推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-26 04:03 發表
其實各位兄弟有左個病之後,有冇俾GF/BF/wife 知道?佢地有咩反應,有冇因為咁而分手,離婚,我就冇女,但叫做年輕,有左花花,我唔怕醫,但好怕好番後一生會自己1個人,現在d女好現實,應該冇女會接受呢樣野~~
好返咪當無事.

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-26 19:59 發表
老實講,都有D case 係4,5年都有復發,正常有得選擇都唔會選到我地
有病的人,其實愛真係可以愛到唔介意?
唉,,如果你要咁唸我都唔識講咩,,你不如話好返又有 急性CANCER啦???
E好一樣先講啦係咪,,仲咩唸咁多第時冇人控制到既野先? 你咪自己KEEP好D個身體狀況呢。
可能到時俾你中六合彩頭獎呢???!!!

(哈哈,不過我同你一無一能樣,,,, 成鬼日都唸埋一邊,,我明你架,,, 但我相信個女仔係愛你就唔會MIND呢D,,加上而家女性都有個D HPV 防疫針啦,,你到時咪叫你HONEY打埋LOO)  

唔好成日唸埋一邊啦好冇,,, 我都努力唔好俾自己唸埋一邊,,, 我都怕有A 啦,,, 唉,, 但學人講如果係有都有左啦,,, 都冇得怕係咪,,, 到時CHECK左先算囉。 日後條路,,, 自己俾心機D LOO,,, 真係要改唔可以再錯。

我個fd 問我淨係吮個妓女的乳頭..其他咩都5做..會有冇事??

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-27 21:14 發表
我個fd 問我淨係吮個妓女的乳頭..其他咩都5做..會有冇事??
唔會有事

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-27 21:50 發表

唔會有事
真的

今日放假,
終於上左15/F.
15/F醫生睇完我份病歷,
都話我應該無乜野.
今日仲驗埋血.
check"梅花"同"A士"
上次checkm已經有成一年半之前.
其實lee段時間都無搞過咩野.
不過check多次求個安心.
診金$400+化驗$420

15/F醫生隔離其中一位姑娘真係幾正.
染金毛, 樣串串地, 又夠高又好"濕柴"

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-18 21:55 發表

頭一日因為BOOK唔到專科所以去左睇普通科
佢俾左D灰猛氧我開水浸......
我上網睇係因為D念珠菌怕鹼性環境所以有用......

之後去睇專科佢就俾左D藥水我
個藥名我都唔係好知......
D藥水好濃好深色要開一公 ...
我幾年前都試過中念珠菌..不過就無c兄你咁覆雜去醫
個醫生只係俾左支藥膏我渣..渣左一個星期左右就無晒事

報告下我既病情先,
凍左剛剛才一個月暫時無乜事,,,希望快過三個月啦
各位加油,,

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-26 11:59 發表
老實講,都有D case 係4,5年都有復發,正常有得選擇都唔會選到我地
有病的人,其實愛真係可以愛到唔介意?
除非去玩姐, 唔係好翻4,5年後好難會再發, 之前4年黎既post有d係睇到post既40幾歲既師兄好翻左成十幾年, 個仔都讀中學都無事, 重有我同期既兄弟全部都已經3年以上啦好翻, 如果係發一定會翻黎講, 只有我咁黑仔姐

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-29 10:43 發表
今日放假,
終於上左15/F.
都話我應該無乜野.
今日仲驗埋血.
診金$400+ ...
係呀, 原來有幾個好正架, 身材重好fit, 真係我見到都頂唔順, 而且我又係今日去喎, 重有我發現左最好book 6點睇, 之後d護士開始收工, 今日有一個重著超短牛仔裙, 身材勁fit, 樣又正, 另外counter有個金毛既換完杉後先知佢咁勁身材, 再另外換杉既房(即水機對面) 18號房既個護士就未收工, 好多人成7點都重係度, 不停出入, 睇得好清楚, 真係好靚, 唔同之前過2個真係出黎玩個種, 比較普通look, 唔信下次去睇下啦.

引用:
原帖由 hktony 於 2009-5-29 16:18 發表

恭喜曬!
我想問下驗a士 係咪即知架?
定係要等7日先知!
我都想知, 洗唔洗另外再上去架, 咁咪要比多次錢.

不過都低, 因為一個好醫生係低比, 雖然講左好多次, 而且我醫到而家都未好, (唔開dr ho事) 係我之前唔識搵好醫生, 今日我去見到一個咁好人咁細心既醫生, 再係依個topic講多次thank you dr ho!! 祝你7月去外國開會一路順風, 為香港爭光!!

講翻今日點解我要同dr ho講多次多謝, 首先我都係黑仔, 上星期噴完冷凍完唔luck, 點到4年都係咁, 佢之後終於同我做埋我未試過既laser, 做時好細心去解釋, 過程唔痛, 不過女護士係度一邊睇一邊幫手, 真係有d唔好意思, 佢重細心之前既醫生係無無無, 所以攪成我咁, 唔係賴, 問下之前kurtlau兄就知道.

而且問咩都好細心解釋, 今日我同問佢囉左個婦科醫生資料比我, 重教我叫個醫生到時用柏氏模片同一種專check hpv既唔知咩藥去check, 重幫我寫埋信比個醫生等我帶埋我太太去後比佢睇就得, 咁好既醫生去邊搵,

所以再同佢講多一次多謝多謝多謝!! 我會努力唔放棄4年就4年我對佢有信心, 我之前d同期兄弟都失蹤到咁, 我就知佢係得既

講翻除左電我未試過, 但我覺得一定無咁好, 因為之前我第一次用蘗水既醫生佢話唔得咪電囉, 佢用得既一定唔方好, 點知上次問完dr ho後佢都話好小幫人電, 因為會有痕.

