推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 7141# 的帖子

Black Sarena : 除開始時有用 3m ,但沒有效果,現在 2個月甚麼也沒搽,
只是睡眠時間規律些,不吃剌激東西,不喝酒,每次沖完涼用風筒吹吹下體,而 Dr Ho 只是最初冷凍 2次給消炎藥,後來甚麼也沒有給。

回復 7144# 的帖子

Stanley, 你那位置翻發,如不是舊位,不是叫翻發。另外我想你帶太太去婦科醫生時,問多些問題。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-3 14:01 發表
講翻今日點解去睇dr ho, 唔洗問, 又發出黎, 沒完沒了咁, 希望係今年7月4年之前完結左依個病佢.

而今日再問dr ho冷凍同激光既問題, 因為我之前部位用冷凍全部都無翻發, 所以我今次都係用翻冷凍, 而dr ho話激光係會 ...
我是轉了行.DR.HO是有醫德醫生.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-3 16:20 發表
名醫擁老翁性史錄音碟
紀律聆訊出絕招 獲撤銷部分指控

03/03/2009  太陽

【本報訊】有專業失德前科的皮膚科醫生葉XX,再被投訴在沒有明顯病徵下,不必要及不當為一名老翁驗性病,竟 ...
全香港最差的醫生就是他.

新問題

如有兄弟看 Dr Ho ,可否問這問題,如太太有 hpv 病毒,但沒有疣,而男方疣亦停了沒出一年多,當然大家一早已感染了對方,如大家不用套,會否再引發出疣?

回復 7144# 的帖子

Stanley , 你太太知不知你有生疣這問題,這段時間還有沒有性行為?如有的話,會否停了會好些?

回復 7155# 的帖子

我都想知道會否互相再感染

回復 7154# 的帖子

支持樓上.
呢個仆街..收費又獅子開大口.
又無醫德..
原來HVP檢查..臨床上係女人子宮先有用.
吊佢老味..人地阿伯生蛇都要去CHECK!
................真係..生仔無屎忽!
呢啲甘仆街黃綠..應該唔可以比佢行醫.
搞臭班醫生聲譽!

男人表面可見到花花

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-4 22:45 發表
支持樓上.
又無醫德..
呢啲甘仆街黃綠..應該唔可以比佢行 ...
男人表面可見到花花.,目測已經可以.,女人因可能生係內陰唇或子宮.,所以要測hpv.,果個...........孽暈奸........醫生擺明搶錢

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-4 06:24 發表
Stanley , 你太太知不知你有生疣這問題,這段時間還有沒有性行為?如有的話,會否停了會好些?
我一直都有用套的, 我不敢肯定, 而家先要醫好我自己, 正常我太太有的機會好低, 因為我全部生都係前面位置, 今次翻發又係尿道口, 性行為係唔開事既應該, 最主要係工作太頻密和煩忙而已, 再加上運氣, 唔係之前一早睇dr ho和check埋尿道口一早應該都和我同期既一樣好翻哂唔洗而家咁

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-4 01:53 發表
Stanley, 你那位置翻發,如不是舊位,不是叫翻發。另外我想你帶太太去婦科醫生時,問多些問題。
我會問多些的, 因為我比你更想知, 所以點解你上次問完既我翻問重要問埋會唔會影響bb健康

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-4 06:20 發表
如有兄弟看 Dr Ho ,可否問這問題,如太太有 hpv 病毒,但沒有疣,而男方疣亦停了沒出一年多,當然大家一早已感染了對方,如大家不用套,會否再引發出疣?
以我所知就應該係表面有接觸左先會有, 我記得之前我睇dr tam時我問佢都有講, 所以要檢查好清楚先再唔用套

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-3 13:31 發表

Garamon:
之前凍完之後無乜事呀.
就快3個月.
一個半至兩個月左右去一次啦.
上次係收爐前去過.
下次等3m差不多無又去.

我只係搽3m防返發.
咁應該你都望見家鄉好翻了

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-4 14:45 發表
支持樓上.
又無醫德..
呢啲甘仆街黃綠..應該唔可以比佢行 ...
其實還有很多個醫生都是這樣

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-4 23:58 發表

咁應該你都望見家鄉好翻了
如果上次吾係有疑似...
都己經同hktony一樣有成9~10個月無野...

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-3-5 17:31 發表

我第一次睇個個咪又係...
又不肯整冷凍同laser...
又話冷凍同laser點不好...
死都話滴藥水就ok.

