推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-14 01:56 發表

candy唔洗驚, 好多時都係自己嚇自己, 你睇翻個個兄弟都係咁, 因為中左招後又驚會唔會係又點, 不過當然開頭要去keep住check la, 照計係其他野既機會好低既.

另外係啦, 如果有病後應該好緊張去查, 點會話搵唔到 ...
無錯,個個都係咁,,,好驚係到等,,希望到時冇事啦~~thank you你啊~~

好耐無返來啦...報告下個病情先!!
1號分別在尿道口和jj皮做左第一次冷凍,十幾日都無乜異樣.
但今日沖涼發現jj皮冷凍位置紅紅地係隔離有少少灰色(好少好少)既擬似花花..唉唔會咁快返發掛
至於尿道口果粒就無乜野!!想問下成功無返發既c兄..你地通常要冷凍幾多次先會唔返發,我睇過好似話要2~3次先唔會返發,其實係唔係呢??報告完畢
p,s想同新人講其實疣唔一定係肉粒狀..我jj皮係扁平灰白色一粒形狀,所以有壤擬就第一次間去睇醫生
唔好等,,越快醫就返發機會越細,

引用:
原帖由 hktony 於 2009-5-14 01:11 發表

BLACK_SARENA
我都有上來keep 住睇下大家點架!
不過我應該冇事,早幾日dr.ho check 過,
話咁耐(好返成年)冇事,可以講係好返啦,
如果冇特別,可以唔使再check 都得。
Tony:
希望你不好再返黎

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-14 01:44 發表

希望啦, 但我都唔係咁樂觀好快............人就越黎越老, 驚以後生出黎既bb唔知會點 (如果生既話)
Stanley:
現在d"怪獸"咁難教又咁難養.
想生真係要諗清楚.

我就無咁既勇氣.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-5-14 02:07 發表

5個月未發, 快到岸了, 加油!!

我依冢皰疹是2星期發一次炎, 不過最少不用吃藥
9555:
你都要加油呀~
睡多d真係會好好多.
你呢, 睇中醫睇成點?
有用嗎?

Tony 兄 你好番哂 ~~  恭喜  恭喜       可以去識下女仔 lu

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-14 20:07 發表

Tony:
希望你不好再返黎  
百合兄  ~~   你就快 la

我就有排 lu  .............................................

好在初頭你比 d 貼士我炸  thx thx   ~~  之後我先找到   其實有病 , 自然就會緊張  我都係睇番 d 舊post ~~

今日去15/F 覆診   將兩粒白色點 ( Dr Ho 話係毛囊發炎 )     Dr ho 都幫我凍左   始於jj有d野都係好不安

Dr Ho 真好 可能佢怕我亂諗      中左花仔後真係對jj 一 d 疑樣特別敏感

大家休息多 d     早 d 訓 ar      

最近粒花都唔知係米關我個排夜訓事.........      

各位努力~~~

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-14 20:54 發表
今日去15/F 覆診   將兩粒白色點 ( Dr Ho 話係毛囊發炎 )     Dr ho 都幫我凍左   始於jj有d野都係好不安

Dr Ho 真好 可能佢怕我亂諗      中左花仔後真係對jj 一 d 疑樣特別敏感

...
我都覺早睡早起,係好有幫助

頭先又發現一粒疑似, 呢兩日又要上15F睇下...
可能同近排訓得唔好有關....

回復 7905# 的帖子

請問CHING
如果係春袋位上..有3小處..似焦黑色的東西..小小浮皮狀態..又唔會長大..又唔會擴散..平時無乜特別.只係出汗時.會有啲痕.
睇咗DR>HO兩次.佢都話唔咪性病..比的消炎藥膏我就打發走.
請問各位C HING .你地有冇呢種春袋皮膚.毛囊問題

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-14 20:54 發表

...
我都同你一樣,,,一有少少異樣就好緊張 不過唔理咁多都係有殺錯無放過/無蝕底

引用:
原帖由 95555052 於 2009-5-13 17:59 發表

Stanley兄, 還好嗎?

