推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-12 23:31 發表

HPV 疫苗  係米打一次ga 炸   貴唔貴 ga ?   對愛人身體有冇壞影響 ga ?

如果女方有多d 預防方法  我都冇敢灰
好似要打三針架, 唔知有冇記錯

回復 7243# 的帖子

係咩..網上講如果珍珠疣..係無傳染性..一般無需處理

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-13 22:21 發表
去睇下專科,,問個明白

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-13 22:21 發表
珍珠疣唔係椰菜花咩?   冇傳染牲?  無需處理??

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-13 19:43 發表

大多數疫苗都死過人架啦,

唔做都有機會感染HPV 架, 只係機會好微姐

疫苗主要作用係防HPV架, 而HPV係導致子宮頸癌o既主要因素
有賣廣告....都應該安全ga

唔做點傳染ar ?

相關搜索目錄: 廣告

錯..........................................

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-14 00:07 發表

唔做點傳染ar ?
錯.....................係外國有人打疫苗過敏死左..........

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-14 00:07 發表

唔做點傳染ar ?
病毒離開左人體一段短時間就會死, 有D會耐少少.

係呢段時間如果接觸到呢D離開左人體o既病毒, 都有機中招, 不過機會好微.

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-3-14 02:15 發表
錯.....................係外國有人打疫苗過敏死左..........
大部份疫苗都死過人架啦

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-9 11:02 發表
955,你怎樣過了空窗期再驗,是有性行為後3個月驗了一次沒事,再過 3或 6 個月後再驗一次?
有C Hing問我有否驗AIDS, 我在中招3.5個月驗, 是-ve

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-9 11:06 發表
955,你太太驗甚麼,有沒有做 hpv dna 測試?會詳細一些。
主要是AIDS, 梅毒及皰疹

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-9 21:42 發表

955兄dr ho是不是介紹你就係佢醫務所既過個男醫生定係第二度, 可唔可以也pm婦科依個比我, 另外你點問佢, 係咪去到同醫生講清楚情況定點? 收費如何? 定有無plan過d? 因為我和garamon都想知多dd. thanks!!
是另一個女醫生, 我就話中招同最近和太太行埋情況, 她和我太太check又建議驗血, 300(檢查)+800(驗血)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-9 21:46 發表

多d係度講野就好似我咁會放鬆好多, 你睇我依4年都無地方和朋友好講, 全部都係依度d兄弟支持我先有今日, 你依d算小事, 正常你早d睇岩醫生唔好好似我咁走回頭路就無野.到時你又會係度自動失蹤的放心!!
唉! 心裡明白!

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-9 22:48 發表
C HING
其實想多口問吓.
花仔會否生係春袋???
見各位C HING啲花都集中生係JJ或尿口..
我個袋袋有幾小處結焦啡色的東西..又唔痕又唔養..
都唔知係乜..DR.HO又話唔咪性病
會! 但Dr Ho話唔係就唔係, 放心

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-10 02:32 發表

955兄   其實開頭點同你太太講有花仔 ga  可否教下小弟呢?
我係皰疹, 照直講, 當比較太太健康同自己感受, 一定是太太重要, 你可選一個假期前, 等她有2日鬧你同發泄下, 一返工就無時間了

引用:
原帖由 95555052 於 2009-3-15 01:35 發表

我係皰疹, 照直講, 當比較太太健康同自己感受, 一定是太太重要, 你可選一個假期前, 等她有2日鬧你同發泄下, 一返工就無時間了
敢又係   愛人既健康重要過自己感受

你好番未呀?

回復 7264# 的帖子

955, 你終於放下心頭大石,已和太太說了,而太太又沒有問題。反而現在自己內心時常不安,擔心老了當病再復發會怎樣。而太太仍未再檢查,又擔心多一樣。

花花真係好難搞  

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-16 17:19 發表
955, 你終於放下心頭大石,已和太太說了,而太太又沒有問題。反而現在自己內心時常不安,擔心老了當病再復發會怎樣。而太太仍未再檢查,又擔心多一樣。
garamon 兄  你都有同太太講左a  ?    敢你地仲有冇做a ?    這心情我將來都要面對

引用:
原帖由 95555052 於 2009-3-15 01:35 發表

955兄  你太太鬧左你好耐a ?  佢火左好耐a ?

回復 7268# 的帖子

一發現有病、已和她說了。

想問,邊到搞會比較平呢
收費大約係幾多
因為財政問題一拖再拖,又唔知點同家人講
同埋用疣定寧有冇用架?
謝謝

另外,,各位講果位dr ho
係咪要預約
打去果時要點講好
同埋...收費係點?
其實我今年都係得20歲
我係比我前女朋友傳比我.....
冇出去玩都中,時運真低...
宜家仲讀緊書,自己同屋企又冇咩錢
最重要係自己冇工開
成個身家都係得千幾左右
好迷網...

回復 7272# 的帖子

第一次已要千多元,我想要屋企幫助。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-17 15:31 發表
第一次已要千多元,我想要屋企幫助。
巴打你點醫?
電定係冷凍?
就咁買疣定寧有冇效?

回復 7273# 的帖子

咁請問你係做咩療法呢?
冷凍又要幾多錢1次
係咪要加埋藥費?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。