推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-10 00:55 發表

好好多了, 都係通常第一次會腫好勁, 之後可能皮膚識應左無咁腫, 大約1個星期多會全部好翻哂
一個星期咁快,我要成十日唔先知好得八八九九,可能傷日多啦.
不過我覺得唔知系唔系傳染性高,好易系其他位再出....

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-9 22:48 發表
C HING
其實想多口問吓.
花仔會否生係春袋???
見各位C HING啲花都集中生係JJ或尿口..
我個袋袋有幾小處結焦啡色的東西..又唔痕又唔養..
都唔知係乜..DR.HO又話唔咪性病
我多數生系袋同jj 脛, 包皮都有少少
哎,野開左.  Dr.Ho話雖然散D,不過好彩沒系JJ口同肛門,因為佢話會煩D.
不過每次医葯費就千几銀....

各兄弟請注意~~

Dr.Ho 放假a 4月8日下午 至 4月15號 ~~~~~ 4月16號 正常應診

大家努力a !!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-10 18:52 發表

頭一至兩個月我都有番發同凍不死.
頭兩個月你預左要上去4~5次啦. 咁又幾千蚊.
中椰仔都預左至少要洗三幾雞...
除非你睇政府咪不洗錢, 如果你不想好返.  

我近排無乜野.  
我今日上左15F 到    嚇那死~!!   好在唔係新花仔  Dr.Ho 話係 d 毛囊  佢話應該唔係 佢驚我擔心仲幫我凍左a  Dr.Ho 真係好人a        百合兄 你有女友ma    ?      if 有  你點同佢講a 教下小弟 la  

回復 7215# 的帖子

咦。。原來係甘。
甘我春袋個幾小塊。。結焦黑痂甘既東西。
應該唔咪菜花??
DR。HO睇過。淨係比咗啲類固醇藥膏我搽。
叫我唔使怕

有冇師兄試過去CHOICE 度驗血?
係唔係真係不記名同唔會好似社衛咁當人係犯咁

政府真係好唔掂:? 聽過人講佢地SO CALL 既輔導只係想監控
上左佢當去睇之後就當人係犯咁
想問佢多D 野都比佢寸

就快三個月了. 繼續努力,唔好比佢復發.
我都42了. 有左花花呢個病都唔敢再識女仔,
驚識左之後你唔攪佢怕人地唔知點諗,
唔通話我係教徒唔可以有婚前性行為咩.
哎...間中睇吓三仔自己攪掂算. 無唯害人啦.
始終心理有陰影. 又唔可以 kiss , 又唔可以口交, 又一定要帶dom.
做左等於無做,乜樂趣都無啦!! 查實我有帶袋恐懼症, 一帶即軟 ...哎!!!
唯有繼續守行為啦. 一年好快過姐. 兄弟們努力呀!

回復 7232# 的帖子

k28,你說只是這時候不識女友吧,不是以後呀?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-10 18:56 發表

專科來講佢真係不算貴架啦.
我覺得以佢既態度同醫術真係算超值.
我之前睇個個仆街黃綠貴佢一倍, 仲要無用+拖証...
dr ho 真係好好 ~
我睇佢第一次好似 $1300 (冷凍)  , 之後復診番凍要 $500 , 如果冇事就$400 ~
我由9月開始睇佢用左$6xxx , 到而家4個月冇事了~希望真係冇事la~

回復 7227# 的帖子

C HING
你啲花仔。。係乜症狀。係春袋位啲咩部位???。
係一粒米狀?定係黑焦色?
JJ我都有一粒。透明狀既東西。係JJ口對下系根個度。
但係十幾歲已經有。到宜家都20年囉。醫生話唔咪花仔。係珍珠乜。。。。
又唔會發大。。又唔痕。。又唔癢。。真係好撚奇怪

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-11 23:33 發表
C HING
你啲花仔。。係乜症狀。係春袋位啲咩部位???。
係一粒米狀?定係黑焦色?
JJ我都有一粒。透明狀既東西。係JJ口對下系根個度。
但係十幾歲已經有。到宜家都20年囉。醫生話唔咪花仔。 ...
珍珠疹??

