推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

越多版-人越小....

引用:
原帖由 9394_167 於 2006-12-5 04:16 PM 發表
烈士通常都死得好慘。。。。。
有幾慘嗟.....分身囉!!!!

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-12-6 00:23 發表

正氣?去賣涼茶囉!哈哈哈!

你燥呀, 你飲先啦

相關搜索目錄:

引用:
哈!晌forum上面討論唔同意見,唔夠人講就係輸,俾人ban account又係輸,呢樣野唔到你否認。唔好歌頌到自己係一個不怕強權o既烈士,呢樣野好令人反感。
我好清楚乜野係無為而治,可能你唔知卦,所以俾人ban account又係輸,呢樣野唔到你否認,只能答你係囉,輸一個虛擬既id之嘛,
唔夠我講果d輸既係尊嚴,我唔需要做什麼烈士,同我嘈既只係一班懦夫,
贏係合理,呢個世界唔會淨係得懦夫同烈士兩種人,你反唔反感,你認為關我事咩?

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 11:59 PM 發表

都唔知係唔識字定係個cpu 用緊80386.....
#18同#22都差成十二個鐘啦,唔通我要等你咩?
咁我仲駛唔駛同你解釋你頭先去左邊呀,版主?

通常要好多分身既....係比較自卑d....

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 12:52 AM 發表

你唔使心急, 我地會比時間你去打字. 不過你唔好無野講又三覆屁喎....
你咁算答左拿?

咁你頭先去左邊呀???初級會員

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 01:00 AM 發表

答你?
sorry囉! 我唔知原來唔答問題係唔可以繼續圍你.
你唔答我你打算用什麼話題"圍"我呀?

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 12:58 AM 發表
咁你頭先去左邊呀???初級會員
欣賞某論壇給moderator的指引!

睇唔切....
叫人點re呀....

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 01:04 AM 發表

話題? 講下你點解咁克人憎, 版主無得做仲比人ban埋, 精神分裂.....等囉
唔好理其他野sin...可唔可以講下咩去邊版條女度哭訴單野sin...我好8嫁

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-5 05:03 PM 發表

欣賞某論壇給moderator的指引!
你想做呀????

想下好喇.....

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-5 05:01 PM 發表

阿版主, 呢d唔係問答遊戲, 唔使一問一答o架!
冇....我都係想8下嗟

引用:
原帖由 apeapeape 於 2006-12-6 01:04 AM 發表
你死撐爛撐又呢又路遊晒花園,就係要話自己贏之嘛.....okok.....你贏晒囉!
唉,當我怕左你,你覺得我呢條thraed邊一句係死撐麻煩你話一話俾我聽,
我真係唔知,如果連你都搵唔到,何必走來挑釁來美化你地自己既行為呢?
引用:
我反唔反感係唔關你事架....不過關唔關你事有人care咩?
係你reply我話你反感,我咪話俾你聽唔關我事囉,
關唔關我事有冇人care?唔好玩啦,關事都要care???
咁你講話你反感既動機係乜?

點嫁..........................

引用:
何必走來挑釁來美化你地自己既行為呢?
佢地咩行為?你清楚列明我可以幫你分析下...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。