有否返發? 保重身体!!!
天係要玩我無計, 又翻發了, 好似已經無哂咩感覺了. 真係唔知講咩好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 都唔知做錯咩事, 好忙啊要下星期一去改做laser了

今日15F冇哂位, 惟有約聽日...

唔知何醫生果度有冇前列線炎,衣原體,大腸桿菌同淋球菌尿道炎化驗呢.
生左花花後成日尿急. 雖然都有五個月無返發.
係咪做完laser,令到尿道收窄左有影響呢?

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-15 00:36 發表

我都同你一樣,,,一有少少異樣就好緊張 不過唔理咁多都係有殺錯無放過/無蝕底
   冇錯冇錯      殺錯冇放過    一粒要再等 3 個月   太長了

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-14 21:06 發表

我都覺早睡早起,係好有幫助
其實幾點先算早訓呢

你近況好ma  pc0123兄 ?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-14 13:34 發表

無錯,個個都係咁,,,好驚係到等,,希望到時冇事啦~~thank you你啊~~
係woo  candy 你幾時可以驗HIVand 梅毒  ar ?

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-15 19:02 發表

其實幾點先算早訓呢

你近況好ma  pc0123兄 ?
sadsadlife ,你近排點呀,,你好似停左出好耐

近排好似好多好多,,但係有時都見到好似有d位紅紅地,好似有粒野噤

茶左d水揚酸,過幾日又好似唔見左.........

希望可以停出3個月,, 我而家1點前訓

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-15 01:34 發表

天係要玩我無計, 又翻發了, 好似已經無哂咩感覺了. 真係唔知講咩好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 都唔知做錯咩事, 好忙啊要下星期一去改做laser了
做laser係咪會貴d? 幾錢到呢?

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-15 23:12 發表

做laser係咪會貴d? 幾錢到呢?
係,比冷凍貴$200蚊到

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-15 23:29 發表

係,比冷凍貴$200蚊到
其實兩者效果係咪差好遠?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-15 19:13 發表

sadsadlife ,你近排點呀,,你好似停左出好耐

近排好似好多好多,,但係有時都見到好似有d位紅紅地,好似有粒野噤

茶左d水揚酸,過幾日又好似唔見左.........

希望可以停出3個月,, 我而家1點前訓
我之前 dr ho 幫我凍 d 位就冇番發 ( 己兩個幾月 ) but 有一粒係之前初發既一粒肉粒仔個時我唔知係乜唔小心整甩左仲流血tim  e +  就係 lee 個位番發左一粒....( 4 月尾己比 dr ho 凍左死佢 lu )  e + 又要從新 wait 3 個月......唉   死 la  e + 好似有個女仔對我有好感而我又對佢有好感......   都唔知點好....   keep 住做朋友.....先? 一齊.....左先算....?    一齊後唔搞野.....? 到時佢問我做乜唔搞野敢又點呢...?   定係一齊之前同佢講我有花仔先呢.....等佢决定( lee 個方法又好似...大家都知la...lee d 病....都唔會同身邊既朋友講) if 佢唔接受就=講左比一個朋友知......佢係我小學同學黎 ga ..... .  定係等我好番後先同佢一齊話我曾經有過花仔but  e + 己好番 , 定係好番後都唔講佢知呢........敢做又好衰..........好煩.......

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-15 23:31 發表

其實兩者效果係咪差好遠?
冷凍要等佢7日,先知冷唔冷得死,,,後者,,,即時死

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-15 23:35 發表

candycandy你仲有幾多日先夠九十日去驗?
我過埋今日先至過左廿八日......但已經好似過左廿八年咁......

每次一諗返起自己做錯事就好後悔......
我到而家我都唔敢同我女朋友講
我成個月都唔敢同佢行埋驚害左 ...
敢你係花仔....? 定其他ar

敢你諗住結左婚先講定講左先 ar ?

希望你會結到婚 , 同老婆會原諒你la

我 e + 都好煩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。