推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-26 22:41 發表

慘啦, 咁耐都好唔到. 我而家中左4個月, 咁咪有排都唔好
c兄,,你做左幾多次冷凍??出得仲好密or 多??

哎...不如去寺院修道一年!

其實睇左咁多post. 大部份既ching感染地方都是袋袋周圍.
小部份是生在尿道口.即係condom保護不到地方陰莖根部.
可能她們口水都有帶菌. 用口幫你時感染到.
又或她們陰部外圍已經有花花既瘡仔.有套都會中招.....

各位真係要幫幫我呀
我jj根尾有一粒 好似 (bb彈一半咁大既紅色肉粒 會痛)
上年67月開始有 不過我以係暗倉,熱氣果d
過左2 3個星期就細番(size:bb彈一半再一半)好似有粒米係到咁
我冇理佢
但係2月26又變大番(變番第一次咁)
1.呢d咪椰菜花呀  
2.如果唔係 係咩黎?
3.去check要幾錢?
4.會唔會好番?
講長細d比我知 唔該
我爬左好耐都唔係係咩黎 好驚呀
我先20得歲仔 好驚 好迷茫 唉

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-3-26 23:09 發表

c兄,,你做左幾多次冷凍??出得仲好密or 多??
我冇做過冷凍, 只係用Wartec, 第一次出, 出得好多好密, 好大粒, 第二次再出已經少好多, 之後再出都係一至三粒, 細細粒, 兩三星期就出一次  

CHING 出尤係唔係痕痕地??

回復 7379# 的帖子

看醫生吧,不會自己痊癒。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-27 19:57 發表
看醫生吧,不會自己痊癒。
有好少數人會自己好返架

引用:
原帖由 kk654 於 2009-3-27 18:47 發表
各位真係要幫幫我呀
我jj根尾有一粒 好似 (bb彈一半咁大既紅色肉粒 會痛)
上年67月開始有 不過我以係暗倉,熱氣果d
過左2 3個星期就細番(size:bb彈一半再一半)好似有粒米係到咁
我冇理佢
但係2月26又變大番(變番 ...
嗯 咁c兄 可唔可以pm個dr.ho 知料比我/有冇其他醫生介紹
thx

回復 1# 的帖子

你有叫鷄.或者同女人搞過呀.
如果無..應該唔似係花仔.
如果..都係要去搵醫生望下.
照計菜仔唔會甘耐都唔發大...
我春袋都係有幾小處啡色結焦甘的印..又唔痕..有時潮濕出汗.會少少痕.
睇過醫生..又話唔咪花仔.只比類固醇藥膏我搽..
宜家都係仲有..係度..無好.無惡化..

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-24 09:50 發表
不知是不是,又似又不似,要找Dr Ho 檢查了。
看了DR HO沒有?

是否又出番?

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-24 09:57 發表
955,全部病穩定才考慮生bb,不要令下一代有問題,會對不起他們!我年紀比你大很多,我現在亦未有孩子,也這樣想。
TKS!!

我其實以為現在的是JJ炎, 因沒有吃藥都退炎, 待下個月看看

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-24 17:42 發表
同你打飛機為什麼要搽潤滑在自己小妹妹上?
我都是未玩過便中招,是女友傳給我的.哎!
如果我未跟女女接觸前.一旱帶定套. 咁係咪安全好多呢.
如果係女上男下時,佢d液體流到落我根部, 咁會唔會中呢?
因我做左治療三個 ...
三思!

人有時運高低, 我好多朋友玩十幾年都無, 但我只係女女用下面沖涼也中.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-27 22:29 發表
你有叫鷄.或者同女人搞過呀.
如果無..應該唔似係花仔.
如果..都係要去搵醫生望下.
照計菜仔唔會甘耐都唔發大...
我春袋都係有幾小處啡色結焦甘的印..又唔痕..有時潮濕出汗.會少少痕.
睇過醫生..又話唔咪花仔.只比類固醇藥膏我搽..
宜家都係仲有..係度..無好.無惡化..
不洗怕啦.
我春袋都有你講個d啡色結焦甘的印...
唔痕又不痛.

個d係血管, 我上次講過...
你不信姐.

回復 7389# 的帖子

黑白合.
大哥.
我去睇咗兩次家庭醫生..仲睇埋DR.HO.佢都係話皮囊炎喎.
但係叫過鷄..始終都係有心理陰影..
但係我肶隙位..都生過暗瘡..最勁一次..成粒花生甘大..係春袋肶隙位.
好彩都無化膿..無發炎..睇政府.仲比醫吊鴺我污濁..唔注意清潔

相關搜索目錄: 暗瘡 清潔

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-28 23:33 發表
黑白合.
大哥.
我去睇咗兩次家庭醫生..仲睇埋DR.HO.佢都係話皮囊炎喎.
但係我肶隙位..都生過暗瘡..最勁一次..成粒花生甘大..係春袋肶隙位.
好彩都無 ...
放鬆d啦

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-28 23:33 發表
黑白合.
大哥.
好彩都無 ...
唔好諗過龍.....

相關搜索目錄: 暗瘡

RELAX.NOT GIVE MORE PRESSURE .BE HAPPY.

回復 7386# 的帖子

955 , 看了 Dr Ho ,是有2個位置復發,冷凍了,Dr Ho 叫我遲些用 3m預防。他也問我近來生活有沒有改變,因為我狀態原本幾好。

BLACK SARENA ,  你現在是否仍有用 3M?Dr Ho 有沒有叫你何時可停用?

今日又去左搵dr.ho,做冷凍,佢話有一粒係,其他都唔係,但都照凍

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-30 13:57 發表
BLACK SARENA ,  你現在是否仍有用 3M?Dr Ho 有沒有叫你何時可停用?
佢話搽3個月到可停用.

係呢咁多位.
係不係冷凍左都會白左?
我有疤係紅色, 所以我都不知算不算係白左.

近日舊位有一白點(疑似).
過幾日得閒都要上一上去.

BLACK_SARENA: 我凍完係白白地色,今日上去睇過下,醫生話無左疣,不過有疤。醫生見我搽3M。

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-30 02:04 發表
955 , 看了 Dr Ho ,是有2個位置復發,冷凍了,Dr Ho 叫我遲些用 3m預防。他也問我近來生活有沒有改變,因為我狀態原本幾好。
garamon兄你大約邊個位置復發? 你好翻咁耐好少可的, 保重身體!! Good Luck

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。