推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 minghin 於 2008-5-11 22:39 發表

冷凍係比較痛嘅.如果有水泡仲手尾長D,
又要小心唔好俾佢發炎.有損口又容易野開去.
有無試轉用電療..傷口細.復原比較快,
我就轉用電療幾次後..己有8個月無翻發了
其實醫生只要不是呃錢
基本上邊個都是咁做
50%睇自己、30%醫生,20%靠個天

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 00:10 發表

其實問題不是講唔講
要散就更加唔講
搵個藉口唔夾飛左咪算
其實問題是你想同條女繼續定完.
想繼續又不可以比她知.
老實講她知又怕她接受不到即走.
要完, 不如不講仲好.
找個藉口算la...
始終有病都不比得人知.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 00:10 發表

其實問題不是講唔講
要散就更加唔講
搵個藉口唔夾飛左咪算
想繼續又不可以比她知.
要完, 不如不講仲好.
找個藉口算la...
始終有病都不比得人知.

我既問題係一開始知道有病時已經好想飛左佢
唔想累人
只是.......佢又唔肯走 (冇可能同佢講真相.....佢口疏.....等於全世界會知)
而我既病情開始穩定
開始唸下到底可唔可發展落去

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 00:27 發表
我既問題係一開始知道有病時已經好想飛左佢
唔想累人
只是.......佢又唔肯走 (冇可能同佢講真相.....佢口疏.....等於全世界會知)
而我既病情開始穩定
開始唸下到底可唔可發展落去
口疏真係不好講...
不係真係不洗見人.
師兄有咩藉口不做?
她不懷疑同炸型咩?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 00:26 發表

想繼續又不可以比她知.
要完, 不如不講仲好.
找個藉口算la...
始終有病都不比得人知.
其實我一直搵緊藉口...亦做到好差
可能佢好勝喇....一直唔肯走
我一直都知自己做咩 / 應該點做
暫時都是一直循正確既方向出發

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 00:29 發表

口疏真係不好講...
不係真係不洗見人.
師兄有咩藉口不做?
她不懷疑同炸型咩?
我咩藉口都費事講....總之唔做 (如果佢攤牌、便直接同佢講唔想同佢做)
講左又要用其他大話掩飾....咪仲煩
做一次衰人大家好過

有無師兄可以分享下現在病情?
現在我在"刮"完個邊生左有d粒粒.
不知係不係搽左藥膏(Neomycin cream1%)近根部毛毛位好痕.
不搽藥膏就不痕.
好驚返發...

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 00:35 發表

我咩藉口都費事講....總之唔做 (如果佢攤牌、便直接同佢講唔想同佢做)
講左又要用其他大話掩飾....咪仲煩
做一次衰人大家好過
唉...
如果她係好好勝的人.
一定成日主動摸你...
又成日用對波頂下...
她一定會睇下你忍到幾耐...
忍都好辛苦...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 00:40 發表

唉...
如果她係好好勝的人.
一定成日主動摸你...
又成日用對波頂下...
她一定會睇下你忍到幾耐...
忍都好辛苦...
少少硬有...
不過識咁耐未做過....加上佢保守D唔會成日主動....所以表面冇咩大問題
仲有呢排好D......冷戰中
真係好似為左5個月後呢次既翻發做準備
可以來一次大決算

唔知點解又多番D人氣
雖然版主不在都要講下
但批評其他人為何有事 / 點做 (同埋唔該睇晒上文下理先好冇?)
都好敏感、應該避免
講真一句、講衰講抵死呢個絕大部份兄弟都是的 我都係
只不過玩是俾錢定自己溝咁解啫
有幾多個是坐廁版 / 浸溫泉惹到
只是
錯過.....點收科.....唔好再累其他人,先至是問題所在
如果大家對其他人問題咁有反應
是人地有問題
定自己將自己內疚透過指責他人轉移左???
有病以來我日日都有反省

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 00:58 發表
唔知點解又多番D人氣
雖然版主不在都要講下
但批評其他人為何有事 / 點做 (同埋唔該睇晒上文下理先好冇?)
都好敏感、應該避免
講真一句、講衰講抵死呢個絕大部份兄弟都是的 我都係
只不過玩是俾錢定自己溝咁 ...
經一事長一智...
真係愛條女, 當然不想她都有...
除非係玩玩下個d人...
理西你死吊左先算.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 01:02 發表

經一事長一智...
所以而家都好少話D兄弟
衰? 彼此彼此喇
就算果D 明知有事仲去惹人仲要大條道理果D
唔理佢算
做自己認為對既事

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 01:05 發表

所以而家都好少話D兄弟
衰? 彼此彼此喇
就算果D 明知有事仲去惹人仲要大條道理果D
唔理佢算
做自己認為對既事
其實你不好怪我老實講.
我睇完140頁, 有時你對往d人不洗咁勞氣.
搞事者你不洗理佢.
佢自然會走.
做返自已就得.

