推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-13 00:48 發表
首先我都唔係支持邊個和邊個, 我係度已經4年, 即開舊版時第二頁開始既中招兄弟, 好可惜我係一個死剩種, 同我同期既兄弟全部失哂蹤了, 即係唔洗講好翻到咩都唔記得哂有依個病了, 當然我好開心因為大家都有美好既生活同 ...
世界上所以野都係無兩全其美.
版規一早講明, 不係版主玩針對不比講.
只可以講入得來lee度, 要守返lee度規則.
我都用化名"15/F"啦.
所以無謂同版主對坑, 跟本無得鬥.
搞到最後又ban a/c, ban ip咁為乜...

希望Roby兄同後門兄你地守返規則.

如果你地睇完Stanley兄返說話,
你地都堅持要做好人, 咪玩pm算.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-13 00:48 發表
首先我都唔係支持邊個和邊個, 我係度已經4年, 即開舊版時第二頁開始既中招兄弟, 好可惜我係一個死剩種, 同我同期既兄弟全部失哂蹤了, 即係唔洗講好翻到咩都唔記得哂有依個病了, 當然我好開心因為大家都有美好既生活同 ...
stanleysex兄....雖然小同你傾...但想同你講一句...總有一天你,我+其他兄弟會消失這post  加油!!!!

兩個星期前睇左dr lau拒話我好大機會疱診...不過要等呢個星期6睇左report先知....上星期覆診dr lau話我情況良好連藥都無開俾我.........疱診只要在沒表面發出和病發時是極少機會會傳染給伴侶的...當然最好俾醫生check左先啦...其實性病都只係皮膚病...雖然手尾比較長但鬼叫自己做錯事咩...最重要的係切勿諱疾忌醫.病向淺中醫才是上上策......呢兩日心情平靜了,有病唔應該去怕拒而係要積極面對消除拒....心理是治病其中一種很重要的因素...大家一起努力吧

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-13 01:29 發表

Stanley:
睇下聽朝起到身, 就上午打去book.
剛睇返原來我上年12月中疑似凍完,
到現在都差不多5個月.
上次係過年前上過去.
我都將舊位d毛剪得好短.
方便d睇.
我現在都ok.
你都要keep住多d休息啦.  ...
haa  我上次都剪左d毛....方便睇...不過好多毛[狼]  好難睇....之後無耐d毛又長返..真係吹漲

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-5-13 01:57 發表

haa  我上次都剪左d毛....方便睇...不過好多毛[狼]  好難睇....之後無耐d毛又長返..真係吹漲
15/F叫我吾好"梯"
用"較剪"剪

我都吾敢剪咁貼.
長返咪2~3 week剪一剪
無計.

KK, 你lee排又點呀?

引用:
原帖由 tin1000 於 2009-5-13 01:54 發表
兩個星期前睇左dr lau拒話我好大機會疱診...不過要等呢個星期6睇左report先知....上星期覆診dr lau話我情況良好連藥都無開俾我.........疱診只要在沒表面發出和病發時是極少機會會傳染給伴侶的...當然最 ...
仲要睇下你睇咩醫生.
睇社衛咁醫法.
吾洗止意好.

有病徵就吾好攪野.
我都有疱診(唇倉), 咁就西都吾好賴

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-13 02:01 發表

15/F叫我吾好"梯"
用"較剪"剪
我都吾敢剪咁貼.
長返咪2~3 week剪一剪
無計.

KK, 你lee排又點呀?  
我至上月凍完一粒到而家....
聽講你5個月冇事...要加油喔!!!!

其實你地咪跟返版主個規舉囉,唔好節外生枝啦!!! 當然我懷疑自己有野時,,,我都係自己睇返之前個d post係咁搵係咁睇,,用左2日時間去confirm 係邊一個dr.ho lo。如果係咁緊張自己既身體,,,,有心要搵一定搵到。(我自己既唸法!!!)

我近日大睥la,,都有一粒仔野,,,唔知係咪平時d under "cool"得緊定點,,我都要觀察下,如果有多/大到,,, 就真係要去搵醫生,,希望唔係啦!!!一樣都未驚完又到第2樣,,真係屎得

pc0123,,, 恭喜你啊,,, 出左report係negative~~~

希望過多1年,呢到d ching(包括埋我)唔見晒,,= 好返晒啊~~~hehe~

我上yahoo search  dr.ho ..知識話佢個地址係將軍澳 ....上來再問confirm 下...sorry ,,

引起各位5方便

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-13 11:37 發表
我上yahoo search  dr.ho ..知識話佢個地址係將軍澳 ....上來再問confirm 下...sorry ,,

引起各位5方便
咪駛客氣,, 其實我之前都上YAHOO搵過,之後再俾少少耐性係第1頁搵起,,真係有提起架之前呢到D CHING,,,, 當自己為自己做返D野LO,,做錯事緊要付出代價,唔錯就唔會好似今日咁咁不安,,咁唔開心,,係咪

不過,,,希望在明天啊嗎,,,以後唔好再亂黎啦,,,,,

快D E好個病,,,快D 從身唸下自己要做返D咩野野先係正確........