而我比較喜歡做冷凍, 係第一次會腫得超勁後, 之後都無咁腫, 同方便, 效果比藥水好10倍, 好小攪唔掂, 只有尿道位同dr ho講既一樣比較難, 其他噴幾次都一定ok同埋一定會luck, 而藥水一勁既就唔得, 重有唔夠深入去殺菌, 所以咪攪到我翻發囉, 而laser一定係最深入, 而且當場電左疣去, 一定唔係度, 所以就一定最好既, 只不過麻煩同尿道口唔可以多試會令到收縮尿道, 係今次真係唔掂dr ho先幫我做, 而且做深入d希望好似之前過位c hing咁一次後就ok了.

不過試過所有後我都係覺得冷凍會最好, 第二就laser, 而尿道位就一定係laser好d, 不過要博睇下係咪一次得

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:42 發表
講翻除左電我未試過, 但我覺得一定無咁好, 因為之前我第一次用蘗水既醫生佢話唔得咪電囉, 佢用得既一定唔方好, 點知上次問完dr ho後佢都話好小幫人電, 因為會有痕.

而我比較喜歡做冷凍, 係第一次會腫得超勁後, 之 ...
stanleysex

咁講你即係今次上去已經做左電灼?? 希望你快d好返,,同快d帶埋你太太去check,,,,

祝你早日康復~~~

(好搞笑你地去睇e生都要望女仔,,哈哈)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-29 18:43 發表
今日放假,
終於上左15/F.
都話我應該無乜野.
今日仲驗埋血.
診金$400+ ...
係啦你地呢到check 梅 & a 幾多日有report?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:24 發表

係呀, 原來有幾個好正架, 身材重好fit, 真係我見到都頂唔順, 而且我又係今日去喎, 重有我發現左最好book 6點睇, 之後d護士開始收工, 今日有一個重著超短牛仔裙, 身材勁fit, 樣又正, 另外counter有個金毛既換完杉 ...
仲有,個係counter入面專執藥的金毛都唔錯嫁..........

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:35 發表
講翻今日點解我要同dr ho講多次多謝, 首先我都係黑仔, 上星期噴完冷凍完唔luck, 點到4年都係咁, 佢之後終於同我做埋我未試過既laser, 做時好細心去解釋, 過程唔痛, 不過女護士係度一邊睇一邊幫手, 真係有d唔好意思,  ...
stanleysex

dr.ho,係未幫你茶左藥膏先,再叫你出去等10-15分鐘,先再幫你做laster,
我下星期都諗住返去睇,old 位好似有一粒疑似+睇埋隻腳,之前佢開左d
藥膏比我茶,d紅點傘得7788,因為d藥膏用哂,要問佢再開d

相關搜索目錄:

唉好返...5個月..之後又返發係肛門內都幾入返發...我都覺得有問題肛門內超痕....去找dr.ho..dr.ho..話肛門內都幾入有幾粒細細粒返發..之後幫我凍但一d痛都無..dr.ho話因為入所以唔痛...我問dr.ho 點解會返發 ?佢話可能大便搞到捐了..唉...希望好似先前咁清到..

引用:
原帖由 hktony 於 2009-5-30 00:18 發表

恭喜曬!
我想問下驗a士 係咪即知架?
定係要等7日先知!
引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:27 發表

我都想知, 洗唔洗另外再上去架, 咁咪要比多次錢.
不過都低, 因為一個好醫生係低比, 雖然講左好多次, 而且我醫到而家都未好, (唔開dr ho事) 係我之前唔識搵好醫生, 今日我去見到一個咁好人咁細心既醫生, 再係依 ...
Tony:
吾係即知.
15/F醫生叫我星期一打上登記個度問.
佢之後會親自履我.
我就諗住星期二先打去問.

Stanley:
佢去外國開會? 咁咪又放假?
你又知既?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-30 09:35 發表

係啦你地呢到check 梅 & a 幾多日有report?
應該大約3個工作天.

大家好~小弟個多月前北上~很不幸地個套穿左~應該係射時穿的
請問一下如果個女仔有aids~中ge機會大唔大?
謝謝

引用:
原帖由 oygod 於 2009-5-30 20:27 發表
大家好~小弟個多月前北上~很不幸地個套穿左~應該係射時穿的
請問一下如果個女仔有aids~中ge機會大唔大?
謝謝
射穿個套...咁堅...
如果條女有A士中既機會m幾大...
你過多兩個月去驗一驗血啦.
未驗血前都吾好同自己女人做啦.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:24 發表

係呀, 原來有幾個好正架, 身材重好fit, 真係我見到都頂唔順, 而且我又係今日去喎, 重有我發現左最好book 6點睇, 之後d護士開始收工, 今日有一個重著超短牛仔裙, 身材勁fit, 樣又正, 另外counter有個金毛既換完杉 ...
同我抽血個個都cute, 又溫柔

原來有咁多野睇...
下次無booking.
上去坐下都好wo

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:42 發表

而我比較喜歡做冷凍, 係第一次會腫得超勁後, 之 ...
15/F佢真係好好既醫生.

電係會有痕...
d仆街又無講會有痕...
如果吾係我一定吾整.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。