推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:17 發表

在龍島唔會有秘密的。
你搵過邊個,做過乜,技師房內"透明度" 很高的,她們有一個很強勁的客人 database.
即係下次go ca在島上不要去桑拿,不要做推拿,只能帶勞力士"地通拿"!!!

相關搜索目錄: Database

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:21 發表

可能我就咁燒蕉了
師兄,唔駛驚,你而家暫時仲未有蘿蔔師兄咁出名,唔似得佢做乜野班囡囡都會知;所以你搵其他囡囡一事,!X*暫時唔會知的!(不過遲D就好難講了!)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:19 發表

所以蘿蔔師兄唔好響島上對囡囡做「壞事」,因為成班囡囡都掌握哂師兄你的DATA!
佢地真係好勁,我送過咩小禮物比邊個,佢地個個都 up 得出。

最恐怖一樣野係佢地連我搵過邊個邊個幾多次都知,仲有,佢地知道哂我有邊幾個港人朋友,同埋果班朋友大至上做咩職業,去龍島之 pattern 。   
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:23 發表

師兄,唔駛驚,你而家暫時仲未有蘿蔔師兄咁出名,唔似得佢做乜野班囡囡都會知;所以你搵其他囡囡一事,!X*暫時唔會知的!(不過遲D就好難講了!)
蘿蔔師兄真係好米,次次都幾百元
打佢一個月去5次,嘩,成2差五,好野!!!佩服,佩服

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:24 發表

佢地真係好勁,我送過咩小禮物比邊個,佢地個個都 up 得出。

最恐怖一樣野係佢地連我搵過邊個邊個幾多次都知,仲有,佢地知道哂我有邊幾個港人朋友,同埋果班朋友大至上做咩職業,去龍島之 pattern 。 :f ...
我成日吹水獲獲都唔同職業架喎!!
會唔會比D囡囡發現晒呢......

可能我下次一講囡囡就係度偷笑

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:24 發表

最恐怖一樣野係佢地連我搵過邊個邊個幾多次都知,仲有,佢地知道哂我有邊幾個港人朋友,同埋果班朋友大至上做咩職業,去龍島之 pattern 。 :f ...
師兄果然夠哂出名啊!「養豬痿陽會」永遠榮譽會長非師兄你莫屬!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:26 發表

蘿蔔師兄真係好米,次次都幾百元
打佢一個月去5次,嘩,成2差五,好野!!!佩服,佩服
我唔係有米,而係多米青。

竹淫師兄仲勁,佢每次去都會磨爛席,而且叫幾飛,好有米啊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:32 發表

我唔係有米,而係多米青。

竹淫師兄仲勁,佢每次去都會磨爛席,而且叫幾飛,好有米啊!
當然有米啦!
小弟每次去CA的BUDGET都會帶三億的!

引用:

本來!x*都唔知我係識各師兄的,19號那天佢無端端話有人send message to her話我會來,清楚描迷衣著,
我會摸不著頭腦!佢當時真的有唔開心!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-23 01:29 發表

我成日吹水獲獲都唔同職業架喎!!
會唔會比D囡囡發現晒呢......

可能我下次一講囡囡就係度偷笑
哦....你個名都有在 database 裡!

有囡囡對我說過:「你有一個朋友次次來都說不同的工作的,騙人的。」

至於捉淫師兄,囡囡就話佢:「你的那個朋友,次次來都說自已很小來,其實他是"這兩天" 很小來,前兩天卻經常來!他的電話裡有很多我們技師的電話號碼!他於房內在我們面前打電話,其實是在點其他的技師按下一場!」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:40 發表

有囡囡對我說過:「你有一個朋友次次來都說不同的工作的,騙人的。」

至於捉淫師兄,囡囡就話佢:「你的那個朋友,次次來都說自已很小來,其實他是"這兩天" 很小來,前 ...
犀利犀利!
咁佢地知唔道我幾時再去ca?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:40 發表

本來!x*都唔知我係識各師兄的,19號那天佢無端端話有人send message to her話我會來,清楚描迷衣著,
我會摸不著頭腦!佢當時真的有唔開心!
要想辦法摷呢條友出黎!
引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 01:51 發表

犀利犀利!
咁佢地知唔道我幾時再去ca?
點會知呀?佢地又唔係你袋裡條精蟲。

不過佢地所知既野,你唔會想像得到。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:40 發表

至於捉淫師兄,囡囡就話佢:「你的那個朋友,次次來都說自已很小來,其實他是"這兩天" 很小來,前 ...
約下一場要用SMS,怎麽可以用打電話呢?

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:38 發表

約下一場要用SMS,怎麽可以用打電話呢?
那只是囡囡的猜測,聽到那位師兄打電話就以為是約技師。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 01:00 發表

我梗有 vip 卡啦.........洗腎卡.....

有 vip 卡,無論咩牌上鐘,都是每 hour 平¥5
Please apply for the limited edition "VIP 金龍卡“ (see my photo).
It is a metallic card, not a plastic card.
Please get it from 部長

With this card
王牌頭鐘 58 -> 50
王牌加鐘 50 -> 45
普通牌頭鐘或加鐘, 一律 40.

robert 師兄 will have extra money to buy more 小禮物

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:54 發表

Please apply for the limited edition "VIP 金龍卡“ (see my photo).
It is the metallic card, not a plastic card.

...
有咩資格才可申請?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 09:41 發表

robert 師兄 宜家仲未出門?又話12點要到島上報到?

X島會,the 部長 automatically gave me last time.  But recently , when I asked, they said no stock.
XX虹加兩個鐘(共3個鐘)可以拿到。問講白話的吳主管(女)。
VIP卡整個金龍集團可以用。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 09:58 發表

有咩資格才可申請?
澳門現在下大雨,應該ca都一樣吧蘿蔔師兄要帶兩傘!

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:54 發表

It is the metallic card, not a plastic card.

...
點申請架,
係咪要先有vip才可以申請

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-23 09:59 發表

robert 師兄 宜家仲未出門?又話12點要到島上報到?
我今日有約,要留港,已經講過啦,我唔北上,所以交唔到小禮物比 141xxxxx 師兄與 Bonexx 師兄。

你又唔上去?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 09:58 發表

有咩資格才可申請?
聽說過有人搵囡囡幫手都可以申請到金龍卡!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 09:41 發表

都係蘿蔔師兄英明!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-23 10:04 發表

點申請架,
係咪要先有vip才可以申請
師兄你快點 apply 一張,你有呢張卡,去溝 !X* 都威 d 。

今天不去 ca了。落雨去 ca,瓜得。

今日派了幾名精兵上去:bambooxxx、141xxxxx、bonexx.....6:00pm 豬 walk 一定見到佢地。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 10:07 發表

都係蘿蔔師兄英明!
你搞乜?仲唔快 d 上去助養普通豬?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。