推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位要努力, 唔好放棄.

我個粒好似bb彈咁大粒既今日做完運動後就流濃
係好大機會係椰菜花?
唔理佢會點??
可唔可以pm個醫生既知料比我
thx

相關搜索目錄: 運動

OH~~~ 又反發,希望你睇完15/F,, 繼續KEEP住好D 身體狀況!!!加油,,唔好灰心啊!!

TEST

TEST TEST TEST

好驚

各位, 我今日去了15/f dr. ho睇, 佢見到我有粒野,不是好sure是否疣, 佢話機會一半一半, 佢用了磨dna法抽取化驗,要等report 不過臨走佢話其實照睇不是疣既機會大d

大家你覺得以dr. ho咁有經驗, 你覺得佢咁樣講是否真係機會不大? 我對上果次高危是4個多月之前

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-6 15:45 發表
各位, 我今日去了15/f dr. ho睇, 佢見到我有粒野,不是好sure是否疣, 佢話機會一半一半, 佢用了磨dna法抽取化驗,要等report 不過臨走佢話其實照睇不是疣既機會大d

大家你覺得以dr. ho咁有經驗, 你覺得佢咁樣講是否 ...
想問下你咁樣化驗要幾錢呀?

stanleysex  ~ 覆診如何啊?好左幾耐先番發?

我上星期覆左一次診,Dr Ho 話無左D花花,叫我開始搽 3M 希望一次搞掂啦。

回復 7456# 的帖子

我想問, 佢話不是疣既機會大, 以一個專科醫生來講, 是否信得過, 我知我咁問多魚, 其實只求心理上好過d

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-6 22:05 發表

我想問, 佢話不是疣既機會大, 以一個專科醫生來講, 是否信得過, 我知我咁問多魚, 其實只求心理上好過d
因醫學上沒有百份百既野, 所以醫生講野一般會有保留
如果佢話機會不大, 我覺得應該可信

引用:
原帖由 health222 於 2009-4-6 21:53 發表
stanleysex  ~ 覆診如何啊?好左幾耐先番發?

我上星期覆左一次診,Dr Ho 話無左D花花,叫我開始搽 3M 希望一次搞掂啦。
你就好啦
自從上自凍完, d焦都未甩, 已經又出左d疑似, 而家都係試下搽藥膏先...

回復 7460# 的帖子

bad man兄, 好多謝你既安慰 (也許), 不過我已作了一個最壞打算了

唉,我另一半尋日同我講,佢話佢袋袋位有一位野, 佢話佢搵手"唧"左d 好似酒米既野出黎,就冇流血,我之後睇過見到平左,我想問下你地,如果係花會唔會係"唧"到出黎架? 我係咁睇之前你地話係花就角質咁,硬硬地既肉粒。但有D人我見佢又話紅色一點點????? 我唸住佢再話有一粒我就同佢去搵DR.HO。 有冇人可以講講?? 我上網睇個D又係一群咁,,唔似,,,
其實生係外面既花會唔會痕架??

THX~

回復 7447# 的帖子

Stanley兄, 你好呀! 見你話返發, 真是令人費解, 其實你有無check過身體呀? 我睇那位醫生話如果經常返發可能有其他病, 例如糖尿病

回復 7461# 的帖子

我用了dr.ho 比我枝藥膏(不是3m, 我都不是是什麼, 佢只係話強力去除增生物, 包括疣), 佢話如果係疣, 7天內會結蕉然後脫落, 咁就代表了是疣, 但我前後共用了1次,夜晚用,第二朝早起來, 我果粒小紅點完全移平了, 冇紅了, 但不是是脫落....到底一般疣, 是不是咁樣gar

回復 7464# 的帖子

vvw,你可否將藥名寫出來,在蓋面有那名字,因為看了Dr Ho 多次,只給了 2 次冷凍後用的抗炎藥膏。

唉....今日,又去15f,冷凍左.....

回復 7465# 的帖子

發了短信比你, 你看看啦

有事請教

平時生活點可以避免傳染家人? eg. 洗衫/沖涼 / 大小便等

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-6 15:45 發表

大家你覺得以dr. ho咁有經驗, 你覺得佢咁樣講是否 ...
c兄
你驗dna,, dr .ho.收幾錢,,幾耐都有報告

回復 7469# 的帖子

5 個工作天先有.....

回復 7462# 的帖子

哦..如果有白色嘢...擠出嚟..甘可能唔似花仔.
因為網上講..花仔係肉粒狀,一般情況下.
我個袋袋..係有3小處(約1粒米大小)..啡色結焦既東西.有時出汗多.會小許痕.
平時就無痕無痛..無發大..又無明顯凸起.只係有啲啡色..皮層比較厚.
去睇家庭醫生..兩個都話毛囊炎.搽藥膏.未見任何改善.
之後去睇DR.HO..又係話皮炎..搽藥膏..又係無見好轉..
我家家都知係乜...
仲有龟頭冠溝系帶位..有1粒..晶瑩既小內粒..獨立既1粒..由少年翻包皮開始已發現有..
到宜家..大大話話有成20年啦..又無大..又無細.
最近好奇怪..因為春袋啡色結焦物.我每次去柯尿都睇吓..有冇其他異常..
呢粒肉...好似硬咗..於是用手擠壓..少許痛.竟然脫了一層厚皮...即時好似平咗...
但今日..又起番小許肉粒.又係晶瑩狀..舊位個度.
請問各位師兄..以前都問過家庭醫生..佢又無話係咩事.只係反問我.點會有10幾年唔惡化既性病..叫我放心..
甘即係咩呢..始終係敏感位置.

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-7 22:40 發表
5 個工作天先有.....
睇報告洗唔洗俾錢?

引用:
原帖由 Tony1 於 2009-4-1 16:58 發表

只要過了一段時間(一般1-2年),完全沒有再有,就OK.
係喎tony你加埋而家係咪已經好翻3年了? 咁你幾耐去check一次?

回復 7472# 的帖子

不用的, 係呢我想問下3m呢隻野有冇用既呢?

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-7 23:29 發表
不用的, 係呢我想問下3m呢隻野有冇用既呢?
我未用過...
我聽朝都要去搵Dr. Ho啦, 唉...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。