推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

岩岩收到醫生個電話,,報告返左,,,

我老公同我既 淋病 & 衣源都係 = negative,,, 冇事啦呢2樣,,,

而家,,等睇下會唔會有花,, and 6月中我再去check aids & 梅毒,,
我都問過佢人地抽血係咪check埋疱診,,佢話個指數唔係好高,,,即唔係好準,佢話呢d係發就發出黎wor~ check 佢話個準確性都唔係太高。 佢話我可以check,,但佢建議既都係check 梅毒 & aids就可以,,check呢2樣野就 600蚊,,,,

希望冇事,, 大家都冇事,,快d好返!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-7 15:28 發表

你個名咁? 你係因為專玩後門,,所以中左招???

我又冇見呢到D CHING話用藥水可以搞得掂,,, 我唸你都係返去覆診好D唔係講玩,,,,, and check埋其他性病,,,
唔好再玩啦~保重身體~
我睇左醫生都有成個月啦, 暫時都冇翻發

遲 d 過左空窗期我會一次過 check 哂所有野~ 大家都保重~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-7 16:12 發表

我老公同我既 淋病 & 衣源都係 = negative,,, 冇事啦呢2樣,,,

而家,,等睇下會唔會有花,, and 6月中我再去check aids & 梅毒,,
我都問過佢人地抽血係咪check埋疱診,,佢 ...
你冇事
我等緊報告心情,好忐忑不安

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-7 16:12 發表

我都問過佢人地抽血係咪check埋疱診,,佢 ...
希望你之後兩樣都過關  la

我過多兩個月都check 埋 HIV and 梅毒

其實花仔係性病黎講算唔算影響最少既呢????     淋病and 衣源係要how long 先有報告呢??

引用:
原帖由 minghin 於 2009-5-6 11:03 發表

前面...好彩暫時只有一粒.從中招到現在都無玩過.
生活模式都無變.要返發都無辨法.
雖然兩年無事.但我一直有留意既..
中招初期就做冷凍既.痛D同埋耐D好返.
後面都染埋就改做電療.OK啦唔錯.
我比較喜歡電.方便 ...
係呀之前睇有d人用電係好似好好多, 快好多, 有d一兩次攪掂, 但想問下電無咁痛既咩? 同埋係點樣架? 如果我尿道口可唔可以做電架? 下次你去睇時幫我問問. thanks!!
另外而家你睇緊邊個dr?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-1 00:07 發表

3,4次搞得掂,的話真係好lucky,
這到有好多兄弟都搞左半年至年幾,幾年都有
我都搞左十幾次,冷凍到心都一樣噤冷

a酸,係咩來??
我睇馮醫生一次就 ok, 佢隻藥水真係好掂, 我有成七八粒都比佢一次 ko

回復 7775# 的帖子

我都生左花花, 其實都發現好幾個月, 係包皮附近有
幾粒白色野, 初頭唔知咩黎就冇理佢

一兩個月後見仲有, 再上網 check 下就懷疑係花花,
==========
C HING
白色係乜形狀..? 仲有.事隔1-2個月.啲花無長大咩?
我有位玩家CHING係大肶隙生咗花.佢話又腫又大..好誇張喎既.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-7 09:38 發表

我同你一樣架,都唔知自己有冇花,又冇得check wor~我又未見到有粒粒都唔跳自己係有定冇。

咁你睇左幾個醫生佢地講唔講到你個d粒粒係乜野啊???

你睇邊幾個專科,,出唔出名架???
我睇左政府,再睇左4個唔同的專科醫生,佢地話唔係,去到第4個黎x暉 先診斷到d粒粒係珍珠尤,
佢幫我搞左,有明顯好轉,我下星期要再去搞搞,未100%ok,而d花花就唔肯定係唔係,因為我唔太
信政府,而又好番左冇得睇,當有就好d,不過有呢d野,都應該唔駛識女拍拖,現在d女咁現實,點會
同我呢d有個野的仔拍拖,我都打算以後1個人過~

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-7 16:20 發表

我睇馮醫生一次就 ok, 佢隻藥水真係好掂, 我有成七八粒都比佢一次 ko
隻藥水搽落去係咪黃色既? 搽完藥水後第一次皮開肉烈?

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-8 02:30 發表

我睇左政府,再睇左4個唔同的專科醫生,佢地話唔係,去到第4個黎x暉 先診斷到d粒粒係珍珠尤,
佢幫我搞左,有明顯好轉,我下星期要再去搞搞,未100%ok,而d花花就唔肯定係唔係,因為我唔太
信政府,而又好番左冇得睇,當 ...
你都係好後生既下,,係咪???

岩岩有病一定係會唸到好灰,,,, 我之前醫第1次時醫唔好淋我都好灰,,, 成日都唸埋一邊(而家都仲係,,怕中aids 梅毒,,, 冇得救aids 真係你都知)。唉,,, 但有時d nf話要唔要下下唸到咁壞呢,,,, 其實你得花既,, 真係俾dd時間耐性去醫啦,,,, 你都見呢到d ching話啦,,之前好多人話中左花,,而家都冇再上黎啦,,即係都代表係好返冇再發啦,,我覺得你keep住醫好左,,1-2年後再去識gf都唔係一個問題啊,,, 好多女仔都會明白事理既,, 愛你就會接受你既野,,係咪,,,, 第時既野第時先唸啦,,總之,,唔好再去玩啦(我知呢到有d c hing唔係去玩野返黎的),,, 專心e好佢,, 食煙飲酒夜訓呢d,, 戒晒去,,,,,

我地一齊捱過呢d日子去,,,(其實我就自己攞黎賤,,,去玩,,都係一個教訓真係 )!!!

