推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

越多版-人越小....

來吧~~~~BABY~~~~~

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 02:52 AM 發表

等緊! PLEASE!
發覺條友好中意用反問方式...
應該係聰明人一個...
可惜係傻GE...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:55 AM 發表

佢唔要面咪講少少大家聽幭o....
慢慢打...唔好急...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:53 AM 發表

得喇!....你諗定點同條女解畫啦!!....
洗唔洗驚嫁?....oh..i'm sorry...嚇慣左...都56驚lu...

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 03:01 AM 發表

爭條舊菜皮幾洐讔, 為鱁Q好件新菜, 仲要為鰶}thread唱鳩人, 屈人偷佢....:bird:
自己冇$租屋, 就痴食痴住, 好似流浪狗咁....
早排仲add條舊菜msn, 問人係咪掛住佢....
是不是男人呀???

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 02:53 AM 發表

你一入黎就已經話,有野爆,我再唔收聲又點點點,
難道我收聲係會將你所講既"故仔"繼續活埋??
雖然我唔知你想講一個乜野故仔,當然亦唔想知,
但係我都幾鄙視你用你所謂既"錯腳"阻止我在此發言....
亦証明左你唔配同我"傾偈",我又係冇錯既!

將心比明月呀!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 03:01 AM 發表

爭條舊菜皮幾洐讔, 為鱁Q好件新菜, 仲要開thread唱鳩人, 屈人偷佢....:bird:
萬萬果隻?

引用:
原帖由 loksiu 於 2006-12-6 03:06 AM 發表

X1000 X 1000
我地都係唔好參與lu...
d人咁真係唔配比我地玩呀...dirty 呀

引用:

都54同佢擔心...佢咁多歪理...又識作萬言書....

爭條舊菜皮幾洐讔, 為鱁Q好件新菜,
.你所講既舊菜,佢執野離開我屋企果陣,
對外係一直唔認自己同過我一齊,nevermind,
既然一個人係咁岩,我唯有當自己嫖妓。
仲要開thread唱鳩人, 屈人偷佢....
餅tape我仲keep住,你咪繼續話屈囉,
我唔會好似你咁諗住少少野可以威脅其他人,
既然我有野響手我一定會用盡佢架!

我係曾經淪落到冇錢交租,不過一直都係人地住響我度喎...
仲舊菜,不如你問清楚先啦,你咁樣令到佢係前言不對後語架!

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-6 03:10 AM 發表

我地都係唔好參與lu...
d人咁真係唔配比我地玩呀...dirty 呀
做人最緊要厚道,
你地覺得玩緊我,我何嘗唔係玩緊呢?

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 03:15 AM 發表

行街啦,作唔切呀?:bird:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。