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-13 11:51 發表

咪駛客氣,, 其實我之前都上YAHOO搵過,之後再俾少少耐性係第1頁搵起,,真係有提起架之前呢到D CHING,,,, 當自己為自己做返D野LO,,做錯事緊要付出代價,唔錯就唔會好似今日咁咁不安,,咁唔開心,,係咪

不過,,,希望 ...
明白哂

不過希望係無病la。。。。。。。

似乎各位都有鋼鐵o既意志, 堅忍o既美德, 特別能夠忍受別人o既痛苦

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-12 22:08 發表

有時唔怪得新人一入黎就問囉, 畢竟個 topic 已經講左二百幾頁,
要搵岩自己既野唔易,  呢個亦係每個討論區都有既現象, 仲有一去
冇回頭我覺得冇問題囉, 醫好左, 有 d 人覺得唔需要再上黎, 有 d 人
會返黎分享經驗, 你覺得問果個老馮咪唔好答囉, 呢度仲會有好多好人會答

同埋點解講醫生名都要被定性為 "賣廣告" ???
起碼有個名係手, 再搵其他野都方便得多, 唔係正正應返你講既 "分享經驗" 嗎 ?

同埋阿版主先生唔好郁D就叫會員唔滿意就走囉, 大家都係比意見者,
意見都唔比講既話不如乾脆閂左貴討論區既 "意見箱及問題區" 吧啦
專玩後門:

關於你投訴小弟一事
已經解答你問題
有時間走去睇下以及作出回應
若果有興趣參與會員也歡迎去留言
http://forum.timway.com/f/thread-260877-1-1.html

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-5-12 17:50 發表

stanleysex兄....雖然小同你傾...但想同你講一句...總有一天你,我+其他兄弟會消失這post  加油!!!!
希望啦, 但我都唔係咁樂觀好快............人就越黎越老, 驚以後生出黎既bb唔知會點 (如果生既話)

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-13 01:37 發表
其實你地咪跟返版主個規舉囉,唔好節外生枝啦!!! 當然我懷疑自己有野時,,,我都係自己睇返之前個d post係咁搵係咁睇,,用左2日時間去confirm 係邊一個dr.ho lo。如果係咁緊張自己既身體,,,,有心要搵一定搵到。(我自己既 ...
candy唔洗驚, 好多時都係自己嚇自己, 你睇翻個個兄弟都係咁, 因為中左招後又驚會唔會係又點, 不過當然開頭要去keep住check la, 照計係其他野既機會好低既.

另外係啦, 如果有病後應該好緊張去查, 點會話搵唔到, 驚都驚到訓唔到啦 (4年前), 重要係幾日訓唔到, 不停係網度睇會點, 會點, 另外同你一樣驚自己有AIDS等.......睇幾日幾夜啦, 除非D人唔多在乎自己既病姐

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-14 01:56 發表

candy唔洗驚, 好多時都係自己嚇自己, 你睇翻個個兄弟都係咁, 因為中左招後又驚會唔會係又點, 不過當然開頭要去keep住check la, 照計係其他野既機會好低既.

另外係啦, 如果有病後應該好緊張去查, 點會話搵唔到 ...
Stanley兄, 還好嗎?

有否返發? 保重身体!!!

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-12 21:17 發表
sorry ,,我知15 樓醫生係邊....

佢個人nice 5nice 架 ?...我個樣好細個..有啲怕羞
佢態度好好, 有問必答, 唔會要你亂驗野, 放心

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-13 01:29 發表

Stanley:
睇下聽朝起到身, 就上午打去book.
剛睇返原來我上年12月中疑似凍完,
到現在都差不多5個月.
上次係過年前上過去.
我都將舊位d毛剪得好短.
方便d睇.
我現在都ok.
你都要keep住多d休息啦.  ...
5個月未發, 快到岸了, 加油!!

我依冢皰疹是2星期發一次炎, 不過最少不用吃藥

引用:
原帖由 tin1000 於 2009-5-13 01:54 發表
兩個星期前睇左dr lau拒話我好大機會疱診...不過要等呢個星期6睇左report先知....上星期覆診dr lau話我情況良好連藥都無開俾我.........疱診只要在沒表面發出和病發時是極少機會會傳染給伴侶的...當然最 ...
請問你的水皰是否沒有穿? 而JJ頭有否發炎?

醫生是否只開膏呢?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-10 16:25 發表
唉,,,有一粒凍唔到死.....又要去搞過

隻腳面+腳內當,有d紅紅地+咖咖地的小點,都唔咩來h:" />h:" />
之前問過何生,佢比左d hirudoid cream 我茶,作用不大..............
佢話唔痕唔痛唔洗理.........

...
手手腳腳, 面都會有扁平疣, 在手的最好整走, 因會野開的, 其他可以不埋

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 18:10 發表
今日,去左搵何生+睇報告
依源體 ,淋病negative,但係驗到我有,大腸桿菌..........
比左藥我食.........
negative! 無事味好囉!!

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-11 19:23 發表

2千幾求個安心 ....都ok ..

我想問驗左幾時知?? ...aid 梅毒有真空期....要3個月先準?.. ..,

咁其他係咪好快知??.. 15樓係咪算最好個個??
有冇 pm 話我知佢全名係咩呀 ?..我淨係知姓何
一般第一個月會見病徽的就發出, 沒有就3個月空窗測AIDS及梅,

疣就看臨床, 如感染有75%在三個月內出

引用:
原帖由 95555052 於 2009-5-14 02:23 發表

一般第一個月會見病徽的就發出, 沒有就3個月空窗測AIDS及梅,

疣就看臨床, 如感染有75%在三個月內出
除左梅毒同aids 要等三個月...

其他病係咪驗完幾日知結果??

其實洗5洗2000 total?

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-14 09:41 發表

除左梅毒同aids 要等三個月...

其他病係咪驗完幾日知結果??

其實洗5洗2000 total?
其他基本上可以3幾日有report出架啦,,,,, 差唔多啦幾樣野加埋2k

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。