推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

越多版-人越小....

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:23 AM 發表

但我應付到喎,咁需唔需要搵其他人幫拖呀?
唔怪之得政府好想幫d流浪漢癲佬...都不得要領...原來佢地以為自己應付到...

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 03:39 AM 發表

你難受與否kols! 不過呢個年頭好少7頭皮行出來比人玩.
大家咁話,多謝你地俾左我成晚娛樂,夠鐘!

仲有,多謝今晚咁多位俾個7頭皮玩左咁耐!都幾粒鐘架!

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 03:41 發表

大家咁話,多謝你地俾左我成晚娛樂,夠鐘!

仲有,多謝今晚咁多位俾個7頭皮玩左咁耐!都幾粒鐘架!
pendejo

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-5 05:10 PM 發表

你唔知可能你未睇清楚整個xocat.com,並不代表問題沒有出現,

十個人有一個係賊的話,個賊係咪可以同其他市民講:"
呢度冇問題喎,個個都奉公守法喎,你地淨係見到我偷野咩??"
你想同我表達你 ...
第一.
係你個諗法一開始就有問題,
你當呢度係exchnage收錢網站呀

第二.
不如你直接話邊版d人唔答,我見到好多版主都好盡力,賭版,漫畫,連電腦版有條傻仔係咁問癈問題,都有人答

第三.
我諗係性版.你想不努而獲,自己交下學費先啦(但亦有些網友,仍然會將自己所知,與人分享)
p.s. 呢兩年都少入,大家知道可補充

問左就一定有人答...
你話比我聽邊個討論區係咁既

另外你用賊來形容呢度既版主,你本身個人諗野就已經有很大問題啦...

我見到既係,有人有需要幫忙,十個人入面有七個幫手,咁呢度就係一個有心既討論區

另外有d人,一入到來就係借錢,咁邊樹有人so你

相關搜索目錄: 電腦
無論是愛與被愛,也是串步難行

另外.....d比人玩既人,點解硬係覺得自己響度緊人既呢....妄想症???

我呢個題目,唔諗住係比人罵戰既,又比人玩,唔該自己開題目...

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-6 10:17 發表

第一.

第二.
不如你直接話邊版d人唔答,我見到好多版主都好盡力,賭版,漫畫,連電腦版有條傻仔係咁問癈問題,都有人答

第三.
我諗係性版.你想 ...
佢一入黎就已經搵交嗌啦, 又話邊個邊個唔夠班要佢出post re佢

又指出結婚版無用, 好明顯係對人啦

既然佢講到呢度咁有問題, 仲黎呢度出post搏咩呢?

相關搜索目錄: 電腦 結婚

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 03:01 發表

爭條舊菜皮幾洐讔, 為鱁Q好件新菜, 仲要開thread唱鳩人, 屈人偷佢....:bird:
自己冇$租屋, 就痴食痴住, 好似流浪狗咁....
早排仲add條舊菜msn, 問人係咪掛住佢....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2006-12-6 10:32 發表

佢一入黎就已經搵交嗌啦, 又話邊個邊個唔夠班要佢出post re佢

又指出結婚版無用, 好明顯係對人啦

既然佢講到呢度咁有問題, 仲黎呢度出post搏咩呢?

相關搜索目錄: 結婚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-6 10:19 AM 發表
另外.....d比人玩既人,點解硬係覺得自己響度緊人既呢....妄想症???

我呢個題目,唔諗住係比人罵戰既,又比人玩,唔該自己開題目...
既然你咁講,我又好想知道,大家都係出post出左幾個鐘,
大家都係上網嬉戲緊,點解你地出post就係玩緊我既?
就係因為我反駁既野你地咁多位駁唔到落去而扯開話題,
咁樣叫做玩緊我呀?

我都冇諗住罵戰,所以.........
你地繼續玩人吧!

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-12-6 10:17 AM 發表

第一.

第二.

第三.
我諗係性版.你想 ...
1.我所舉例既網站係不收分文
2.又直接話呢樣果樣,講左又話我針對呢個針對果個......nola!
你唔覺冇大可以當冇件事,
3.你唔明我講乜就尤佢啦!

