推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-11 17:56 發表

thx ....

去政府衛生署會5會冇咁好???
有錢,就唔好去政府,佢會問長問短+又其視你

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 18:14 發表

有錢,就唔好去政府,佢會問長問短+又其視你
咁如果想驗哂all 性病的話。。。大約要幾錢?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 00:44 發表

係未,這個病,時間越長,復返機會越細
多數都係o既, 但有人唔係架

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-5-11 04:17 發表

師兄....咁假設花花係HPV6,11....如果我不好彩令伴侶感染了...會否變成另外16,18型???  
其實我都幾擔心將來會令到伴侶得到子宮頸癌.....雖然市面上有子宮頸苗針打...但唔知係咪防得晒呢???
照計6. 11 唔會變16. 18o既
疫苗呢家野, 有D人效果好好, 有D人差果差D, 要100%防晒, 似乎未可以.

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-11 18:38 發表

咁如果想驗哂all 性病的話。。。大約要幾錢?
我睇開$1700到,未計診金

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 19:13 發表

我睇開$1700到,未計診金
2千幾求個安心 ....都ok ..

我想問驗左幾時知?? ...aid 梅毒有真空期....要3個月先準?.. ..,

咁其他係咪好快知??.. 15樓係咪算最好個個??
有冇 pm 話我知佢全名係咩呀 ?..我淨係知姓何

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-11 19:23 發表

2千幾求個安心 ....都ok ..

我想問驗左幾時知?? ...aid 梅毒有真空期....要3個月先準?.. ..,

咁其他係咪好快知??.. 15樓係咪算最好個個??
有冇 pm 話我知佢全名係咩呀 ?..我淨係知姓x
2-3日有報告,,1-50頁,有DR.x.xx資料

版主提示:請切勿登出醫生全名以及地址電話
小弟不打算在這個「性知識 forum」和任何人買廣告,
若果一經發現有人不聽勸告,
以及拆除版主提示,
會即時 ban account 。

若果真的有人給予資料那個讀者,
問問題的及義務幫助的讀者同樣都會即時 suspend account,
希望各位不要以身試法!

相關搜索目錄: 廣告 性知識

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 19:33 發表

2-3日有報告,,1-50頁,有DR.x.xx資料
地址係將軍澳果個 ??

如果係的..我依幾日會去驗驗..

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-11 14:27 發表

地址係將軍澳果個 ??

如果係的..我依幾日會去驗驗..
Address :  

Good luck

版主提示:請切勿登出醫生全名以及地址電話
以及拆除版主提示,
會即時 ban account 。

好運、pc0123、hahadad:

請各位留意以及閱讀這個討論區遊戲規則:
http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

請你們切勿登出醫生全名以及地址電話,
會即時 ban account。

若果真的有人給予資料那個讀者,
問問題的及義務幫助的讀者同樣都會即時 suspend account,
希望各位不要以身試法!

點解有規則但唔遵守?
那麼你們即係當我不存在?

嚴重警告你們根本用途不大
那麼我會即時 ban account !
相信有助解決問題!

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-8 12:17 發表

由頭到尾我只睇Dr Ho 一個..電就有小小痛啫..有D部位可以打麻醉針或搽藥膏止痛.
尿道口可唔可以電就唔知.....下次去睇幫你問???????????????
唔好意思...我己經無下次喎.....; ...
唔係, 你下次去係定期檢查姐哈哈!! 因為你都好清楚通常唔發就唔會再發, 我諗你係咁橋, 正常無一個同你同期既兄弟而家現身, 即係全部ok啦!!

有病好慘架, 人地都想求助姐, 何必趕盡殺絕呢.

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-5-12 19:18 發表
講個醫生名都叫賣廣告呀, 真係慘過有病

相關搜索目錄: 廣告

專玩後門、Roby123:

首先你們要明白每一個討論區都有其遊戲方式

「性知識」討論區規則在你們未參與討論時已經存在
http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

任何新讀者都應該自行閱讀規則才開始參加討論
明白到什麼可以說什麼不能說
至於有部分人根本從來沒有理會這個規則!

任何讀者都要遵守這個討論區規則
這堛漯矕豁牧拑握j部分都遵守
一直以來相安無事
小弟都要求讀者用另類名稱代替醫生名字

之不過很多時很多人忘記了

作為版主盡量不想打擾各位熱心討論

發現有人違規賣廣告
一定會制止
若果你們覺得這些規則難以接受
可以選擇到另一個討論區接受賣醫生廣告

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-5-12 19:18 發表
係lee度好多人都一出post就問舊師兄們拿左資料,
之後就一去無回頭.
所以舊師兄們都己經不再比資料.
舊師兄們對lee d人都好反感.
係你地"近排加入"要做好人.
都講明前面有料, 點都吾肯自己搵.
有時做左好人, 吾夠兩頁又有人問...

一入來就好似"老馮"咁, 你忍到嗎?
曾有師兄(定版主)講過無人欠了誰, 所以吾係"老馮"要過料.

可能師弟忘記了這堨u是各病友"分享"經驗和給大家"放鬆, 舒發"既地方.
而吾係幫醫生賣廣告既地方.
而且d人一入來拿料, 之後一去無回頭.
你覺得咁係無問題?

版主出聲總有佢既理由和道理.
就各位兄弟做返合符版規既野.

