推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我今日都決定試下去睇何醫生, 睇下會唔會好d
唉...有d驚

回復 6874# 的帖子

因為有d按腳師傅說,,佢地遇過d女客人,
好多腳底根部待別痛.,即生殖器官穴位.
佢地多數患上子宮毛病.
唔信ching們去按吓腳便知道.
不過如果生係外面d花花, 可能未必有反應,
如果要好似我咁生係尿道入面. 穴位先有反應

今日睇完Dr Ho, 佢用藥水試完, 話我果兩粒應該唔係wart...
但佢叫我可以繼續搽多一排藥膏試下, 咁都冇咁擔心...
係呢, 之前好似有兄弟話果度有個姑娘幾好既, 係邊個呢?
我淨係見到登記果度有個肥婆好難頂...

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-9 01:59 發表
婦科醫生是太太朋友介紹,已用了多年,我從來沒有提及人工受孕。我想會用正常受孕方法,因我和太太都有 hpv ,所以根本沒有關係,只是當然等我兩人痊癒才考慮,亦會詢問醫生,現在做就是禁慾及醫病。
garamon兄係喎而家就係想問點解要禁慾醫病? 唔係你太太無事了咩? 如果用正常方法懷孕, 醫生有無講無問題? 因為大家都有hpv係體內? bb健康會ok嗎? 萬一bb有d hpv病毒影響到會點?

garamon兄 sorry太多問題了我, 因為我同你一樣年幾大驚生出黎有問題就煩了, 所以我去check時一定會問多d也post多些資料出黎.

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-2-10 09:01 發表
上個星期六睇完 Dr Ho, 食左兩日藥, 尿道口變得更腫

有無師兄分享下, 有無試遇過咁? 其實可唔可以打去問問 Dr Ho?
stop to take medicine for one week and ask dr.ho to check dna 衣完體 AND 支完體

AND YOU MUST NOT DRINK ANY alcoahol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-2-11 20:47 發表

garamon兄係喎而家就係想問點解要禁慾醫病? 唔係你太太無事了咩? 如果用正常方法懷孕, 醫生有無講無問題? 因為大家都有hpv係體內? bb健康會ok嗎? 萬一bb有d hpv病毒影響到會點?

garamon兄 sorry太多問題了我, ...
其實我都想知如果有HPV点生BB?順產得唔得的?
我都知最好問医生,不過想知多D先
先兄們有冇意見?

引用:
原帖由 donotgiveup 於 2009-2-11 22:41 發表

其實我都想知如果有HPV点生BB?順產得唔得的?
我都知最好問医生,不過想知多D先
先兄們有冇意見?
我就想知椰仔好返後, 可不可以口交同打真軍...
但不敢問15/F...

其實有冇兄弟知Dr. Ho用唻試係咪疣既係咩藥水?
滴左落去冇變白色係咪肯定冇事?

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-11 23:51 發表
不知係咩藥水.
試完佢話無事咪無事.

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-2-11 23:51 發表
我有一粒好似豆咁大粒
滴落都冇變色
唔一定會變色架
dr ho都係憑經驗
自己都要跟下眼

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-12 00:14 發表

不知係咩藥水.
試完佢話無事咪無事.
我唸有時如果有懷疑照查好d

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-2-12 01:03 發表

我唸有時如果有懷疑照查好d
Dr Ho都係叫我可以繼續搽藥膏 (原本已搽緊) 試下, 佢話如果唔係疣既就應該會冇反應既...
但就算真係唔係疣既, 我都覺呢兩粒黑色野好篤眼篤鼻, 好煩...

回復 6879# 的帖子

雖然我太太暫時沒有生疣,而我又停了正在觀察,為防交差感染,所以我們禁慾。至於其他問題,我想你問醫生會得到專業的答案。

哎...我地呢班帶菌者...真苦!!
如果我女友身上沒有 hpv, 他跟我發生關係前,
預先去打預防針, 咁係咪我可以不用套跟她做呢 ?

引用:
原帖由 jackylai 於 2009-2-11 22:07 發表

stop to take medicine for one week and ask dr.ho to check dna 衣完體 AND 支完體

AND YOU MUST NOT DRINK ANY alcoahol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
謝謝呢位師兄. 我會再去睇 Dr Ho, 然後問下佢冇咩檢驗可以做     呢兩個檢驗 "衣完體" 同 "支完體" 要幾錢?

壓力好大, 因為條 JJ, 搞到同女朋友關係越黎越差 ...

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-2-12 00:57 發表

我有一粒好似豆咁大粒
滴落都冇變色
唔一定會變色架
dr ho都係憑經驗
自己都要跟下眼

小肥兄:
近排點呀?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-11 23:30 發表

我就想知椰仔好返後, 可不可以口交同打真軍...
但不敢問15/F...
我記得我以前睇第一位醫生  佢話半年無事都可以有性生活.但要帶套....過多耐D想唔帶...最好帶女友打左子宮頸針先好D!!

口交就唔知了@@"

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-2-12 21:43 發表

小肥兄:
近排點呀?
安全中
希望神保守

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-12 12:46 發表
哎...我地呢班帶菌者...真苦!!
如果我女友身上沒有 hpv, 他跟我發生關係前,
預先去打預防針, 咁係咪我可以不用套跟她做呢 ?
我覺得有兩年冇事+打晒兩隻預防針先

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-2-13 00:08 發表

但係諗到無拿拿叫條女打針  唔知點好  = =

一星期前左右睇左dr. ho[經驗分享]

果時我叫各位大大留dr. ho既資料[ps 多謝提供既大大先]
拎到之後我盲終終就即日剷上去, 完全唔知要預約

條櫃檯肥婆既咀臉真係幾黑人憎, 前後問左我兩次係睇咩病
我話︰睇皮膚……[佢個樣好似唔信]
不過, 佢都肯打畀dr. ho, 而dr. ho真係超好人
佢肯睇埋我, 而之後我睇返, 果個鐘數, 佢應該差唔多落班的了

睇之前, 我已經拎定幾千蚊, 打算做laser
我係生係尿道入面, dr ho做完之後話d laser打左入成1cm有多, 都幾深...

暫時條jj完好...但食藥果排, 個胃一直都好唔舒服, 好虛, 頂住咁...[而家都係]
唔知關唔關d藥事
另外, 我有問題想問下向位有經驗既大大

1. 做完laser之後, 頭果段時間, 條jj係咪好少硬...因為隔左成個星期, 我就算訓醒, jj都冇硬, 唔知有冇問題
2. 食藥果排, 我都有食煙, 平均一日5支...想問...係咪真係咁大影響...
3. 你地隔幾耐, 幾有返性行為...因為我唔生性...尋日本來諗住試下jj硬唔硬到, 有冇問題, 點知變相打左飛機...[但好易出] 而家好怕影響佢個傷既復原...好後悔
4. 你地一般隔幾耐復疹, 同埋到時收費幾多到...?

再次唔該各位大大
祝大家都早日斷尾

引用:
原帖由 threethousands 於 2009-2-13 21:30 發表
果時我叫各位大大留dr. ho既資料[ps 多謝提供既大大先]
拎到之後我盲終終就即日剷上去, 完全唔知要預約

條櫃檯肥婆既咀臉真係幾黑人憎, 前後問左我兩次係睇咩病
我話︰睇皮膚……[佢個樣好似唔信]
不過, 佢都肯 ...
無計啦... 診所太大又多姑娘...
實有d有眼光同面色...

好心好返d先打機啦...
一損左又可能野到第二度...

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-2-13 00:08 發表

咁我唯有以後戴套做...安全d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。