推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
聖誕後update:

平安夜, 我約了友人在北角Neway, 我在9:45pm炮台山MTR 出,
赫然見到一鑑歞陘k (不說是技師、美容師、
公關、侍應了)拖住她的男伴落地垢,
我和向她「單一單」眼色,
我心想: 她有愛人接放工同渡平安夜,
真幸福了.

相關搜索目錄: 美容

我繼續沿英皇道向前行,
到薀莎樓下望望,
見到戴了聖誕帽的聖誕女郎Amy,
大家交換節日祝賀,
我繼續上路去Neway 也....

25日聖誕正日

睡覺...family day...睡覺...

26th Boxing Day
傍晚上去, 先同壽星女Eva祝賀Happy Birthday ;
坐落, 都分到件大早已切的生日梲|剩下的(其中?)一件;
我也知阿Va和同事們早兩三日前已有工餘節目及美食慶祝佳節兼生晨.
聽她們說, 24, 25日他們全體職員都戴了聖誕帽.
技師方面, 不少放假,
剩下有返之中, 特別是7仔, 毛毛「兩枝並秀」也日做四轉,
尤是7仔25日四張也是麥單, 而昨晚我走前二人都接十一點幾的尾工.
不過, 中更一些勤力而又受歡迎的技師如7, 毛毛, 121,
話係返4pm, 不時都有客麥早點2 pm 返,
希望夜更管理在可能的情G下盡量不用她們晏過1 am 收工
如踩得太長鐘太累了身體對我們客人也不是好事,
最近亦有技師因留得太長時間而要暫時休息或離去,
希望管理體諒, 日夜更作點協調.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-12-27 20:14 發表
111有技術有外貌,可能做過幾次,大家熟左,今日愉快中渡過!有驚喜!應該會翻mark!
I will re-mark pretty 111...

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-12-28 09:39 發表

I will re-mark pretty 111...
他日若正式轉了 2pm更, 你沒再機會了,
除非你轉埋時閒上去.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-12-28 07:06 發表
本地果位?識打扮,手骨幾好,又投入又唔計較!不過要熟左先得!(I mean熟左先健談!)
C-Hing, 我仲係新客, 甚至少去, 有排先熟
晚上我不方便去, 暫未有機會mark 111 ~~

引用:
原帖由 franktempleton 於 2010-12-28 10:39 發表

C-Hing, 我仲係新客, 甚至少去, 有排先熟
晚上我不方便去, 暫未有機會mark 111 ~~
基本上暈陀陀十分健談, 第一次做都好傾, 以你經驗, right?
毛毛可早一日約定2pm返,除非你仲要早點起鐘就較難了.
另外她好可能於今周四、五兩日或其中一日放假.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-28 10:47 發表

基本上暈陀陀十分健談, 第一次做巴好好傾, 以你經驗, right?
毛毛可早一日約定2pm返,除非你仲要早點起鐘就較難了.
另外她好可能於今周四、五兩日或其中一日放假.
let me try try "michael jordan" of night shift la...

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-12-28 10:50 發表
大將軍可會替我出征?
記得我給你的錦郎.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-12-27 08:11 PM 發表
放假回港,好彩一早mark左111,上到去人唔多,可能今日賽馬日加上重係假期!
今曰eva姐生日放假!
27號下午二點幾,打電話上去,13無番、70要等,最後做73,做完約六時,休息室坐滿人。

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-27 05:50 PM 發表
25日聖誕正日

睡覺...family day...睡覺...
25號,下午三四點上去,Ling介紹111,剛答應,點知後尾話在水池俾人已 marked;
只好另選。

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-28 11:17 發表

27號下午二點幾,打電話上去,13無番、70要等,最後做73,做完約六時,休息室坐滿人。
你應覺73手骨合你起碼要求有凸.

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-28 11:19 發表

25號,下午三四點上去,Ling介紹111,
我地條thread 由我開始好多會員都介紹左111(俾你, 如果你有睇 ).
Maggie 說你有貓紙, 你可要在紙上記下這hot no.了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-28 11:21 AM 發表

你應覺73手骨合你起碼要求有凸.
佢真的 dup 得好,所以尋日做三個鐘,但仍有些地方可以再好些。

11日內去了四次溫莎。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-28 11:27 AM 發表

我地條thread 由我開始好多會員都介紹左111(俾你, 如果你有睇 ).
Maggie 說你有貓紙, 你可要在紙上記下這hot no.了.
是有貓紙,但始終要夠錢有時間才可以一一試勻。

明晚,應該十時後再上去。(但我朋友堅持要去前上海(數字)或者尖桑(好耐無去,唔知晚間邊位負責人?))

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-28 13:21 發表

是有貓紙,但始終要夠錢有時間才可以一一試勻。

明晚,應該十時後再上去。(但我朋友堅持要去前上海(數字)或者尖桑(好耐無去,唔知晚間邊位負責人?))
我有可能今晚930pm 去到.

香X環X我唔知, 尖記夜晚應該仲係亮哥,

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-23 19:12 發表

肥仔有三個, 兩個早、一個夜.

事發係幾點鐘?
我應該見到有另外一個肥先生, 咁就係早喇!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-27 19:14 發表
26th Boxing Day
傍晚上去, 先同壽星女Eva祝賀Happy Birthday ;
坐落, 都分到件大早已切的生日剙糕剩下的(其中?)一件;
我也知阿Va和同事們早兩三日前已有工餘節目及美食慶祝佳節兼生晨.
聽她們說, ...
7仔及毛毛的尾工.........

師兄:在下左耶誕日, 被番嘜技師86彈鐘
很定同代支有關......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。