我知自己有事前
一心唸住識到個好女仔,可以成家了 (上一個都是D現實問題分開......我唸住拍拖開始已經冇玩了)
點知上天都唔俾機會我
同埋惹我果個都是前度、反而不是玩有的
人生真是充滿諷刺

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 01:11 發表

其實你不好怪我老實講.
我睇完140頁, 有時你對往d人不洗咁勞氣.
搞事者你不洗理佢.
佢自然會走.
做返自已就得.
我知我有時有D位會有火
我知的..一定有個人情緒在內
不過在不違反版規下我當自己渲泄
始終冇人可以講 一定要有出口排洪

其實我覺得我今次中真係整定.
條女去外國做手術,
做完手術休養期間又check到有另一個病.
咁她屋企又要她醫埋先返.
她身子弱, 要拖長來醫.
一醫醫左年半.
到差不多療程尾.
在醫院有人為意外.(不係療程上有意外)
又要做手術.
仲要為件意外打官司.
打官司連休養到現在又就快一年.
現在官司完結等賠償.
意外發生個陣, 我好難過.
捱到終點, 又回到起點重頭捱過.
同工作partner去了澳門賭錢同玩.
我平日係不去玩的.
結果中左...
如果無發生個次件意外.
她返左來, 我一定不會去澳門玩.
所以整定既...
有時不知係她條命不好, 定我條命不好...
件事屈係心入面好耐...
3年了, 好辛苦.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 01:26 發表
其實我覺得我今次中真係整定.
條女去外國做手術,
做完手術休養期間又check到有另一個病.
咁她屋企又要她醫埋先返.
她身子弱, 要拖長來醫.
一醫醫左年半.
到差不多療程尾.
在醫院有人為意外.(不係療程上有意 ...
如果你信有因果業報
可能個心會舒服D

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 01:30 發表

如果你信有因果業報
可能個心會舒服D
信既...
人總有做錯.
我真係好怕野到她.
不想她再受苦.
點都好.
大家努力作戰!
一定會好返!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 01:35 發表

信既...
人總有做錯.
我真係好怕野到她.
不想她再受苦.
點都好.
大家努力作戰!
一定會好返!!
快D醫好.......我相信大家既情況應該可以斷尾的
努力努力

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-12 01:50 發表

快D醫好.......我相信大家既情況應該可以斷尾的
努力努力
小肥兄:
Dr. 何係不係平日下午少人d?
我諗住少人d無咁肉酸.
同少人他無咁急可以check得仔細d.
他係不係full到打電話book都要等幾日先有得睇?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-5-12 02:05 發表

小肥兄:
Dr. 何係不係平日下午少人d?
我諗住少人d無咁肉酸.
同少人他無咁急可以check得仔細d.
他係不係full到打電話book都要等幾日先有得睇?
冇分架wor....總之長假前後多d,但冇咁誇張

一個沒有明天的人....

Deleted............................

引用:
原帖由 Iamalive 於 2008-5-12 21:05 發表
各位Brother ,你們好.
小弟想在這裡講一下自己的故事經歷,小弟是於上年12月中了疣,中的部位是在大脾內則兩旁(3 - 4粒).....接近生殖器....jj 沒有,本人於2月頭到政府位於茶果嶺道社會衛生科檢查証實是中了疣,當時 ...
c兄..我明白到睇政府的''壞處''

好在我當初都係睇過1次政府咁大把就冇去了..

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Iamalive 於 2008-5-12 21:05 發表
各位Brother ,你們好.
小弟想在這裡講一下自己的故事經歷,小弟是於上年12月中了疣,中的部位是在大脾內則兩旁(3 - 4粒).....接近生殖器....jj 沒有,本人於2月頭到政府位於茶果嶺道社會衛生科檢查証實是中了疣,當時 ...
Iamalive兄.
你真係不小心...
慘...
通左天...
快d搵工再黎過.

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。