推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 7349# 的帖子

不知是不是,又似又不似,要找Dr Ho 檢查了。

回復 7346# 的帖子

955,全部病穩定才考慮生bb,不要令下一代有問題,會對不起他們!我年紀比你大很多,我現在亦未有孩子,也這樣想。

回復 7334# 的帖子

咁即係出去玩會好容易感染啦.
每日都好多ching 去深圳, 東莞玩, 乜佢地唔驚既咩?

回復 7353# 的帖子

師兄,好多人都知有這病,我以前也這樣想,以為不做便沒事,我連做也沒有做,只是那女仔自己用手搽完潤滑在自己小妹妹,再沒有戴套和我打飛機,這樣就感染了。

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-24 09:13 發表
咁即係出去玩會好容易感染啦.
每日都好多ching 去深圳, 東莞玩, 乜佢地唔驚既咩?
十個男人九個好色.

回復 7354# 的帖子

同你打飛機為什麼要搽潤滑在自己小妹妹上?
我都是未玩過便中招,是女友傳給我的.哎!
如果我未跟女女接觸前.一旱帶定套. 咁係咪安全好多呢.
如果係女上男下時,佢d液體流到落我根部, 咁會唔會中呢?
因我做左治療三個月, 仲係觀察中. 暫時沒復發.
但心思思想去東莞找女孩.( 因我現在沒女朋友, 亦不打算識.不想害人)
ching 比d意見. 我未試過出去玩的!

唉.....今日又去dr.ho,有幾粒似似地,,做左冷凍
今次,轉返做冷凍,,希望好d啦

回復 7356# 的帖子

師兄,還想出去玩?我已經很後悔,你不怕再玩會再復發嗎?

回復 7356# 的帖子

開始時我用手摸她小妹妹,她以為我會做,所以搽潤滑,其實我只想摸摸及出火吧。

回復 7357# 的帖子

PC0123,你生的地方很嚴重嗎?好像 3-4天便要看 Dr Ho 一次?如果生在冠位內,儘量令這地方乾爽,可能會好些。我最初是每星期都有新出,醫了 2個半月,做了 8次冷凍。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-24 19:51 發表
PC0123,你生的地方很嚴重嗎?好像 3-4天便要看 Dr Ho 一次?如果生在冠位內,儘量令這地方乾爽,可能會好些。我最初是每星期都有新出,醫了 2個半月,做了 8次冷凍。
c 兄你而家係未停左出??
我而家e左3個月,,頭2次做冷凍,之後做8次激光,,今次做反冷凍啦
而家成日a位每星期都有新出,我諗係做激光多得濟,搞到好多傷口,又查3m多得濟,野來野去...

我想問做完冷凍, 個水泡幾時先會冇?
穿左係咪好大鑊架??

回復 7361# 的帖子

儘量不要有傷口,有傷口不要搽 3m。

回復 7358# 的帖子

我都有心理需要嘛. 咁咪想出去找女孩解決囉.
心想做足預防應該沒事吧!
我咁大個仔未都出去玩過架.剩係去過幾次深圳飛機場, 東莞都未去過,
女朋友就好多個. 有左呢個病 , 依家唔想隨便找個女仔做女朋友. 等完全康復才想.
我見完dr ho 都有三個月了. 暫時仲未有復發象徵.
希望繼續努力. 大家都要加油呀!

CHING 如果我女朋友同我口交, 而沒有用套.
我會把花花經口傳染給她嗎?

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-25 16:20 發表
CHING 如果我女朋友同我口交, 而沒有用套.
我會把花花經口傳染給她嗎?
你話呢?

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-3-24 20:35 發表
我想問做完冷凍, 個水泡幾時先會冇?
穿左係咪好大鑊架??
有冇兄弟可以話我知呀??

k28keung 不要玩兄弟吧!

k28keung,你不要玩其他兄弟吧!如果你已 42歲!

回復 7368# 的帖子

我又怎會玩這裡的兄弟呢. 同42有什麼關係呢? 不明白.
我仲係單身, 而且都是受害者. 現在我確實非常迷網.
我寧願是出去玩時被感染. 好過是被自己女朋友出賣!
治療後才三個月. 我還有很長的路要走. 是一個人走. 很寂寞....
呢度很多兄弟都有家室和女朋友. 至少他們有另一半support .
我只是想知多一點這病如何防禦.

回復 7304# 的帖子

chiyau , 你在治療中有沒有和太太做?這是你的私忍,如不方便,可以不理。

今日報紙有報導椰菜花這病.
仲話男人都可以打 加衛苗. 有六七成預防機會

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-22 10:53 發表

我前後醫左14個月.
就洗左$30000有多.
無錢都要諗計.
照咁睇, 似乎冷凍o既效果, 都唔見得好徹底.

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-26 20:46 發表

照咁睇, 似乎冷凍o既效果, 都唔見得好徹底.
我洗左$30000.
但上左15/F成十個月只係洗左$7000多d.
之前$20000係比人昆左...
冷凍o既效果, 一定好過去社衛茶藥水同用3M.
無話徹不徹底.
真係睇醫生重不重手同好不好運.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-26 11:12 發表
我又怎會玩這裡的兄弟呢. 同42有什麼關係呢? 不明白.
我仲係單身, 而且都是受害者. 現在我確實非常迷網.
我寧願是出去玩時被感染. 好過是被自己女朋友出賣!
治療後才三個月. 我還有很長的路要走. 是一個人走. 很寂 ...
你之前問既問題令人覺得你玩野...
有病仲無套口交, 咁你話野不野到呢?

有病徵當然不好做, 戴套都不好博.
無病徵15/F醫生話可以做, 但都一定要戴套.
無人知無病徵係不係等如無病毒係皮膚表面.
所以都一定要戴套做, 包括吹.
野到個口再錫你, 咁就pk.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-26 21:56 發表

我洗左$30000.
但上左15/F成十個月只係洗左$7000多d.
之前$20000係比人昆左...
冷凍o既效果, 一定好過去社衛茶藥水同用3M.
無話徹不徹底.
真係睇醫生重不重手同好不好運.
慘啦, 咁耐都好唔到. 我而家中左4個月, 咁咪有排都唔好

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。