推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 LOY2478 於 2009-3-17 12:59 發表
想問,邊到搞會比較平呢
收費大約係幾多
因為財政問題一拖再拖,又唔知點同家人講
同埋用疣定寧有冇用架?
謝謝
bro 有病就快去睇,,這個病唔拖得嫁...睇私家一次要千幾蚊嫁
3m...一盒都要5百幾蚊...得12包..好細包
醫這d病唔係睇1-2次就搞掂.....係長期作戰嫁
唔好食煙,飲酒啦

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-3-17 22:51 發表

bro 有病就快去睇,,這個病唔拖得嫁...睇私家一次要千幾蚊嫁
3m...一盒都要5百幾蚊...得12包..好細包
醫這d病唔係睇1-2次就搞掂.....係長期作戰嫁
唔好食煙,飲酒啦
我煙酒都唔完全唔掂
3m果包野我唔指意佢醫到,但可唔可以[億]壓住佢先呢?
因為我宜家仲讀緊書,讀到5月唔洗讀
我希望可以拖一拖先...

引用:
原帖由 LOY2478 於 2009-3-17 23:46 發表

我煙酒都唔完全唔掂
出面自己買到,,,但係包係增加抵抗力去減低佢生長
用完唔會唔見左粒野....

疣定寧只係預防好D, 而唔小心用多左會容易受損野開哂, 所以最好小心用或去睇醫生後教你點用好D, 一般一定做LANCER或冷凍最好, 最根治

剛過了3個月...今日再去睇dr ho,,,,,發現又番發了.....2粒好細粒...真慘...

Dr Ho都沒叫過我用疣定寧,我只系冷痛咋...
希望可以系未熱之前控制好病情
唔系夏天來就煩,因為我大汗, 會影响埋口...

引用:
原帖由 LOY2478 於 2009-3-17 23:46 發表

我煙酒都唔完全唔掂
唔好拖喇
我就系唔理唔理野開左
凍左幾次都仲搞緊
早医早控制呢

引用:
原帖由 reallypoor 於 2009-3-18 20:47 發表
剛過了3個月...今日再去睇dr ho,,,,,發現又番發了.....2粒好細粒...真慘...
你系自己發現去搵Dr.Ho定系复診時先搵到?

點解我好似成日番發.....成日都發現有幾粒細
定係發炎??定係用得3M多??定係做得laster多
好q煩............

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-3-18 21:26 發表
點解我好似成日番發.....成日都發現有幾粒細h:" />h:" /> h:" />h:" />
定係發炎??定係用得3M多??定係做得laster多
好q煩............
我都係成日翻發  

我想知冷凍既話點收費法?
之後d藥,診金又點收法
我要預返d錢黎搞...

我咪翻發最多, 各位兄弟, 最主要係身體低抗力, 其次真係運氣, 再加上早醫同用醫既方法, 如果我一早睇dr ho做冷凍我就唔洗好似依家咁4年了, 所以你地應該開心, 係依度一早睇到dr ho, 而我之前以為睇另外既用藥水ok攪到依家咁, 開始時翻發係會多, 但好似我咁翻發得黎會知道無咁勁, 即好似剛有時不停發, 而家最多一個月一次

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-19 03:04 發表
我咪翻發最多, 各位兄弟, 最主要係身體低抗力, 其次真係運氣, 再加上早醫同用醫既方法, 如果我一早睇dr ho做冷凍我就唔洗好似依家咁4年了, 所以你地應該開心, 係依度一早睇到dr ho, 而我之前以為睇另外既用藥水ok攪到 ...
Stanley:
努力啦.

我想知冷凍既話點收費法?
之後d藥,診金又點收法
我要預返d錢黎搞...

回復 7287# 的帖子

Stanley, 我都希望你可以越來越好。

回復 7288# 的帖子

Black sarena, 我都希望你可以越來越好。

以前曾經在這裡發言的一位師兄Chiyau, 現況不知怎樣,因他沒有出現很久了,但上次他發言時仍在治療中,不論任何原因,希望他現在沒事,再出現講講近況。

多齊

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-19 03:04 發表
我咪翻發最多, 各位兄弟, 最主要係身體低抗力, 其次真係運氣, 再加上早醫同用醫既方法, 如果我一早睇dr ho做冷凍我就唔洗好似依家咁4年了, 所以你地應該開心, 係依度一早睇到dr ho, 而我之前以為睇另外既用藥水ok攪到 ...
stanleysex 兄  努力ar     Lee 到好多兄弟同你一齊打緊仗 ga

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-19 10:03 發表
Black sarena, 我都希望你可以越來越好。
睡多d真係有幫助.
lee排開左幾晚通宵, 我都驚驚地...

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-19 10:07 發表
以前曾經在這裡發言的一位師兄Chiyau, 現況不知怎樣,因他沒有出現很久了,但上次他發言時仍在治療中,不論任何原因,希望他現在沒事,再出現講講近況。
係呀,
好似好耐無見佢上黎.

回復 7280# 的帖子

我都似你,剛剛三個月,現在又見有疑似出現,很無心機!又希望可以沒事!

請問大家收費係點計法...?

引用:
原帖由 LOY2478 於 2009-3-19 18:11 發表
請問大家收費係點計法...?
頭一次冷凍+診金少於$1500.
之後每次診金$5xx~$6xx.
頭3個月你預每個月上去3次左右.
頭3個月你預左要洗$6000~$7000.
假如病情受控制之後無乜事.
可以1.5~2.5月或有事先上去履診.

回復 7298# 的帖子

剛剛三個月,現在又見有疑似出現,很無心機!希望可以似你沒事!

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-19 19:44 發表
剛剛三個月,現在又見有疑似出現,很無心機!希望可以似你沒事!
我現在都差不多三個月.
上次就七個幾月.
我都有時有疑似.
不過有時又會無左.
所以放鬆d啦.
有都無計, 唯有聽天...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。