推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 擺明吹車水

引用:
原帖由 keibeast 於 2008-8-20 22:53 發表
今晚到香港住白英奇, 如果打唔到8號風, 聽晚就走, 趕住番去開工.
成日返嚟都咁快走...
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2008-8-22 12:44 發表

你有棍牌架
yes, 我係1號牌架..

in love with the nature...

阿lu.....你既簽名檔既相影得好靚呀 !

我續左牌喇~不過冇車楂.

引用:
原帖由 貓宇川 於 2008-8-23 23:58 發表
阿lu.....你既簽名檔既相影得好靚呀 !
thanks, 只係我北京之旅既部入相咋, 有時間去我 flickr 果度睇相丫!!

Matthew仔生日快樂 !!!

祝米粉仔快高長大, 聽教聽話, 日日都咁錫媽咪!

咁冷清既 ?人黎呀 !!!!!!!!!

係................好冷清
因為唔見左你同allure呢即刻D冇晒人  

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-1-20 04:20 PM 發表
係................好冷清
因為唔見左你同allure呢即刻D冇晒人  
咁要靠你攪番旺個場先得喇~

我地果晚食飯既相擺邊好???社長&百鬼好似無用facebook...

引用:
原帖由 貓宇川 於 2009-1-20 19:56 發表

咁要靠你攪番旺個場先得喇~
仔 呢 到 D 野 一 啦 唔 buy 架 啦

引用:
原帖由 allure 於 2009-1-21 00:56 發表
我地果晚食飯既相擺邊好???社長&百鬼好似無用facebook...
果 時 唔 係 有 用 個 Multi 唔 知 咩 鬼 放 相 架 咩  

我 同 百 鬼 係 死 都 唔 會 用 Facebook 架 啦

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-1-22 14:05 發表

果 時 唔 係 有 用 個 Multi 唔 知 咩 鬼 放 相 架 咩  

我 同 百 鬼 係 死 都 唔 會 用 Facebook 架 啦
我無account喇...

引用:
原帖由 allure 於 2008-8-21 08:35 PM 發表

oh.. 你睇到呢個post都可能返左綿羊國lu... have a safe trip home!  
果日全家在機場上左亞洲新聞. 好橙呀. 今年年尾去台灣, 又會經香港. 阿海可能一齊黎.
I'll be back!

引用:
原帖由 keibeast 於 2009-1-27 10:55 發表

果日全家在機場上左亞洲新聞. 好橙呀. 今年年尾去台灣, 又會經香港. 阿海可能一齊黎.
你唔講都唔知又可以上 Timway.
返香港要睇環境啦. 希望唔會比人"財源"啦. 而家經濟咁差, 今個月公司進帳唔夠俾人工. 好擔心過不了4月. 上個月我 apply  mcdonalds, reject左我播. 問下你老闆點解得唔得呀.

問過了, 你的 working hour 可唔可每天以長多4個鐘. 星期日做埋仲好.

我 細 佬 話 呢 期 好 多 人 開 鋪 同 買 樓 喎

引用:
原帖由 keibeast 於 2009-1-30 07:39 發表
問過了, 你的 working hour 可唔可每天以長多4個鐘. 星期日做埋仲好.
唔好咁殘忍啦. 要做到一點, 我會頂唔順. 星期日 family day,

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-1-30 09:47 發表
我 細 佬 話 呢 期 好 多 人 開 鋪 同 買 樓 喎
好多人破產, 公司今年好多 black debts. 害到我地d打工仔.