我覺得lee度真係一個好地方.
講乜m得.
版規同版主都"好鬆".
你試下去"香討".
打兩個粗口字又扣分, 離題又扣.
打醫生名一定扣.
頂版主兩句, a/cmban9埋啦.
大家依返遊戲規則, 大家都好.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-12 17:05 發表

唔係, 你下次去係定期檢查姐哈哈!! 因為你都好清楚通常唔發就唔會再發, 我諗你係咁橋, 正常無一個同你同期既兄弟而家現身, 即係全部ok啦!!
Stanley:
你又點呀?

sorry ,,我知15 樓醫生係邊....

佢個人nice 5nice 架 ?...我個樣好細個..有啲怕羞

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-12 21:17 發表

佢個人nice 5nice 架 ?...我個樣好細個..有啲怕羞
你肯追post ,
就會睇到lee度d師兄同我對佢既評價...

"未參與討論時已經存在" 唔代表就係合理o既, 講下醫生個名, 個會員有咩得益呢?  唔通會醫生會有佣分俾佢?

強定成空, 將你賣廣告o既定義強加到所有會員上, 未免有D過嚴.

冇錯, 有D人係問完野就走, 但都會有好多人樂意分享, 鼓勵各位C 兄.
有D人心靈好脆弱. 中左招會好徬徨, 甚至想自殺. 何必為左D部份o既人, 而對所有人見死不救呢,

引用:

佢態度好友善, 你有野問佢, 佢都會耐心解答

中左招要積極面對, 唔好諱疾忌醫, 唔好怕羞.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-12 20:47 發表

係lee度好多人都一出post就問舊師兄們拿左資料,
之後就一去無回頭.
所以舊師兄們都己經不再比資料.
舊師兄們對lee d人都好反感.
係你地"近排加入"要做好人.
都講明前面有料, 點都吾肯自己搵.
有時做左好人, 吾夠兩頁又有人問...

一入來就好似"老馮"咁, 你忍到嗎?
曾有師兄(定版主)講過無人欠了誰, 所以吾係"老馮"要過料.

可能師弟忘記了這堨u是各病友"分享"經驗和給大家"放鬆, 舒發"既地方.
而吾係幫醫生賣廣告既地方.
而且d人一入來拿料, 之後一去無回頭.
你覺得咁係無問題?
有時唔怪得新人一入黎就問囉, 畢竟個 topic 已經講左二百幾頁,
要搵岩自己既野唔易,  呢個亦係每個討論區都有既現象, 仲有一去
冇回頭我覺得冇問題囉, 醫好左, 有 d 人覺得唔需要再上黎, 有 d 人
會返黎分享經驗, 你覺得問果個老馮咪唔好答囉, 呢度仲會有好多好人會答

同埋點解講醫生名都要被定性為 "賣廣告" ???
起碼有個名係手, 再搵其他野都方便得多, 唔係正正應返你講既 "分享經驗" 嗎 ?

同埋阿版主先生唔好郁D就叫會員唔滿意就走囉, 大家都係比意見者,
意見都唔比講既話不如乾脆閂左貴討論區既 "意見箱及問題區" 吧啦

引用:

積極面對

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-12 12:48 發表

Stanley:
你又點呀?
我知道重有慢長戰爭, 過兩星期就算無野都去做多次冷凍保障下, 希望之後好翻哂啦!! 你呢

首先我都唔係支持邊個和邊個, 我係度已經4年, 即開舊版時第二頁開始既中招兄弟, 好可惜我係一個死剩種, 同我同期既兄弟全部失哂蹤了, 即係唔洗講好翻到咩都唔記得哂有依個病了, 當然我好開心因為大家都有美好既生活同知道依個病一定好, 只係睇彩數同唔好浪費時間要睇好醫生.
開始時我都覺得版主太嚴, 我都反映過, 本來我都無所謂, 都成日post翻大約資料出黎, 但係而家過左咁耐後, 我都唔會了, 我發覺跟本同我中招時d人兩樣, 我中招時死搵難搵資料, 係舊版時不停追post驚自己個病點點點.........., 但而家發覺好多兄弟跟本就唔當咩事, 真係同版主講既一樣, 老馮咁, 好簡單, 唔洗問15/F係邊, 如果自己真係驚同在乎依個病一定好似我咁, 跟本開始時訓唔到覺, 不停睇同驚, 點會搵唔到, 所以而家D人真係我都唔知點講, 係咪覺得好平常, 如果平常重哂問DR地址咩.
如果你話我撐版主重好笑, 你睇翻之前既POST我都好似你地咁諗, 而且封過筆, 希望各兄弟明白版主同個POST既原意, 如果唔係點會一個POST玩4年重一直有人接, 而家我只係希望快D好翻後係度POST我再過多2年後我係其中一個失蹤既人

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-13 00:36 發表

我知道重有慢長戰爭, 過兩星期就算無野都去做多次冷凍保障下, 希望之後好翻哂啦!! 你呢
Stanley:
睇下聽朝起到身, 就上午打去book.
剛睇返原來我上年12月中疑似凍完,
到現在都差不多5個月.

上次係過年前上過去.
我都將舊位d毛剪得好短.
方便d睇.
我現在都ok.
你都要keep住多d休息啦.

同我同期個d(hktony)都好耐無上來啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。