推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-18 06:13 發表

HAHA~~ 正!!!
1, 不過如果要練"金剛不發", 我建議不如練"百子千孫"一式, 既然要俾錢, 死人都射多次。
2, 試其底線方面, 學生真的冇話可說。因為我都正在做....
我同愛同學一樣, 都鍾意試其底線, 尤其係個D"全套免問"的囡囡.

在很久很久以前, 有個囡囡從第一次只是稍微拉下底褲摸摸妹妹仔到最後把她全剝光豬還要她吹而且從戴套吹到環保吹, 過程實在很過癮.

當然個囡囡真係到最後都係"全套免問", 雖然我用盡方法問佢佢都係唔制.

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 06:48 發表

今日1點上去 OB 見 A1的鐵閘開了,門口仍然寫著是 tingting,應該有開工了。
在四台的廣告都出番了.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 06:50 發表
據聞自從上星期頭開始,USB的生意大幅下滑,很多以前預約都入唔到閘的,都可以 walk-in 了。情況前所未見之壞(這是囡囡說的)!
其實囡囡係唔係要向幫襯D師兄們派下代用卷呢? 派50元代用卷, 下次幫襯400元或以上可當足50元使用, 變相減下價.
尖沙咀的囡囡年頭都悄悄加價50元, 現在應該用各種方法促銷下.
家下咁0既環境, 要逆巿求生, 不做下Pormote係唔得0既!

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 06:45 發表

應該是接近,20到尾左右。  USB之中算是後生和貌美。
一早就鍾意zoe的相頭, 而家師兄背書, 已列入待試名單內

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 14:50 發表
據聞自從上星期頭開始,USB的生意大幅下滑,很多以前預約都入唔到閘的,都可以 walk-in 了。情況前所未見之壞(這是囡囡說的)!
其實呢個現象真係有啲怪
酒店囡囡冇價減,生意仍不俗(當然agent們都開始頭痛)
但usb平咁多生意都大幅下滑?
貴既仲有幫襯,反而平既就無人問津。
可惜

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-18 15:40 發表

其實囡囡係唔係要向幫襯D師兄們派下代用卷呢? 派50元代用卷, 下次幫襯400元或以上可當足50元使用, 變相減下價.
尖沙咀的囡囡年頭都悄悄加價50元, 現在應該用各種方法促銷下.
家下咁0既環境, 要逆巿求生, 不做下 ...
嘩師兄印代用卷既成本都唔輕wor.
尖咀啲囡囡自己打個九五折咪更好
同埋ob婷婷應該執下個廣告啦..
我好耐之前幫襯都唔係果3個價錢啦

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-18 08:09 發表

其實呢個現象真係有攭
酒店囡囡冇價減,生意仍不俗(當然agent們都開始頭痛)
但usb平咁多生意都大幅下滑?
貴既仲有幫襯,反而平既就無人問津。
可惜
jimsi兄, 一d都唔奇怪, 如果你身家有500億, 而家縮水成100億, 有乜影響?
冇, 係唔係? 你可以照叫開價一千八百的酒店囡囡.
對我呢d打工仔, 而家分分鐘今日無知聽日仲有冇工開, 點敢大使呀!
扎炮又辛苦, 兼夾骨癮起,
我而家要努力發掘300元有bm做兼90分鐘dup骨的深水步囡囡啦!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-18 08:48 發表

嘩師兄印代用卷既成本都唔輕wor.
尖咀釂づあ菑v打個九五折咪更好
同埋ob婷婷應該執下個廣告啦..
我好耐之前幫襯都唔係果3個價錢啦
駛鬼印呀, 拿張紙用唇膏印下, 寫上地址和有效期, 再簽個名咪得囉!
OB婷婷的廣告我都同佢提過, 唔知點解唔執?
係唔係四台主持人闊佬懶理?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-18 20:24 發表

jimsi兄, 一d都唔奇怪, 如果你身家有500億, 而家縮水成100億, 有乜影響?
對我呢d打工仔, 而家分分鐘今日無知聽日仲有冇工開, 點敢大使呀!
扎炮又辛苦, 兼夾骨 ...
$300 with bm?
seems impossible even in ssp..

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-18 12:37 發表

$300 with bm?
seems impossible even in ssp..
旺角油麻地都有, 好唔好就試過先知.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-18 21:30 發表

旺角油麻地都有, 好唔好就試過先知.
咁筍?
兩佰二至兩佰五左右有dup + hj 我就知

i dare not give a try until bros give a good report

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-11-19 00:35 發表
i dare not give a try until bros give a good report
果時(~大半年前)寶寧A有個Maybo(唔知搬左去邊度喇)dup得好好,睇得出後生時都係靚o既,唔肥有少車胎,$250dup+hj,不過睇樣應該有~45歲了,啃得落無?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-19 08:22 發表

果時(~大半年前)寶寧A有個Maybo(唔知搬左去邊度喇)dup得好好,睇得出後生時都係靚o既,唔肥有少車胎,$250dup+hj,不過睇樣應該有~45歲了,啃得落無?
45歲? NO WAY.

45... I will go away immediately...

有林X霞咁的風韻卓姿, 50都OK!

真是不能單憑年齡就話得唔得
夠話少年十八無醜婦咯 (句野大約係咁)
大家過往的經驗又係唔係咁先?
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-18 20:24 發表

扎炮又辛苦, 兼夾骨 ...
I found one. 90 mins, BM at 300, in YMT LaiKei Building.

I didn't tried before, any ching have her report?

http://www.161sex.com/biz.php?view=4419

今日終於試左阿賢 , 如ericsaintmartin兄所言 , 地方乾淨而佢既衛生意識很強 !!
只係試左HJ , 但真的很舒服 , DUP非常好 , 非常仔細 !!
樣子不錯 , 除了有d似陳慧珊之外 , 亦有d似某位無線女藝員(但我又醒唔起佢個名) ..
態度好而專業之技師 , 非常值得一試 !!!

回復 592# 的帖子

Can you advise is she still in 華豐13K2. do we need to make appointment, if yes, could you mind send or pm me her teleophone no. ?

One more, would you please advise any other USB have excellence RPP skills ? ? as I extremely like it...

引用:
原帖由 siutsz 於 2008-11-19 19:18 發表
Can you advise is she still in 華豐13K2. do we need to make appointment, if yes, could you mind send or pm me her teleophone no. ?

One more, would you please advise any other USB have excellence RP ...
地址正確 , 而我今日好好彩 , 係4點果時約佢佢剛好得閒 , 而在dup既期間 , 佢既時間亦都響左4至5次 ,
所以最好都係預約 , 佢電話我都係係一世一果度知道既 !

荃灣 BoBo,睇相幾 OK,請問有沒有人試過?

睇相,間房好似淨係得一張骨床,無大床。

[[[[服務 : HK$ 300 DUP+HJ (75分鐘) (唔知有無全套?)

簡評 : 尖咀大場出身, 皮膚白滑, 手勢一流, 地方乾淨, 又有香薰推油, 服務又好.....]]]] [廣告上的描述]

相關搜索目錄: 香薰 廣告

此BOBO係唔係似陳文媛個BOBO呢?

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-19 23:18 發表
荃灣 BoBo,睇相幾 OK,請問有沒有人試過?

睇相,間房好似淨係得一張骨床,無大床。

[[[[服務 : HK$ 300 DUP+HJ (75分鐘) (唔知有無全套?)

簡評 : 尖咀大 ...
睇相就出尖咀都得,荃灣自己執生

引用:
原帖由 whywhy321 於 2008-11-21 01:24 發表

睇相就出尖咀都得,荃灣自己執生
agree

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。