推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:35 發表

哇,師兄成日都有咁多囡囡約你出去爆房咁爽!!
邊有好多.......我未試過出去爆房
只試過.....

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:37 發表

邊有好多.......我未試過出去爆房
只試過.....
只試過FOC嘛!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:35 發表

小琴上次話呢排黎左好多新囡 好多好掂

呢句野好似係唔同ching口中聽過好多次
師兄你幾耐冇做身體檢查?你得閑去採下耳啦,可能有舊大耳 ,塞住聽唔清楚。小琴應該係話.:

小琴上次話呢排黎左好多新囡 好多好

相關搜索目錄: 身體檢查
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:38 發表

只試過FOC嘛!
呢鋪野介左啦

我會以"鋼之鍊金術士"既原則黎對待囡囡

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:39 發表

師兄你幾耐冇做身體檢查?你得閑去採下耳啦,可能有舊大耳 ,塞住聽唔清楚。小琴應該係話.:

小琴上次話呢排黎左好多新豬囡 好多好唔掂
係咩 等我有機會去找^ 順便放條間諜天線在佢內褲度先.......

相關搜索目錄: 身體檢查

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:46 發表

係咩 等我有機會去找^ 順便放條間諜天線在佢內褲度先.......
o下!!
呢種做法好高難度架喎!放條間碟天線響^內褲度會失靈,收唔到料!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:46 發表

師兄,果度已經冇哂位啦,比我放滿哂小禮物。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:10 發表

蘿蔔師兄,
其他師兄無感冒,你唔駛放咁多衛生...........紙巾響果度的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:10 發表

普通豬有無好野?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:26 發表

普通豬有無好野?
當然有!我地開發中。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:31 發表

當然有!我地開發中。  
蘿蔔師兄手上的優質普通豬LIST好似「水蛇春」咁長!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:31 發表

當然有!我地開發中。  
點解師兄上ca每個鐘可以平5元?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 23:35 發表

小琴上次話呢排黎左好多新囡 好多好掂

呢句野好似係唔同ching口中聽過好多次
佢講d野真係有保留,次次都係咁講, 去到又係另外一回事

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:35 發表

點解師兄上ca每個鐘可以平5元?
因為VIP卡嘛!(唔係八達通啊!)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 00:41 發表

因為VIP卡嘛!(唔係八達通啊!)
下次louis去時可否用vip咭,點申請,要$嗎?
用以用人地張vip 咭嗎?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:45 發表

可以叫部長(甚至囡囡)幫你申請一張,免費的!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:45 發表

你去前台同收銀講:「我有一隻會唱歌的雀仔!」.....咁前台就會拎本簿出黎叫你留姓名與電話,一個星期後就有得拎。
vip 是認 card 不認人的。
持卡人每個鐘沐足平¥5。
你冇 vip 卡,試下 show 張洗腎卡,可能仲多 d discount。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:49 發表

你去前台同收銀講:「我有一隻會唱歌的雀仔!」.....咁前台就會拎本簿出黎叫你留姓名與電話,一個星期後就有得拎。
vip 是認 card 不認人的。
持卡人每個鐘沐足平¥5。
你冇 vip 卡,試下 show 張洗腎卡,可能仲 ...
洗腎卡係咩?又要申請?師兄有無vip咭?
係咪沐足皇牌與否都會每個鐘平5 dollars

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 00:52 發表

洗腎卡係咩?又要申請?師兄有無vip咭?
係咪沐足皇牌與否都會每個鐘平5 dollars
我梗有 vip 卡啦.........洗腎卡.....

有 vip 卡,無論咩牌上鐘,都是每 hour 平¥5

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:00 發表

我梗有 vip 卡啦.........洗腎卡.....

有 vip 卡,無論咩牌上鐘,都是每 hour 平¥5
即係俾錢囡囡時俾埋張vip卡佢去埋單,就會平5元?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:02 發表

即係俾錢囡囡時俾埋張vip卡佢去埋單,就會平5元?
bingo!

discount 對囡囡提成沒影響的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:04 發表

bingo!

discount 對囡囡提成沒影響的!
你話下次去ca的時候唔找!x*,找普通囡囡,佢會唔會知呢?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:06 發表

你話下次去ca的時候唔找!x*,找普通囡囡,佢會唔會知呢?
在龍島唔會有秘密的。
你搵過邊個,做過乜,技師房內"透明度" 很高的,她們有一個很強勁的客人 database.

相關搜索目錄: Database

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:17 發表

在龍島唔會有秘密的。
你搵過邊個,做過乜,技師房內"透明度" 很高的,她們有一個很強勁的客人 database.
所以蘿蔔師兄唔好響島上對囡囡做「壞事」,因為成班囡囡都掌握哂師兄你的DATA!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:17 發表

在龍島唔會有秘密的。
可能我就咁燒蕉了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。