我待試名單內.
好鍾意呢d嬌滴滴型囡囡, 但係好擔心太過0靚妹唔試serve人客.
wf suki?
fantastic body, real breast, quite big too. concerning her voice, it's so sweet that you'd be attracted by her most likely.
however, the truth could turn you down.

a few weeks before, after i've read a post in the other renowned forum, i was so thrilled when i made an appointment with this usb
her voice drove me crazy. i couldn't wait for more to visit her  
when i arrived, she served me in the bathroom, normal serve, nothing special
i think she's fake bone, though not really sure. time elapsed around 20mins
as i mentioned 300 service, her face turned black at once.
during the hj process, she frequently asked me to ejaculate and requested me not to hold for more.
i squeezed her breast so hard as for compensation, otherwise i was going to speak foul lang on her.
yea, again, real and soft, very nice feeling.
time's up, shxt, only 35mins from the beginning.total time was 4x mins

holycrap, this exp was really terrible, and i 've already blacklisted this usb.

the above is merely my subjective comment, i reallly wanna vent my anger on her, dont make a fuss over such a trifle.
thanks for reading!

回復 561# 的帖子

Turn black face when you ordered HJ I only know girl in sauna would give such respond even you order BM.

Thanks for your report. I can save money 'cause I don't like fake bone.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-13 05:08 發表

我有少少唔同
我重感覺
果晚贏左錢即晚就去返食
跟住再提唔起興趣搵佢喇
ericsaintmartin兄,我寫得唔清楚,我也認為感覺也是過程重要的部份,有 feel 就梗係正,不過隨緣啦,因不能強求!
你講立信大波靚版陳文媛,好似有D印象,我無上過,不過好似記得她的廣告,佢係咪就叫BoBo?
嘩,一日去兩次,咁一定好有感覺!
我未試過一日去兩次,最激果鑊係連續三日,每日去一次,第二日好夜上去,跟住一齊兜風食宵夜,第三日係佢度傾下玩下到通頂....

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-13 14:33 發表

wf suki?
fantastic body, real breast, quite big too. concerning her voice, it's so sweet that you'd be attracted by her most likely.
however, the truth could turn you down.

a few weeks before ...
jimsi, thanks a lot for your report.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-13 04:02 發表

注重過程, 留意細節, madinhj兄真係深得dup骨的箇中三味!
我相信呢度有唔少兄弟都同樣深得此道!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-14 01:10 發表

ericsaintmartin兄,我寫得唔清楚,我也認為感覺也是過程重要的部份,有 feel 就梗係正,不過隨緣啦,因不能強求!
你講立信大波靚版陳文媛,好似有D印象,我無上過,不過好似記得她的廣告,佢係咪就叫BoBo?
...
我唔係睇ad上去,所以唔清楚佢咩名
只係之前同一個房(立信7h1,出lift轉角第一間)個女仔又係好o岩feel想返食
我原本想搵果個女仔以前o係砵兰街"奇妙"食過兩次(n咁多年前囉)
黑黑地眼大大高瘦細波,有少少似泰妹,斯斯文文,鍾意搽紫色眼影
唔知佢咩名
madinhj師兄有無印象?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-13 14:33 發表

wf suki?

期望越高, 失望越大!
從待試名單剔除suki.
謝謝jimsi兄, 慳番!
條囡可能你同佢開大就ok.

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-13 22:33 發表

wf suki?

jimsi 師兄經常身先士卒!
下次一定食番個超正o既補番數!

呢排俾tiger看得好緊已有兩星期無踏足華豐
聽聞近來華豐甚靜,洗樓o既師兄唔少但入閘o既唔多
情況係咪咁惡劣?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-14 04:51 發表

情況係咪咁惡劣?
早兩日,五點幾去到,7H外面的大閘關了。

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-14 04:51 發表

情況係咪咁惡劣?
我留意唔到,不過D囡就話係少左生意呀,我就覺得佢地落力左。

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-14 00:42 發表

我唔係睇ad上去,所以唔清楚佢咩名
只係之前同一個房(立信7h1,出lift轉角第一間)個女仔又係好o岩feel想返食
我原本想搵果個女仔以前o係砵兰街"奇妙"食過兩次(n咁多年前囉)
黑黑地眼大大高瘦細波,有少少似泰 ...
我無去過果度玩過呀!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-14 12:51 發表

情況係咪咁惡劣?
身先士卒?唔算既,起碼玩過元老師兄介紹既coco,yuki
今日搵左7h3
第3次了
過程唔會講,因為感覺極好,亦見進步

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2008-11-14 13:25 發表

早兩日,五點幾去到,7H外面的大閘關了。
7h3仲放緊假,可能h1都係.
另外幾位出名既生意都不俗吧?
始終算係物有所值

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-13 22:33 發表

wf suki?

Who's Suki?! Where? Which room? Any Link?

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-14 09:06 發表

我留意唔到,不過D囡就話係少左生意呀,我就覺得佢地落力左。
落乜鬼力啊, 好的唔會變壞, 壞的教極唔會變好.
昨日上華豐, 13K2被客book左, 7H3休息, 6H3做緊野, 在6樓兜圈子, 有個師兄按鐘唔入閘, 我係側邊探頭望下, 個囡好熱情叫入來, 就咁, 我就入錯閘啦.
手勢叫做OK, 戴套吹爆, 前後都有侍浴, 但得45分鐘! 個囡就咁樣又趕左一個客.
同樣的價錢, 做7H3, 做YUKI都唔知幾棧!
以後都係唔好太善心,驚唔入閘d囡會失落!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-14 09:32 發表

7h3仲放緊假,可能h1都係.
另外幾位出名既生意都不俗吧?
始終算係物有所值
唔明, 7H3放緊假, 你又可以第三次搵佢?
鰳S別通行證?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-14 21:38 發表

唔明, 7H3放緊假, 你又可以第三次搵佢?
鰦特別通行證?
today she's in her workplace!
i mean, back to 2 days ago she's still on her day-off

回復 536# 的帖子

今日追番條thread先知yuki有件咁ge事...

好同意師兄講法, 唔啱咪唔好番啅, 呢個都係我一向ge宗旨... 合則來不合則去呀嗎... 同埋人夾人, 唔緊要...

不過最緊要都係禮尚往, 你對人好, 人地都對你好啦!

回復 517# 的帖子

唔好意思, 今日先覆, 呢排忙到pk...

我試左OB A1 Tingting 呀...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。