推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-16 21:06 發表

咁公司既人點樣知道的呢?

哇,, 個師兄咁灰?
佢點比人追殺法呀?
佢話比舊公司d人話比佢新公司知(同行)...
不知最後佢點...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-16 22:23 發表

其實一兩年後返發果d人會不會係因為再去玩而野到(不係返發)?
醫生問係不係又去玩...
90%都講大話話無...

之前有師兄都無返來...
應該好返啦.
生BB都無問題咁我覺得叫好返 ...
THX  Black 哥~ 知道知道!希望大家都早日康復? 不過我後生仔,成日都出去飲洒,唉!都唔知點算,因為D個都係我同D朋友仔 gathering 下既方法。另外Dr Ho 今日比左D藥膏我搽!但唔知咩黎呢?因為剛剛冷凍完,唔係好咁搽!

引用:
原帖由 Iamalive 於 2008-6-17 19:07 發表
各位大大,你們好,

真相大白了!今天我回到公司時,My boss捉了我入房,他和我talk了很多事情,最後我成認我中了.他也向我講出是我old公司幫我renew醫療保險時check 到 !!!!,我無說話好講,他問了我現在的病怎樣 ...
最近番看舊POST見到呢個POST
renew醫療保險時check到有冇睇過呢D 病
咁即係以後去邊做野都一定死???

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-16 22:52 發表

但無理由公司可以知你有咩病個喎!因為病人既私隱來個喎!

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 22:32 發表

THX  Black 哥~ 知道知道!希望大家都早日康復? 不過我後生仔,成日都出去飲洒,唉!都唔知點算,因為D個都係我同D朋友仔 gathering 下既方法。另外Dr Ho 今日比左D藥膏我搽!但唔知咩黎呢?因為剛剛冷凍完, ...
不好哥前哥後啦...
我應該同你差不多大(我廿幾)
我都戒左酒一年啦.

D藥膏係消炎, 比你茶冷凍位.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-16 22:52 發表

所以睇過政府就好易比人知.
睇私家, 你不講點check你睇過咩醫生?
我就不怕, 我打散工無lee d褔利.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:00 發表

但無理由公司可以知你有咩病個喎!因為病人既私隱來個喎!
保險份野你一簽左名.
就已經受權左保險公司可以拿你病歷.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-16 23:14 發表

不是吧!我睇過政府喎!咁咪好易比人透露?

Black 咁你平時有D 咩活動? 之前中招係大陸定香港?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-16 23:14 發表

睇私家是不是都要報的.
如果唔係第時CHECK到仲麻煩.
不過我就唔係好明白公司點樣CHECK到呢?
係開張保險單去到保險公司佢會講番比公司聽? 定點呢?
正常保險公司佢CHECK到都唔可以隨便將CLIENT 既病講番比其他人知.
最多係REJECT 唔受保.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:28 發表
Black 咁你平時有D 咩活動? 之前中招係大陸定香港?

以前踢波打藍球.
現在有時一個人打藍球, 跑下步.

馬交中呀...

咁D朋友呢? 係唔係戒左飲洒,所以同D朋友少左 gathering ?

上次無帶套?

引用:
原帖由 svsick 於 2009-2-16 23:30 發表

睇私家是不是都要報的.
如果唔係第時CHECK到仲麻煩.
不過我就唔係好明白公司點樣CHECK到呢?
係開張保險單去到保險公司佢會講番比公司聽? 定點呢?
正常保險公司佢CHECK到都唔可以隨便將CLIENT 既病講番比其他 ...
詳情我不肯定.
我無試過.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:38 發表
咁D朋友呢? 係唔係戒左飲洒,所以同D朋友少左 gathering ?

上次無帶套?
傾不埋, 無搵所以戒埋.
酒其實真係不好飲(味道).

不開心博命飲飲到嘔同頭痛好辛苦...

有帶套呀, 可能根部hi 到d西水野到...

咁你有無食煙? 我宜家諗緊點戒 ><" AI~!

咁之前聽你講包疹呢?又點來呢?

係喎!想問一問D野,通常冷凍先,幾耐會甩呢? 因為宜家兩粒野好似腫左咁,唔知個底係唔係又生過出黎呢?

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:45 發表
咁你有無食煙? 我宜家諗緊點戒 >
一向無食架.

庖疹細過已經有.
係唇倉.

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-16 23:50 發表
係喎!想問一問D野,通常冷凍先,幾耐會甩呢? 因為宜家兩粒野好似腫左咁,唔知個底係唔係又生過出黎呢?
7~10day
我沖涼個結蕉都會甩.(水猛)

凍完係會腫.
你要等個結蕉甩左先知凍不凍得死.
我試過凍不死佢咪沖有一粒.

THXTHX 好兄弟 ~!

引用:
原帖由 threethousands 於 2009-2-14 06:13 發表
做laser果時, 真係冇感覺的
一d痛都冇
但係又係果句, 打針果時, 超驚
果下真係要心理準備, 要忍
不過都好快手的
冷凍開頭係1200之後覆眕每次連藥費500, 咁你呢

另外睇黎真係laser好d, 但會唔會入到好裡面呢?

引用:
原帖由 95555052 於 2009-2-14 09:26 發表
大家還好嗎?

Stanleysex, 同太太講了沒有?
Garamon, 沒有再出吧?
Black Sarena, 身體安好?
我都係未, 不過快了, 應該下月會帶佢去全面檢查

引用:

我一開頭都睇過政府, 仲要係俾個私家醫生叫我去睇, 話平好多...
因我係响大公司做的, 而家都好後悔...
希望唔會出事啦, 唉.....

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-2-15 19:57 發表

尋日星期六又去睇 Dr. Ho,  佢見到我食左藥但一 d 都無好轉, 就幫我攞 d 尿道分秘去驗.

我有問佢洗唔洗驗你講的衣完體/支完體, 佢就話唔係尿道炎, 唔洗驗衣完體/支完體 .... 其實我想驗埋(買個安心), 但如 ...
Sorry for late reply, i recommend to ask dr ho for using dna method to test 衣完體/支完體. they just cost around 1200. but you must stop taking any medicine one week before test. and stop making and oral sex

And the one important thing, you must not drink any alcocah, milk  and eat any spicy food!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brother ccwork
you must stop making love. i finally cured by dr.ho
i fully support you add oil,
Tell yr gf stop making love until u recover.
i know it fucking hard for all of men but i make it!!!!!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。