推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-25 23:24 發表

呢樣都是難搞野
聽醫生講儘快搞好佢
我問左醫生, 佢話坦白講都可以話容昜醫

只要清左表面既病灶 如果兩個月唔復發

都可以詁唔會再發

佢話珍珠疣唔係hpv 冇咁難搞,

希望好似佢講咁la, 應該話希望佢同我夾la

引用:
原帖由 andus 於 2008-4-25 23:35 發表

都可以詁唔會再發

少d玩搞掂先

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-25 23:49 發表

少d玩搞掂先
哎...以前住自己後生, 以為自己果d叫風流....成日去....

而家知死la....仲敢去玩咩

我希望從新做人la

引用:
原帖由 andus 於 2008-4-26 00:11 發表

哎...以前住自己後生, 以為自己果d叫風流....成日去....

而家知死la....仲敢去玩咩

我希望從新做人la
誘惑是病況穩定後才出現

小肥t
沒有誘惑不是男人.

引用:
原帖由 andus 於 2008-4-25 23:35 發表

都可以詁唔會再發

珍珠疣? 無HPV 即係唔係椰菜花啦

即係唔係性病啦...咁好易攪者.

真係忍唔住要問下你-.-

珍珠疣又係咩黎嫁-.-

c兄可否又講下=珍珠疣同菜花既分別?

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-4-27 00:09 發表
真係忍唔住要問下你-.-

珍珠疣又係咩黎嫁-.-

c兄可否又講下=珍珠疣同菜花既分別?
總之都是性病
性器官有親既事一定手尾長
一來是污糟難清潔
二來是少少痛都好難集中到精神 (唔計心理問題)

相關搜索目錄: 清潔

珍珠疣好似即係軟疣?

好似都係HPV 既一種,,right

引用:
原帖由 z888888 於 2008-4-27 11:10 發表
珍珠疣好似即係軟疣?

唔同
不過疣在不同人身上既反應會好唔同
所以惹到醫唔醫得好好睇彩數

近日發現在forum總之牽涉到錢既service / 產品
都會發現一個人 / 一堆人 / 一堆login acc 做寫手猛咁吹
講唔到意見既就喺咁被人圍攻
forum 已經開始同某d雜誌一樣冇可信性
所以一開始信呢個topic 真係滴緊兩滴冷汗
幸好大家是可信的

相關搜索目錄: 雜誌

岩岩confirm左我個粒唔係返發。好彩。 因為呢排成日夜訓同埋飲酒。 有的擔心。
見下面一有的勿唔妥即刻去睇DOC。呢個病,膽細的都唔掂。
等我過兩個禮拜再去check check先!
病歷: 2007年秋天發現, 2008年1月尾第一次做冷凍。 三月中反發做冷凍。 四月初又發做冷凍。
希望今次係最後啦.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-27 13:57 發表

唔同
不過疣在不同人身上既反應會好唔同
所以惹到醫唔醫得好好睇彩數
咁點分係唔係珍珠疣?

珍珠疣係唔係 HPV 既一種?

引用:
原帖由 z888888 於 2008-4-27 20:37 發表

咁點分係唔係珍珠疣?

珍珠疣係唔係 HPV 既一種?
點解咁想知
自己冇咪算lor
本來想同你講個笑話
但怕開口中

相關搜索目錄: 笑話

珍珠疹(Hirsuties papillaris genitalis) 係生殖器皮膚增生。 並非由病毒或菌引起。亦非性病,亦不會傳染.
你肯定係叫真珠疣而唔係真珠疹?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-27 23:34 發表

點解咁想知
自己冇咪算lor
本來想同你講個笑話
但怕開口中
即管說吧 , 我不怕中 .

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 verjai 於 2008-4-28 10:43 發表
珍珠疹(Hirsuties papillaris genitalis) 係生殖器皮膚增生。 並非由病毒或菌引起。亦非性病,亦不會傳染.
你肯定係叫真珠疣而唔係真珠疹?
係囉 , 真珠疣先係性病, 即係HPV啦.

真珠疹我都知只係皮膚增生, 正常的.

好烦好烦!!
個心好慌

唉C兄..唔同你見條女個西黑你仲通落去咩..

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-4-28 18:14 發表
唉C兄..唔同你見條女個西黑你仲通落去咩..

基本上去玩就唔好有家室
仲要有錢
至於不能符合晒上述條件.........
你去玩就有點兒那個

引用:
原帖由 z888888 於 2008-4-27 03:10 發表
珍珠疣好似即係軟疣?

正確, 疣有好多種的, 依個只係其中一種, 但係珍珠疣既傳播性比較高, 由以女性, 我都係之前睇DR. TAM時睇到有個男人傳比佢老婆咁, 同埋好似依隻係幾強呀, 不過當然一定會好既, 只係時間問題

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-4-28 15:02 發表

正確, 疣有好多種的, 依個只係其中一種, 但係珍珠疣既傳播性比較高, 由以女性, 我都係之前睇DR. TAM時睇到有個男人傳比佢老婆咁, 同埋好似依隻係幾強呀, 不過當然一定會好既, 只係時間問題
SORRY可能我寫得無咁清楚, 因為DR TAM醫務所唔係好大, 而且佢房到再出去有兩度門, 好近既, 我係外面準備入去時, 個男人好緊張, 咁再去問醫生D藥點用, 醫生於是走出黎囉藥門口既門, 有透明玻璃而已, 所以睇到個男人好緊張好驚惶咁問醫生點點點, 醫生叫佢點點點, 聽到CONFIRM係佢傳左比佢老婆, 個位兄弟過時個樣我記得好清楚, 因為令我想起之前剛去睇既我, 驚到想自殺, 面都青哂.

而家諗起真係依3年我既人生一個字DOWN.................................................................................................................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。