推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:25 發表

龍9既身體近乎完美 無乜得挑剔

唉 小妖精我冇試過
師兄,我就同你相反
我就未試過龍9,只試過小妖精!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:25 發表

龍9既身體近乎完美 無乜得挑剔

唉 小妖精我冇試過
我相信佢係普通牌之中數一數二的。
如果佢做皇牌,肯定入十大,因為佢又靚女又玩得放。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:28 發表

我相信佢係普通牌之中數一數二的。
如果佢做皇牌,肯定入十大,因為佢又靚女又玩得放。
佢果時話佢一日上得7個鍾左右
我真r晒頭

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:30 發表

佢果時話佢一日上得7個鍾左右
我真r晒頭
龍島如非皇牌妹,真係好難搵食,部長一定會叫walk in 客試皇牌,皇牌上哂鐘先至輪到普通牌輪大鑊飯,所以一天唔會上好多個鐘。

龍9 輸屑在唔夠高,所以做不成皇牌。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 00:16 發表

ME TOO!
我都想搵其他的囡囡來啊!
各位師兄
在島上現在有無囡囡可kiss?因有耐無kiss

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:36 發表

各位師兄
我同殺手之王玩過法式

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:36 發表

各位師兄
有。不過囡囡會睇人的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:34 發表

龍島如非皇牌妹,真係好難搵食,部長一定會叫walk in 客試皇牌,皇牌上哂鐘先至輪到普通牌輪大鑊飯,所以一天唔會上好多個鐘。

龍9 輸屑在唔夠高,所以做不成皇牌。
以皇牌的角度黎講就係,

但以我個人審美眼光佢咁既高度已經好適合
拉高左唔會身形仲會唔會咁均稱

而家有d咩好貨式都比ching們mark晒了

其實龍9與5花及氣質小美女果d比起來,怎麼樣?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:39 發表

有。不過囡囡會睇人的。
龍9還在島上?
咁如想kiss咪找她就成了

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:44 發表

龍9還在島上?
龍9而家可能在洞庭湖上

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:41 發表

以皇牌的角度黎講就係,

但以我個人審美眼光佢咁既高度已經好適合
拉高左唔會身形仲會唔會咁均稱

而家有d咩好貨式都比ching們mark晒了

其實龍9與5花及氣質小美女果d比起來,怎麼樣?
氣質小美女是陽光少女,靚得黎清新自然。龍9那類是活潑少女,有沉實的容光。

與5 朵花相比,龍9 沒!X* 那樣有時代感,沒!XX 的純樸,沒 @X( 的健談,不夠 @XX 的爽直。但她有這幾朵花的優點,5朵花加起來也及不上她玩得放。各花入各眼,論樣貌與身材,我覺得只有!X* 可與龍9 匹敵。
引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:44 發表

龍9還在島上?
她已走了幾個月。
上個月我發 sms 給她,她應該不回 ca 了。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:56 發表

氣質小美女是陽光少女,靚得黎清新自然。龍9那類是活潑少女,有沉實的容光。

與5 朵花相比,龍9 沒!X* 那樣有時代感,沒!XX 的純樸,沒 @X( 的健談,不夠 @XX 的爽直。但她有這幾朵花的優點,5朵花加起來也及不 ...
龍9應打算從良了

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:58 發表

龍9應打算從良了
以她的條件,找個好老公一點也不難。正如小妖精,有勢力人士也看上了她。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 01:01 發表

以她的條件,找個好老公一點也不難。正如小妖精,有勢力人士也看上了她。
龍9都相睇過幾次
不過話嫌人地生得羞

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 01:05 發表

龍9都相睇過幾次
不過話嫌人地生得羞
係呀,我都有叫佢慢慢揀,佢只得 20 歲,咁年輕,大把世界啦。

引用:

龍9還在島上?
師兄,你想點解那天唔跟!X*啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-21 07:25 發表

師兄,你想點解那天唔跟!X*啊?
我都想,但可能會長埋大海底

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 09:04 發表

我都想,但可能會長埋大海底
輕輕的蜻蜓點水式 KISS,是可以的。
!XX   @X(   也可以,我試過 。(竹淫師兄應該也試過)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 10:04 發表

輕輕的蜻蜓點水式 KISS,是可以的。
!XX   @X(   也可以,我試過 。(竹淫師兄應該也試過)
下,師兄你試過同!x*點水式kiss?
咁犀利,比我實冧死!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 21:23 發表

下,師兄你試過同!x*點水式kiss?
咁犀利,比我實冧死!
師兄你冇怪我嘛?

我冇伸條利出來,只係好快咁揩左一揩,好似大人錫細路女咁樣錫。。。
....你唔好比 !X* 知,唔係會好大鑊。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 21:28 發表

師兄你冇怪我嘛?

我冇伸條利出來,只係好快咁揩左一揩,好似大人錫細路女咁樣錫。。。
蘿生好似搵過!X* 兩次咋喎
咁快就可以

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 21:28 發表

師兄你冇怪我嘛?

蘿蔔師兄,你就好啦,放心,除非佢有上網,如果唔係,,應該係得這裡的人知

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-21 21:53 發表

蘿生好似搵過!X* 兩次咋喎
咁快就可以
141師兄又知蘿蔔師兄找過!x*只有2次?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 21:57 發表

蘿蔔師兄,你就好啦,放心,除非佢有上網,如果唔係,,應該係得這裡的人知
師兄幾時再去搵 !X*?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 21:59 發表

師兄幾時再去搵 !X*?
蘿蔔師兄,你現在問我幾時去呀?
係都師兄去先啦,我真係唔知!!!!
你同我問下!x*對我點睇呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。