回復 7233# 的帖子

至少等一年啦. 其實呢個病都幾含糊,
兩年無番返發都唔代表100%體內無病毒.
一唔覺意傳到比愛人就死伙啦.真苦惱.

有時情緒真係好低落 同好大壓力.......

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-12 00:45 發表
至少等一年啦. 其實呢個病都幾含糊,
兩年無番返發都唔代表100%體內無病毒.
一唔覺意傳到比愛人就死伙啦.真苦惱.
如果真係兩年冇復發, 就算有病毒都好少, 如果愛人打埋HPV疫苗, 應該唔會有事o既.

今日又左15f,做左laser,佢話個d唔係,,係毛郎毛炎...唔會生都噤上....
噤係咩來 叫我唔洗個個星期都來.....2個星期來一次都ok

15f,收銀個個瘦瘦地幾靚女

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-12 19:34 發表

如果真係兩年冇復發, 就算有病毒都好少, 如果愛人打埋HPV疫苗, 應該唔會有事o既.
HPV 疫苗  係米打一次ga 炸   貴唔貴 ga ?   對愛人身體有冇壞影響 ga ?

如果女方有多d 預防方法  我都冇敢灰

回復 7236# 的帖子

珍珠尤...唔咪性病..但係好多男人都有..尤其係龟頭邊上.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-12 23:39 發表
珍珠尤...唔咪性病..但係好多男人都有..尤其係龟頭邊上.
珍珠疹唔係性病,
珍珠尤係性病.

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-12 23:31 發表

HPV 疫苗  係米打一次ga 炸   貴唔貴 ga ?   對愛人身體有冇壞影響 ga ?

如果女方有多d 預防方法  我都冇敢灰
外國有人打完有副作用, 仲有人死添.
所以諗下其實都幾危險.

回復 7244# 的帖子

今日問左Dr.Ho, 生仔系唔系一定要开肚
佢話唔系,因為如果好返之后其實傳比BB的機會好好好微
因為生BB之前医生會幫你check好晒
如果有HPV先會开肚....
即使BB真系咁唔好彩仲左,都系怕佢个口会成日生粒粒姐
所以好返生BB系沒問題的
希望大家知多D啦
同快D好返....
唔好咁灰....
平常心同正面D會好快D...

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-12 01:59 發表
有時情緒真係好低落 同好大壓力.......
我覺得上黎呢個 forum, 講出黎, 起碼大家感同身受, 都叫有得舒解下

引用:
原帖由 ccwork 於 2009-3-13 12:21 發表

我覺得上黎呢個 forum, 講出黎, 起碼大家感同身受, 都叫有得舒解下
係ga   lee 到可以互相開解下   我未上lee 個 forum 前 自己差d 屈到爆

有時諗當花仔病係濕疹  有時都會舒服dd   but 始終驚傳染比愛人

大家努力

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-11 16:44 發表
就快三個月了. 繼續努力,唔好比佢復發.
我都42了. 有左花花呢個病都唔敢再識女仔,
驚識左之後你唔攪佢怕人地唔知點諗,
唔通話我係教徒唔可以有婚前性行為咩.
哎...間中睇吓三仔自己攪掂算. 無唯害人啦.
始 ...
kiss   都會!?!?!?!?  唔係掛...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-12 23:56 發表

外國有人打完有副作用, 仲有人死添.
所以諗下其實都幾危險.
下會死 ga ~!?!?!?

敢女方冇咩預防方法ga      除左唔做之外

但有時 watch TV 時a Sa 嗰個廣告呢  叫人打防子宮頸癌 係米都可以防HPV 呢  佢都有提及HPVga woo

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-3-13 17:28 發表

下會死 ga ~!?!?!?

敢女方冇咩預防方法ga      除左唔做之外

但有時 watch TV 時a Sa 嗰個廣告呢  叫人打防子宮頸癌 係米都可以防HPV 呢  佢都有提及HPVga woo
大多數疫苗都死過人架啦,

唔做都有機會感染HPV 架, 只係機會好微姐

疫苗主要作用係防HPV架, 而HPV係導致子宮頸癌o既主要因素

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。