推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

越多版-人越小....

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 01:12 AM 發表

唔好咁8啦!性生活不協調已經好慘喇!
話時話...佢d語氣/回答方式幾偶像

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 01:04 AM 發表

話題? 講下你點解咁克人憎, 版主無得做仲比人ban埋, 精神分裂.....等囉
"克"人憎係人地對我既睇法,你問我點解我答你唔到喎,
版主無得做仲比人ban埋<<<<<<呢d係無為而治既管理手法下出現既結果,
邊個岩邊個唔岩,我唔計較,等如我今次上黎都係俾人嘈姐,我冇主動過,
精神分裂<<<<<<係你地強加於我身既,就等如無端端有人用我以前用
過既user name改一兩隻字,成隻跟尾狗咁跟出跟入,係你地以為我分身之嘛,
難道我有冇做過自己唔知咩?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-5 05:15 PM 發表

話時話...佢d語氣/回答方式幾偶像
又係長篇大論但係冇point囉

冇會員既,全部都版主黎架,今次呢個流川會破標準時間了!

點解唔答我?................

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-5 05:18 PM 發表

"克"人憎係人地對我既睇法,你問我點解我答你唔到喎,
版主無得做仲比人ban埋<<<<<<呢d係無為而治既管理手法下出現既結果,
邊個岩邊個唔岩,我唔計較,等如我今次上黎都係俾人嘈姐,我 ...
精神分裂既人係唔知道自己做d乜....

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 01:18 AM 發表

又係長篇大論但係冇point囉
我覺得好有point喎,你認為點樣冇point法呀?

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 01:20 AM 發表
冇會員既,全部都版主黎架,今次呢個流川會破標準時間了!
你e+有咩感覺?

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 01:21 AM 發表

精神分裂既人係唔知道自己做d乜....
我知喎,咁你仲會唔會當我精神分裂架?

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 01:21 AM 發表

我覺得好有point喎,你認為點樣冇point法呀?
你唔好一味發問...你答下我啦...
咁樣e唔好你wor

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 01:16 AM 發表

佢成日話人挑佢喎......
唔係卦,第一頁仲未delete喎,你需唔需要將証據毀滅呢?

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-12-6 01:23 AM 發表

成日講"無為而治"係咪有好型架?我個人比較中意"火腿蛋治"!
有型與否你地清楚過我啦!

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-5 05:23 PM 發表

我知喎,咁你仲會唔會當我精神分裂架?
sorry....漏左...病患者係唔知道自己有精神分裂架

大家其實睇唔睇到我嫁?...

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-6 01:07 AM 發表

唔好理其他野sin...可唔可以講下咩去邊版條女度哭訴單野sin...我好8嫁
唔係好明喎,邊條女,邊版呢?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-6 01:26 AM 發表
大家其實睇唔睇到我嫁?...
答左你啦

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 01:26 AM 發表

sorry....漏左...病患者係唔知道自己有精神分裂架
咁你點樣醫返好架?

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 01:27 AM 發表

唔係好明喎,邊條女,邊版呢?
好在....我以為你睇我唔到tim...
原來你都好8wor....

米住...先前d版味delete...你去check返我問你咩...你答左我先..我再話你知邊條女,邊版

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 01:27 AM 發表

見到, 見到!!........
好在好在..個下爬仲係度

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。