推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

越多版-人越小....

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 01:45 AM 發表

點樣偶像呀?
點樣台下一個fans一班fans呀?
點樣做緊show呀?

你直頭係睇緊show咁喎,不過可唔可以答左我以上問題先?
又要人答你先?你唔答就算....米同我泥套啦..

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 01:45 AM 發表

做過o架???

乜事比人抄魷呀?
都係你地做版主既座右銘-無為而治囉!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 01:47 AM 發表
我就快忍唔住, 想講佢翵郊@俾大家聽!!.....

show埋佢同條女魈p address可能有助佢恢復記憶!!....
我地全部都知啦...

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-5 05:47 PM 發表

冇所謂啦...一陣佢又問你醫好未架喇

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-6 01:47 AM 發表

你唔答我唔知你想問乜喎!

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-5 05:48 PM 發表

口賤+博條女好感!!....
條女好得架???

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 01:49 AM 發表

冇所謂啦...一陣佢又問你醫好未架喇
乜你又話你問完我..我問完你..你問完我..我問完你..你問完我..我問完你..又咁樣咁樣....又話我點醫好...

大鑊........你....冇野呀麻....你好疲倦呀? ...洗唔洗又去幻想下做moderator呀?
<<<<<<<<

你係唔怪得我點解咁問你架!

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-6 01:48 AM 發表

係law...講多幾次啦....無為而治...你就無得醫治

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 01:50 AM 發表

....仲有好多網外故事你地唔知!........
點嗟點嗟

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-5 05:48 PM 發表

"無為而"治?? 食得架????大快活有冇?

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 01:52 AM 發表

"無為而"治?? 食得架????大快活有冇?
你食左藥sin...一間哥哥帶你去食下....

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 01:53 AM 發表

........................
xocat 有 千千萬萬 條女...你講邊個先?

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-6 01:55 AM 發表

....我驚佢搵窿捐....
u care?

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2006-12-5 05:55 PM 發表

xocat 有 千千萬萬 條女...你講邊個先?
x1000x1000

引用:
原帖由 tyco 於 2006-12-6 01:57 AM 發表

x1000x1000
成千千個笑...低請你食"無為而"治啦...

引用:
原帖由 流川 於 2006-12-5 05:51 PM 發表

乜你又話你問完我..我問完你..你問完我..我問完你..你問完我..我問完你..又咁樣咁樣....又話我點醫好...

大鑊........你....冇野呀麻....你好疲倦呀? ...洗唔洗又去幻想下做moderator呀?
<<<< ...
你唔答我唔知你想問乜喎!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。