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-7 18:31 發表

你冇事
我等緊報告心情,好忐忑不安
我唸你應該今日都會出到report~~~ 冇事既,,,

呢2樣野都係有得醫有得斷尾!!!

aids & 梅 我都同你一樣,,, 倒數緊去check~~~

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-7 20:46 發表

希望你之後兩樣都過關  la

我過多兩個月都check 埋 HIV and 梅毒

其實花仔係性病黎講算唔算影響最少既呢????     淋病and 衣源係要how long 先有報告呢??
影唔影響得最少真係唔知,有人醫得長有人3幾次醫得好返又冇再覆發。淋病呢d都有抗藥性,,if 抗藥性我唸就難搞d 。衣源我就唔多熟啦。
淋病&衣源呢d~~~ 我醫生就幫我打左淋病藥後2個星期後去check,我星期2留小便,星期四下午出report 囉。 係用小便入面既dna 方法check,,醫生話係最準既。

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-7 22:45 發表

昨天去左睇REPORT,AIDS,梅毒,衣原體,淋病都係NEGATIVE......
D紅點亦都差唔多散哂......
但花個醫生話無得驗......其實仲要驚幾耐......我日日沖涼都左望右望自己下面驚中招......
同埋仲有成七十日先過AIDS空 ...
你未過空窗期仲乜又check aids & 柝毒既???

我都唔敢check住,,, 1月&3月都做過,如果而家check only check到1月個次有冇中,, 所以,,, 我都係留返6月中一次過先check,,,, 驚完一次又一次我都怕我頂唔緊..... 超明你呢個心情loo~~~

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-5-8 00:27 發表
我都生左花花, 其實都發現好幾個月, 係包皮附近有
幾粒白色野, 初頭唔知咩黎就冇理佢

一兩個月後見仲有, 再上網 check 下就懷疑係花花,
==========
C HING
白色係乜形狀..? 仲有.事隔1-2個月.啲花無長大咩?
我有位玩家CHING係大肶隙生咗花.佢話又腫又大..好誇張喎既.
白色圓形細細粒既, 擠爆佢會有血

隔左咁耐都冇大粒到, 但係多左, 圍住係龜頭下面既包皮生

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-8 02:56 發表

隻藥水搽落去係咪黃色既? 搽完藥水後第一次皮開肉烈?
隻藥水搽落去係深啡色既, 冇拿既感覺, 都冇皮開肉烈,
不過真係 work 囉 ~~

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-8 10:04 發表

擠爆流血,會野開佢

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-8 09:33 發表

我唸你應該今日都會出到report~~~ 冇事既,,,

呢2樣野都係有得醫有得斷尾!!!

aids & 梅 我都同你一樣,,, 倒數緊去check~~~
希望,今日下午有report啦,,

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-8 10:33 發表

擠爆流血,會野開佢
開頭唔知咩黎, 所以擠爆左一兩粒

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-8 10:04 發表

嘩,,聽你咁講好似生左好多粒?? 我之前老公都有一粒係個袋到大粒架,不過佢話佢整爆左之後,,有D 白色野,,,就冇左,(我地當佢係瘡LOO) ,而家又冇見到有再生到D野出黎,,,, 就冇理佢住,,

咁你個醫生都好強WOR~ 而家都幫你清到...

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-8 10:35 發表

希望,今日下午有report啦,,
拎左REPORT記住話我地知,,,,, 我地會幫你打氣~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-8 11:20 發表

嘩,,聽你咁講好似生左好多粒?? 我之前老公都有一粒係個袋到大粒架,不過佢話佢整爆左之後,,有D 白色野,,,就冇左,(我地當佢係瘡LOO) ,而家又冇見到有再生到D野出黎,,,, 就冇理佢住,,

咁你個醫生都好強WOR~ 而家都幫你清到...
可能我冇食煙所以容易 d 好返啦~~

醫生仲話要訓多 d 先會好返, 個陣真係驚要做冷凍,
因為我一日訓得個五六個鐘 =.=

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-8 11:31 發表

可能我冇食煙所以容易 d 好返啦~~

醫生仲話要訓多 d 先會好返, 個陣真係驚要做冷凍,
因為我一日訓得個五六個鐘 =.=
咁你個醫生係邊區黎架??? 你係網上自己搵? 佢係咪專科黎?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-8 11:39 發表

咁你個醫生係邊區黎架??? 你係網上自己搵? 佢係咪專科黎?
姓馮, 係佐敦, 皮膚科醫生

自己上網搵架~

回復 7781# 的帖子

如果doctor 技術好電可以即把花清徐 有小小痛 傷口約二星期痊愈 no scar. 其間塗抗生藥音膏.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-7 22:28 發表

係呀之前睇有d人用電係好似好好多, 快好多, 有d一兩次攪掂, 但想問下電無咁痛既咩? 同埋係點樣架? 如果我尿道口可唔可以做電架? 下次你去睇時幫我問問. thanks!!
另外而家你睇緊邊個dr?
由頭到尾我只睇Dr Ho 一個..電就有小小痛啫..有D部位可以打麻醉針或搽藥膏止痛.
尿道口可唔可以電就唔知.....下次去睇幫你問???????????????
唔好意思...我己經無下次喎.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。