不過先聲明,我講東,全部人都係講緊西,已經失去討論價值!

相關搜索目錄: 電腦

<<<<<<<<我認為我所我講既果位會員來意不善,用我既網名講廢話
,我唔覺得需要re呢d"唔夠班"既人,不過今次例如

又指出結婚版無用, 好明顯係對人啦<<<
岩既,我講幾版妳就淨係話結婚版..........

既然佢講到呢度咁有問題, 仲黎呢度出post搏咩呢?:<<
有冇問題心裡有數啦,topic講既野係咪一個問題?
我出post發表意見囉!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 13:37 發表
<<<<<<<<我認為我所我講既果位會員來意不善,用我既網名講廢話
,我唔覺得需要re呢d"唔夠班"既人,不過今次例如 ...
原來你有另一個網名叫開心大笑?

開新版唔係唔好,不過你都睇到有好多根本冇乜人會click入去既版,
(什麼手機版,最好笑竟然有個祝賀版,結婚版)

你覺得唔o岩你睇既版就叫最好笑? 咁你要入去結婚版睇下有幾多人問問題囉

唔係話你出post問發表意見有問題, 其他人都係re你d問題囉, 你re人就無問題, 人地re你就有問題?

相關搜索目錄: 結婚 手機

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 01:29 PM 發表

1.我所舉例既網站係不收分文
2.又直接話呢樣果樣,講左又話我針對呢個針對果個......nola!
你唔覺冇大可以當冇件事,
3.你唔明我講乜就尤佢啦!
阿哥仔,呢個post係我開既,我亦都無話到你什麼什麼....攪完女又當叫雞之類,我從頭到尾都係同你討論緊,但你d答案就真係無厘頭

1.\ ?????邊個網站
2.\ 我講左盡心盡力既版主,你呢?仲係講緊空話,一個網站有咁多版主為自己個版服務,我真係唔知你想點
3.\我明什麼,你呢個都算答案??

如果你上討論區係為左,網聚溝女,咁而家timway真係好似唔0岩你喎

應該係網聚溝女>撇女>溝女>跟手唱以前條女

引用:
原帖由 金銀潤 於 2006-12-6 11:06 發表

何其難看有目共睹

我唔介意其他人響度講唔係回應我既事喎
我係奇怪點解有d人,一蒲頭就千夫所指....

仲要係比咁多唔同既人......
仲要唔係因為網上恩怨.....

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 05:02 PM 發表

可能係我多事啦!!....
沙樽忽然間諗起星爺係蓋世豪俠 ending 個集有句對白:“寧結私怨,莫犯眾憎!”
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:41 發表

sorry....打攪晒!!....
咁又唔駛,都傾唔埋欄。
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
阿哥仔,呢個post係我開既,我亦都無話到你什麼什麼....攪完女又當叫雞之類,我從頭到尾都係同你討論緊,但你d答案就真係無厘頭

1.\ ?????邊個網站
2.\ 我講左盡心盡力既版主,你呢?仲係講緊空話,一個網站有咁多版主為自己個版服務,我真係唔知你想點
3.\我明什麼,你呢個都算答案??

如果你上討論區係為左,網聚溝女,咁而家timway真係好似唔0岩你喎
阿哥哥,我的確係討論緊,亦冇話你曾經話過我乜,可能有d誤會了!

1.我好記得呢度不便賣廣告,不過好幾個大型forum都唔駛俾錢。

2.我從來冇否定你,或個別版主既能力,工作態度,但,
有版主的確出現過冇online,冇online咁自然冇服務,
冇服務/冇版主管理工作亦自然冇人理.......
亦即係話我係見過有版主落力,亦有版主表現.....

3.不想再為這個比喻再爭辯下去,因為2.已經答左!
至於你話我用賊黎比喻,有影射之意,
只係打個賊字比打"強姦犯"."痴漢","殺手","毒犯"快,
冇乜特別含意!

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。