推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-28 10:47 發表

基本上暈陀陀十分健談, 第一次做都好傾, 以你經驗, right?
毛毛可早一日約定2pm返,除非你仲要早點起鐘就較難了.
另外她好可能於今周四、五兩日或其中一日放假.
Yup, 暈陀陀又好傾, massage service 又 no problem 啦.
近期好似好多C-Hing mark毛毛, 我驚佢唔夠睡眠, 對我dup得唔好, 所以遲d先mark佢

師兄:首次全部技師, 三個鐘二佰元.
她說做两個鐘, 不要做三個鐘, 因她有大量嘜單,
她的記憶體, 太現實$$$$......

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-29 06:56 發表
師兄:首次全部技師, 三個鐘二佰元.
她說做峟蚅, 不要做三個鐘, 因她有大量嘜單,
我固然不會鼓勵這種態度,
不過, 如(我只是說「如」)技師由一返到公司到四點零
都枕住有人打來麥, 如她為你加鐘而不能做到下一個本來時間可岩
的, 又或者佢不想鼓勵你以後再做三粒而有機會令另一些三對三(or above)的客
麥不到她,如是這動機, 我是理解.

我諗技師可以反思一下她說推你的原因時的語氣或用詞,
例如有沒有太L調「大量麥單」;
或許可以只說她做的客若翻麥會按每鐘比率打賞,
你聽來無覺得咁「直」, 你或許當下會說, 好我就跟其他人啦,
而她也表示樂意.

我本人由以前她舊工作處到而家, 每逢麥她,
也未做過三粒, 而我想真是想麥開她下去的客,
也照比率給代支.

我不能知你們當時實際交談的話
我只能好條件性、「或許」「或許」的說下意見.

最後, 也是我前幾日說過的:
適當時候, 技師「包裝」下一句話,
有潤滑作用, 亦可「心領神會」.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 franktempleton 於 2010-12-29 00:47 發表

Yup, 暈陀陀又好傾, massage service 又 no problem 啦.
近期好似好多C-Hing mark毛毛, 我驚佢唔夠睡眠, 對我dup得唔好, 所以遲d先mark佢
聖堳e, 毛毛已無再要收3am了, 一般最夜1am, 回了點氣,
聖誕後, 7仔和之前一樣咁精靈, 另外也收到68電話問候, 狀態也fit,
毛毛方面不用太擔心.例如下周, 她放過一兩天假, 你可試下.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-29 09:00 發表

聖孆前, 毛毛已無再要收3am了, 一般最夜1am, 回了點氣,
聖誕後, 7仔和之前一樣咁精靈, 另外也收到68電話問候, 狀態也fit,
毛毛方面不用太擔心.例如下周, 她放過一兩天假, 你可試下.
早晨C-Hing們, 其實昨天我去左Windsor, 做左你之前提過的早更138.
禁啱138放完假, 我做佢返來的第一個客,  dup 得特別舒服.
Service: 4/5
Looks: 4/5 (my cup of tea)
因為 i found my new cup of tea, 所以我會唔急做毛毛啫, but 有機會一定會試毛毛.
Thank you C-Hing for all your recommendations.

引用:
原帖由 franktempleton 於 2010-12-29 10:59 發表

早晨C-Hing們, 其實昨天我去左Windsor, 做左你之前提過的早更138.
禁啱138放完假, 我做佢返來的第一個客,  dup 得特別舒服.
Service: 4/5
Looks: 4/5 (my cup of tea)
因為 i fo ...
26號做左毛毛....個人而言, 佢骨技就真係普普通通, 力量也略不足. 不能與86及121相提並論, 至於外形就不是我杯茶喇!
另外, 佢D白話..., 同佢講國語會好好多.....!!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-22 12:10 發表

locker 位其實應要彈性, 對未見過的客, 應主動替掛衣,
除非一時多客唔夠人手, 所以我成日話他們應一開始拿定衣架
下來放在勾, 放便人客自己掛上, locker 就可「撲」去attend to 另一
剛到的客,
至於熟的客, ...
GFS D locker真係好好

引用:
原帖由 newkid 於 2010-12-29 12:49 發表

GFS D locker真係好好
絕對同意!!!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-12-29 11:31 發表

佢D白話..., 同佢講國語會好好多.....!!!
Agree!
lucky that she is young, if 白話 + Old Voice, much terrifying!  

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-12-29 13:22 發表

Agree!
lucky that she is young, if 白話 + Old Voice, much terrifying!  
佢有冇叫你去深圳, 介紹D靚靚姊妹你識

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-12-29 13:47 發表

佢有冇叫你去深圳, 介紹D靚靚姊妹你識
Yes!  I think that is standard wording la, cos she worked in SZ b4 ma.

U saw her "sisters"?  Any good?

If in SZ, plenty of choices la.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-12-29 13:47 發表

佢有冇叫你去深圳,  
歡樂.................谷.

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-12-29 11:31 發表

26號做左毛毛....個人而言, 佢骨技就真係普普通通, 力量也略不足. 不能與86及121相提並論, 至於外形就不是我杯茶喇!
另外, 佢D白話..., 同佢講國語會好好多.....!!!
我則覺得骨技、力分開說, 骨技86和111 各有長, 並且111還是有點累了,
121 力三者最大, 技術有時某些位置未必好岩我, 不過佢亦彈性大.

毛毛話自己廣東話唔正似◣f.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-29 16:41 發表

我則覺得骨技、力分開說, 骨技86和111 各有長, 並且111還是有點累了,
121 力三者最大, 技術有時某些位置未必好岩我, 不過佢亦彈性大.

毛毛話自己廣東話唔正似区妹.
正所謂.....各取所需, 各有所好.

[quote]原帖由 白貓兒 於 2010-12-29 16:36 發表

深圳咁遠水路.....唔係可以亂去嘅!!!

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2010-12-29 16:53 發表
[quote]原帖由 白貓兒 於 2010-12-29 16:36 發表

深圳咁遠水路.....唔係可以亂去!!!
人地話好玩過Ocean Park 喎.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-12-28 11:21 AM 發表

你應覺73手骨合你起碼要求有凸.
其實25號、27號兩日上去都是搵 73,新人,dup 功相當唔錯,
位準。番早更,
中力或以上(我要叫佢稍為細番力少少,)
試過佢連做六個鐘都仲好夠力,
因此鍾意大力的人做佢應該也應付得黎。

Nice to see u again c-hing WK!

I think she will understand and appreciate!  

I like Amy's new hair colour vvvvvvvvvvvv much!  

BG tried but couldn't see my key number , I had to read it out for her.   
莫非她的 "老花" 又加深左?

師兄:初次見面我會, 两小時按摩$150, 三小時$200.
有緣再做, 我會1比1........新年快樂
這場有冇孖棍呢..用來慶祝2011年...

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-12-30 03:25 發表
Nice to see u again c-hing WK!

I think she will understand and appreciate!  
Also nice to bump into Newnam 兄, after a laspe of 7 years since we last met!

Yes, 'she' and I had a long chat with heartfelt sincerity.

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2010-12-30 07:54 發表
師兄:初次見面我會, 峇p時按摩$150, 三小時$200.
有緣再做, 我會1比1........新年快樂
.   孖棍, 可以話未聽過, 唔見表有.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-12-30 03:28 發表
I like Amy's new hair colour vvvvvvvvvvvv much!  
At long last she met you again last nite, after asking (me) after you
the night before you: 「好耐」無見佢 (你)」.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。