推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 擺明吹車水

引用:
原帖由 saltiwet 於 2008-7-11 20:15 發表
上個月有個華人女人不咁被搶, 用身體擋架 4wd, 被撞死了. 上星期在東區有萬人遊行抗議警察冇用.
警 察 冇 用 呢 件 事 就 一 向 都 係 架 啦
地 大 人 少 冇 計 架 啦
問 題 係 點 解 工 黨 上 左 台 咁 多 年 攪 到 NZ 咁 都 冇 人 出 聲

因為national 給個死肥婆玩榭左 , 今年希望上得到台啦.

引用:
原帖由 saltiwet 於 2008-7-14 22:07 發表
因為national 給個死肥婆玩榭左h:" /> , 今年希望上得到台啦.
個 死 肥 婆 當 年 唔 攪 政 變 就 好 地 地 啦

各位車友, 阿lu呢兩日入camp, 如有問題post/thread要到星期日晚先可以處理喇...
anyway, guys, wish you all have a nice weekend!!

in love with the nature...

呢個版冇晒人係到吹既  

你想吹d乜先??

吹 公 仔 紙 咩 都 好 啦
我 同 佢 地 講 緊 不 如 打 醫 生 D 魚 既 主 意
去 太 湖 食 左 佢 D 魚

醫生都有魚架??? 係就快D手喇... 幾時?? 我下星期得閒...

我 收 下 風 先
佢 好 似 下 星 期 又 出 海 釣

TIMWAY 好像比以前慢了

大版主好似搬office 唔知有冇關呢

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2008-7-30 16:10 發表
大版主好似搬office 唔知有冇關呢
係咩?

引用:
原帖由 allure 於 2008-7-30 23:40 發表
係咩?  
都 係 聽 D 小 道 消 息 唔 知 arm 唔 arm 架  

hehee..... Hi , how about ah lo's baby ? Come out let us see see la. ^.^
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

係 喎 快 D 張 佢 個 囡 D 相 貼 出 來

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2008-8-5 16:07 發表
係 喎 快 D 張 佢 個 囡 D 相 貼 出 來
靚女囉...

各位好耐冇見, 哈哈咁都有得呃 post. 連續工作了六個月冇休息, 真係好辛苦. 終於要放假了.
I'll be back!

beast, hi hi!  when will u be back??

引用:
原帖由 allure 於 2008-8-6 14:22 發表

靚女囉...   
s2000?
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2008-8-19 01:33 發表
s2000?
真 係 人 來 架 唔 係 車 來 架

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2008-8-19 01:33 發表

s2000?
S2000唔係得棍既咩??

今晚到香港住白英奇, 如果打唔到8號風, 聽晚就走, 趕住番去開工.
I'll be back!

引用:
原帖由 keibeast 於 2008-8-20 22:53 發表
今晚到香港住白英奇, 如果打唔到8號風, 聽晚就走, 趕住番去開工.
oh.. 你睇到呢個post都可能返左綿羊國lu... have a safe trip home!

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2008-8-20 13:08 發表

真 係 人 來 架 唔 係 車 來 架
.....
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 allure 於 2008-8-20 21:31 發表

S2000唔係得棍既咩??
你有棍牌架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。