推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-12 14:16 發表
今期 okay 喎,叫做交足貨,畫功都可以接受,唔算醜樣。  

元始三妖 d 武功似乎就差左 d,同劍妖,老妖佢地幾個 (大家都係妖) 差成條街,造型亦無乜特別,應該玩唔長。

下期絕對令人期待,估計醉魔今次應該死硬。就算俾佢好彩打得嬴西門簫同埋姓東方果條友,跟住仲有個勁野洪東要打。睇落完全無勝算。不過醉魔絕對係抵死 !  

烈火祖師果然唔係一個人去打龍虎門,加埋 total 有成 5 條友咁多。韋陀就算練到九霄 9 章頂級都未必頂得住,何況唔係。真係有 d 擔心群英今次會有人死。  

占基李話會對各種武功強弱重新 classify 過,呢個 idea 好好呀。老黃算係對大家有個交代啦。   
如果韋陀有九霄 9 章頂級,應該同邪神同級,咁我相信頂得住!!
and...將各種武功強弱重新 classify 過,呢個 idea 好,但唔好有期望就更好!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2007-4-12 18:27 發表

呀柴出場都係比人串蠻牛 冇睇頭
反而白仇既童子功唔知會唔會有進展
我諗就冇,佢有進境,即係練成「紅日訣」,咁咪即係同黑龍同level !

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2007-4-12 16:54 發表

王飛鷹死o既機會其實係最大囉。
我覺得係鐵青天同王小鷹!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-12 20:54 發表

我諗就冇,佢有進境,即係練成「紅日訣」,咁咪即係同黑龍同level !
我諗白仇應該冇練成「紅日訣」...

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-12 18:58 發表

梗唔係...我有佢0既相!!!有興趣我可以post出黎大家參詳一下!!!!
  佢國中時候都係台南讀書. 個樣仲....好....
我有興趣呀!!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-12 17:41 發表
如果老黃真的能做到今期週記所講的,新著龍虎門便有救了!
但願如此,但冰河兄係咪,你之前都提到,那個答問大會的事?所以我對玉郎有否改革之心,有保留!

東方先生個仔內功係苖疆殭屍功,佢識唔識黑煞奇毒架?
本帖最近評分記錄
  • a1771550 體力 +10 我很贊同 2007-4-12 21:26
  • a1771550 威望 +10 我很贊同 2007-4-12 21:26

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-12 20:37 發表

o個元始三妖真係冇叉用,....尤其o個個乜叉妖,一野就被老仙捉住,...特登講佢三妖地位高過四大族長,係咩意思呢??
意思可能話,四大族長比佢地,更加冇叉用!

引用:
原帖由 火雲邪神西城勇 於 2007-4-12 21:03 發表
我覺得佢識黑煞奇毒,而且勁過東方先生,信唔信??

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-12 21:07 發表

意思可能話,四大族長比佢地,更加冇叉用!
但明顯青龍勁好多喎,...雖然都係冇叉用!!

引用:
原帖由 火雲邪神西城勇 於 2007-4-12 21:03 發表
嗯,閣下心水清,係喎,個仔同個老豆點解唔同毒功既???

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-4-12 21:25 發表

嗯,閣下心水清,係喎,個仔同個老豆點解唔同毒功既???
會唔會苖疆殭屍功係內功,黑煞奇毒係毒功呢?我諗佢應該兩樣都識
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-12 20:57 發表

若果死王飛鷹,王小鷹就唔會拉柴,因為有左"為父報仇"呢D舊橋發揮嘛...照理應該係老餅死既機會大好多,因為他已無咩作為了。

青天5 5 波啦,機會唔大囉,因為依家新龍好仁慈,死一個就夠哂,死得多人既場面好難再有...

死D甲賀忍者機會就大好多,臨記嘛,死多D都冇咩所謂...當然真弓例外啦...話哂係甲賀阿頭個千金,冇咁易係呢D唔係咁重要既場合香雞既。

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-12 21:10 發表

但明顯青龍勁好多喎,...雖然都係冇叉用!!
天鉤老妖可以射出指芒,都唔太差嘅!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-12 20:57 發表

王小鷹有救過霹靂火鵅u免死金牌」,聖火門應該會放他一馬吧?

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-12 20:37 發表

o個元始三妖真係冇叉用,....尤其o個個乜叉妖,一野就被老仙捉住,...特登講佢三妖地位高過四大族長,係咩意思呢??
三妖地位高過四族長我估同老黃龠雞饁[構有關,好似一神二妖三乜乜咁

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-12 20:54 發表

咁樣可以逼黑龍練上第九關,win-win局面,好事黎喎。而且黑龍有九關,亞柴也有機升關,大可以快D同金欏柚快意恩仇,三大金鐘高手呢一獲狂炳戲碼,若真有呢期,我冇左架電單車都行路去租黎睇呀!!

相關搜索目錄: 電單車

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-12 15:32 發表
尚幸還有一支援兵--甲賀忍者!
唔好對甲賀忍者存有太大期望,上次小龍 vs 瘋妖...真弓身為刀仙個女對住瘋妖個徒弟居然斬失
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-12 21:58 發表

唔好對甲賀忍者存有太大期望,上次小龍 vs 瘋妖...真弓身為刀仙個女對住瘋妖個徒弟居然斬失
我對D甲賀忍者(真弓例外)既期望係兩個字:炮灰...

引用:
原帖由 a1771550 於 2007-4-12 22:02 發表

我對D甲賀忍者(真弓例外)既期望係兩個字:炮灰...
有咁的諗法都正常ge......
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-12 21:34 發表

會唔會苖疆殭屍功係內功,黑煞奇毒係毒功呢?我諗佢應該兩樣都識
都有可能...

刀仙唔知會唔會出手呢?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2007-4-12 22:21 發表
刀仙唔知會唔會出手呢?
刀仙應該唔會係呢D場合浦頭(又唔係三仙大戰),但你講起刀仙,我突然有個感想,希望真弓帶住班炮灰兵團(甲賀忍者)援助龍虎群英時,真弓不慎受傷,而青天就捨身救佳人,令兩人既感情突飛猛進,加上真弓原本暗戀小龍,在一片打打殺殺聲中,加上D柔情密意,應該會幾好睇卦?

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-12 21:43 發表

王小鷹有救過霹靂火?「免死金牌」,聖火門應該會放他一馬吧?
聖火門會唔會咁講道義呢??....我好懷疑囉!!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-4-12 21:45 發表

三妖地位高過四族長我估同老黃?黑?架構有關,好似一神二妖三乜乜咁
但一神勁過二妖,二妖勁過三乜乜咁...
呢次係四大族長勁過三妖喎...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。