比佢拖左成個月昆左萬幾.
lee d人一定絕子絕孫仆街死.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-5 15:11 發表

我第一次睇個個咪又係...
又不肯整冷凍同laser...
又話冷凍同laser點不好...
死都話滴藥水就ok.
比佢拖左成個月昆左萬幾.
lee d人一定絕子絕孫仆街死.
me too所以我比你更慘, 因為藥水只係for好細好細粒, 但係唔夠深入, 大粒既更加唔luck, 所以咪8個月左右翻發翻, 反而轉左dr ho冷凍3-4次後好翻哂外面既無翻發, 係真係黑仔竟然係尿道有唔知真係....................如果唔係我都好似你地咁好翻哂啦

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-3-5 09:31 發表

係喎tony你媾到女未呀? 而家重有無去玩?

回復 7164# 的帖子

呢啲咪無醫德囉.
諗住..驗乜驗七..驗你唔死..
驗到有病你好彩..就話你領野..
如果無事.仲講風涼話..話你無野..
孽淫斤..呢個仆街..佢都食得禾米多啦..
呃埋甘多淫功錢..呢家揹上官司.
真係天有眼...
為曾被佢呃過的兄弟..舉杯!!!!!!!
天煞..孽淫斤!

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-3 19:36 發表

我每次用完D疣甩晒, 但次次兩星期到就復發
咁你開始接受冷凍未?
唉...如果我搽完再出, 我都諗可能去做冷凍...

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-3-6 13:12 發表

咁你開始接受冷凍未?
唉...如果我搽完再出, 我都諗可能去做冷凍...
今月都唔受控會冷凍

屙尿開叉

我想問問各位尿道生花仔, 而又做過laser or 冷凍既ching
你地生果時, 屙尿有冇開叉
做完之後, 開叉既情況係咪應該會冇左

我開叉既情況, 應該最少有3-4年, 可能真係果時野既
上次複診, 我同dr ho講我重係開叉
佢話可能未埋哂口, 於是又畀左抗生素同淡炎藥我
前前後後, 睇左dr ho都一個月多
但開叉情況, 同尿口黏住都依然發生
有冇ching都一樣

有望解答...
謝謝...

各位師兄你好!其實我一直都有上D個網睇 post 我以前 acc 係coffee333444,亦係D度同D師交流過下D心得,亦係D度搵到 Dr Ho資料。但我上兩個星期見好師兄問保險D野,我又會問下。點知板主 band 左我發言,我真係好失望同唔知衰嘜!我都只係想關心下D事o者............到宜家要搞到開新 acc 發言,我預左D次寫完 post 會比人 band ,不過我以前個 acc用唔到,真係好唔開心,想分享下都唔得! 唉 ~! 我唔o岩都講聲啦

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 threethousands 於 2009-3-7 00:35 發表
我想問問各位尿道生花仔, 而又做過laser or 冷凍既ching
你地生果時, 屙尿有冇開叉
做完之後, 開叉既情況係咪應該會冇左

我開叉既情況, 應該最少有3-4年, 可能真係果時野既
上次複診, 我同dr ho講我重係開叉
...
3 -4 年, 咁都幾慘喎, 如果尿道有問題, 可能搵泌尿科睇下會好D喎.

順帶一問, 你既花仔都已經好耐, 仲有冇復發?

hi 各位bro ,借個位訴下苦

我12月中,發現自己jj,有d白色...之後立即去睇政府...佢話我生花花...
心時好down,,叫我驗血...茶藥水.....驗血又話3-4個星期先有結果,
等待結果心情仲難受.....又成日諗如果有咩事點算,唉,有冇人可以傾訴
下....真係好 痛苦....,返工d同事都睇到我心情唔好,只好同佢講冇野,,
真係有苦自己知......
係政府幫你茶藥個d人,係噤而幫你茶2下,就叫你走,,,(d態度差到爆)
心諗噤茶法,生到上心口,都未e好啦......
第2日,我就立即去睇dr,ho,佢好細心幫我check清楚,幫我冷凍左去
我由12月中睇到佢而家,病情控制到,我冷凍2次後轉左做laser
唉,自己比較緊張,一個月睇佢3-4次到,唉,,真係燒錢噤...冇計,健康先係財富

我問dr.ho,我第1次驗血冇事,,,係未要驗多次,,係,我未又要等4月,,先再驗多次,,,好痛苦...
佢同我講計在不安全性行為3個月後,可以驗,唔洗等到4月,,之後我2月尾驗,係佢到驗1日
就有結果,時間就係金錢,,第日佢打比我,話冇事,,唔洗擔心,,,

這3個月心事收收埋埋,屈住屈住,好痛苦,,
再望下jj,d印,,又灰過,,又時又生1-2粒...,仲灰,,,,
有左這個病先明白,疾病可怕,珍惜生命,我仲有好多野想/未做....

祝各位bro,早日好返,,

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。