百 鬼 send 俾 你 D 朋 友 睇 啦
唔 係 我 一 個 人 咁 講 架

外 國 人 怕 與 台 灣 人 拍 拖  「 男 生 女 生 都 難 搞 」
台 灣 女 人 經 常 被 讚 溫 柔 可 愛 ! 不 過 , 當 地 雜 誌 訪 問 了 一 群 曾 與 台 灣 女 人 拍 拖 的 外 國 男 人 , 他 們 都 認 為 , 女 人 複 雜 , 但 台 灣 女 人 比 普 通 女 人 更 複 雜 多 一 倍 ! 愛 呷 醋 ! 要 求 高 又 無 理 ! 令 他 們 吃 盡 苦 頭 ! 而 在 外 國 女 人 眼 中 , 台 灣 男 人 同 樣 缺 點 多 多 !
不 少 外 國 男 人 對 台 灣 女 人 都 有 以 下 的 幻 想 : 苗 條 身 形 、 一 雙 鳳 眼 、 一 頭 烏 黑 直 長 髮 、 話 不 多 又 溫 柔 , 簡 直 是 可 愛 至 極 的 完 美 嬌 妻 , 但 真 相 卻 異 常 殘 酷 。 台 灣 中 央 社 的 《 全 球 中 央 》 月 刊 , 最 近 訪 問 了 一 班 在 台 灣 生 活 的 外 籍 男 女 , 大 談 與 台 灣 異 性 談 戀 愛 的 經 驗 , 最 後 得 出 「 老 外 看 台 灣 , 男 生 女 生 都 難 搞 」 的 結 論 。

控 制 慾 太 強   無 私 人 空 間
39 歲 美 國 人 理 查 說 , 台 灣 女 人 太 注 重 外 表 , 妝 前 妝 後 像 兩 個 人 一 樣 , 令 他 害 怕 她 們 擁 有 雙 重 性 格 ; 台 灣 女 人 婚 前 只 流 露 可 愛 一 面 , 婚 後 才 會 露 出 精 明 本 色 , 凡 事 喜 歡 控 制 , 包 括 錢 財 或 對 方 私 人 空 間 。 每 次 拍 拖 都 分 手 收 場 的 27 歲 法 國 人 吉 爾 甚 至 說 , 無 論 台 灣 女 人 多 麼 可 人 , 最 後 都 因 為 對 方 愛 翻 舊 賬 、 不 信 任 自 己 及 強 烈 的 控 制 慾 而 分 手 。 不 過 , 來 自 哥 斯 達 黎 加 的 24 歲 可 樂 思 說 , 台 灣 女 人 也 有 優 點 , 一 旦 投 入 感 情 就 非 常 忠 誠 , 將 男 友 照 顧 得 無 微 不 至 。
從 多 明 尼 加 來 台 兩 年 多 、 28 歲 的 琳 達 , 對 台 灣 男 人 也 是 彈 多 過 讚 。 她 說 , 台 灣 男 人 喜 歡 在 女 方 表 達 好 感 後 , 即 認 定 彼 此 是 一 對 , 介 入 女 方 的 生 活 , 例 如 她 去 買 東 西 , 對 方 會 鼓 勵 她 買 他 們 認 為 最 好 的 , 甚 至 會 批 評 她 走 路 的 方 式 。 美 國 和 西 班 牙 混 血 兒 、 32 歲 的 安 娜 就 認 為 , 台 灣 男 人 太 溫 柔 , 幾 乎 沒 有 個 性 , 她 許 多 朋 友 都 對 台 灣 男 人 替 女 友 揹 手 袋 感 到 很 訝 異 。

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-1-30 17:50 發表
好多人破產, 公司今年好多 black debts. 害到我地d打工仔.
我 知 不 過 我 係 唔 明 點 解 D 樓 價 可 以 企 到 咁 硬

引用:
原帖由 allure 於 2009-1-23 20:05 發表

我無account喇...  
Hellen 會 唔 會 有
佢 好 似 用 我 地 D email 開 左 好 多 個 account

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-2-1 15:28 發表
百 鬼 send 俾 你 D 朋 友 睇 啦
唔 係 我 一 個 人 咁 講 架

外 國 人 怕 與 台 灣 人 拍 拖  「 男 生 女 生 都 難 搞 」
台 灣 女 人 經 常 被 讚 溫 柔 可 愛 ! 不 過 , 當 地 雜 誌 訪 問 了 一 群 曾  ...
冇錯所以我唔敢打電話搵beast , 佢又係一返工熄電話.  beast 見字請唔該得閒黎睇下你賣俾我的 laptop, 一熄 explorer 就彈個鹹網頁出黎. 有冇得整呀. 我又唔想俾個仔搞   

唔好話俾你老婆知你又同我免費整電腦, 怕你俾佢銀.

相關搜索目錄: 電腦

衰仔, 睇咸野野到架機生野, 隊隻 recovery cd format 部機啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。