推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

請問有 "包皮炎" 睇Dr.ho 得唔得呢?
定係其他
同埋大約幾錢 ?

唔該各位

睇左你地咁多留言, 我想知道其實以你地既CASE, D一粒粒其實幾係咪都幾明顯嗄? 會唔會成個AREA又紅又腫之類?
因為以前睇親D相都係一個個AREA, 而你地又好似可以好清楚數倒自己有幾多粒..

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-5-6 18:42 發表
睇左你地咁多留言, 我想知道其實以你地既CASE, D一粒粒其實幾係咪都幾明顯嗄? 會唔會成個AREA又紅又腫之類?
因為以前睇親D相都係一個個AREA, 而你地又好似可以好清楚數倒自己有幾多粒..
係一粒..吾係一個area黎架.!!

引用:
原帖由 hugo18501 於 2008-5-6 19:11 發表

係一粒..吾係一個area黎架.!!
如果粒野細粒又唔痕唔痛, 其實咪會幾容易忽略囉?

因為我上網SEARCH親D相都係一D幾嚴重既CASE, 通常都好似係一堆5,6粒生埋一齊攪到我以為不嬲都係一個個AREA咁生,所以唔太了解你地既情況.

順便分享下D低能野俾你地笑下啦...

話說我十年前仲未夠廿歲讀緊書果陣出去玩左排, 見倒龜頭下包皮有個唔痛既損口, 走左去睇個家庭醫生, 仆街佢果時話我係椰菜花, 俾左藥膏我搽之後好快冇事. 但係以前D資訊冇咁快達, 一聽倒有野都唔知點搞, 走去搵個家庭醫生已經算好大勇氣.
果時我真係信以為真, 因為佢假假地都係個有牌既醫生點都熟過我呱我諗, 又知道依個病冇得斷尾, 個陰影都濃罩左我幾年, 覺得有依個病以後好難溝過正正當當既女仔, 同埋果時先18出頭, 慢慢長路都唔知點算, 因為身邊D FD個個正正路路攪到自己好似FREAK咁, 反而仲放縱自己添..當然時間耐左都知道應該唔係得啖笑, 不過我都唔多唔少都了解你地既心情, 不過真係人越大越淆底係真既

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-5-6 19:40 發表
順便分享下D低能野俾你地笑下啦...

話說我十年前仲未夠廿歲讀緊書果陣出去玩左排, 見倒龜頭下包皮有個唔痛既損口, 走左去睇個家庭醫生, 仆街佢果時話我係椰菜花, 俾左藥膏我搽之後好快冇事. 但係以前D資訊冇咁 ...
咁係咩野黎架....~!!

可吾可以話比我知dr.ho個到check要幾錢牙..?

引用:
原帖由 hugo18501 於 2008-5-6 19:46 發表

咁係咩野黎架....~!!

應該係整傷左包皮表層遮, 因為之後咁多年都冇見過, 之後有一排都懷疑係梅毒不過之驗血都知唔係..

出黎玩果時就通常勇字當頭, 之後又成日疑神疑鬼, 其實都幾矛盾..

以前自己SINGLE就話點都好遮, 有條女嚮度真係好那驚架成日都

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-5-6 19:52 發表

應該係整傷左包皮表層遮, 因為之後咁多年都冇見過, 之後有一排都懷疑係梅毒不過之驗血都知唔係..

出黎玩果時就通常勇字當頭, 之後又成日疑神疑鬼, 其實都幾矛盾..

以前自己SINGLE就話點都好遮, 有條女 ...
係吾係一粒野特出黎架??

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-7 00:17 發表
今日好失落, 又反發!...............
唉!仲有呢幾個星期都會勁忙,.......
繼續努力喇

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-5-6 19:52 發表

以前自己SINGLE就話點都好遮, 有條女 ...
所以驗好晒冇野就要唸是否收山

請問有 "包皮炎" 睇Dr.ho 得唔得呢?
定係其他
同埋大約幾錢 ?

唔該各位

哦...回之前

因為聽D c兄講..佢地生花通常都係1-2粒咁生...應該會幾明顯下wo
之後都係增生到4-6粒...
唔會幾廿咁生..
因為呢d HIV毒都係1個榴 1個榴咁樣...

除飛你生 新癬既姐..先會一堆點粒粒咁..

唔...呢幾日多左好多人嚟問問題
已經唔想答....自己搵下topic以前d 帖喇
唔想搵咪睇社會衛生科lor......都是專業醫生.......又唔駛錢
yahoo一search就有

又講下而家情況........
首先真係好多謝個天俾到個短暫既歡樂時光
雖然都是失意時多...
但比起好多兄弟都算穩定
同埋一有事既時間是100%知道冇影響到其他人
亦剛做緊一份好hea既工
可能日後會點...冇人知
但我至少會懷念曾經有一年是這樣渡過的

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-8 00:00 發表
又講下而家情況........
首先真係好多謝個天俾到個短暫既歡樂時光
雖然都是失意時多...
但比起好多兄弟都算穩定
同埋一有事既時間是100%知道冇影響到其他人
亦剛做緊一份好hea既工
可能日後會點...冇人知
...
小肥..你又返發?

雖然生活仲可以支持
但有時d同事都會話我咁hea同有時好神不守舍
成日做出錯單
其實我是專登......冇咁多責任可以做少d多d休養機會
神不守舍是覆發 / 懷疑翻發的日子
日日都差唔多俾人小一獲
女朋友我對佢咁冷淡都唔走(佢未知我情況)..........有時佢叫我進修........我知...但未好前我唔想郁住
因為太操勞佢不停發搵幾多都冇用
生活壓力大
可以對誰講???????

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-5-8 00:09 發表

小肥..你又返發?
未住
不過d 癬生得唔受控

小肥t
139幾頁,有的野講了N次,沒有辦法,這題目第一天開TOPIC已是這樣.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-8 00:17 發表

未住
不過d 癬生得唔受控
d 癬生係jj 度-.-

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-5-8 20:21 發表

d 癬生係jj 度-.-
係ar....
查左一排會好
但一出汗一"葉"就嚟

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-8 20:24 發表

係ar....
查左一排會好
但一出汗一"葉"就嚟
d '先' 點樣嫁? 係咪白色粒點點咁=.=

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-5-9 01:01 發表

d '先' 點樣嫁? 係咪白色粒點點咁=.=
有野為何不問醫生???

如果只想問野而不是分享
特別問既野是醫療問題
最好問醫生
我都唔會咁笨再出帖答野
我有野就問冇野cd-rom,冇人答唔上lor
係咪咁???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。