推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-5-30 13:16 發表
唉好返...5個月..之後又返發係肛門內都幾入返發...我都覺得有問題肛門內超痕....去找dr.ho..dr.ho..話肛門內都幾入有幾粒細細粒返發..之後幫我凍但一d痛都無..dr.ho話因為入所以唔痛...我問dr.ho 點解會返發 ?佢話可 ...
肛門係難搞d.
睡多d真係會好好多.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-30 21:29 發表

射穿個套...咁堅...
如果條女有A士中既機會m幾大...
你過多兩個月去驗一驗血啦.
未驗血前都吾好同自己女人做啦.  
咁大獲~ ~係咪如果打唔低d病毒就會中??定係中左就中左

引用:
原帖由 oygod 於 2009-5-30 22:20 發表

咁大獲~ ~係咪如果打唔低d病毒就會中??定係中左就中左
你過多兩個月(過左事發90日)去驗一驗血啦.

回復 8051# 的帖子

唉..真係..生無改時..死無改.
呢班c hing ..搞到我都.忍唔住要呻幾句.
dr.ho..檢時最大既特點係..頭戴一副反光鏡..右手戴醫用手套嚟檢查..左手抓電筒.
年輕美艷既護士..即會企係布廉邊候命..
我兩次去睇春袋個幾達嘢..護士都係望到實..但從眼神.
佢係帶點蔑視既.....佢以為短小就係無料到.
我心諗: 小妹妹.人可貌相.海水不可斗量..小鋼炮本色..係不容輕視既.
=======
無錯..dr.ho真係仁醫..佢講嘢係好老實個種feel..唔會抛專業語氣...又或用啲唔明既術語.吓唬你.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-5-30 23:58 發表
唉..真係..生無改時..死無改.
呢班c hing ..搞到我都.忍唔住要呻幾句.
dr.ho..檢時最大既特點係..頭戴一副反光鏡..右手戴醫用手套嚟檢查..左手抓電筒.
年輕美艷既護士..即會企係布廉邊候命..
我兩次去睇春 ...
佢有一副眼鏡係連放大鏡加電筒.
不過我好少見佢用.

我又無試過wo...
次次醫生一話埋去檢查下先,
個姑娘好醒目立刻圍布廉, 跟住自動企係布廉出面...

無試過"偷睇"...

好一句"海水不可斗量..小鋼炮本色..係不容輕視既."
你吾即場硬一硬比佢睇下你d"雄風"

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-30 13:39 發表

15/F佢真係好好既醫生.

電係會有痕...
d仆街又無講會有痕...
如果吾係我一定吾整.
所以好彩之前更加無比之前既醫生點.............

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-30 01:28 發表

stanleysex

咁講你即係今次上去已經做左電灼?? 希望你快d好返,,同快d帶埋你太太去check,,,,

祝你早日康復~~~

(好搞笑你地去睇e生都要望女仔,,哈哈)
正常男人啊, 好似你咁正我地都會睇多幾眼啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-30 09:56 發表

Tony:
吾係即知.
15/F醫生叫我星期一打上登記個度問.
佢之後會親自履我.
我就諗住星期二先打去問.

Stanley:
佢去外國開會? 咁咪又放假?
你又知既?
係呀7月1日至12日, 寫明去外國開會, 要到7月13日先翻

回復 8064# 的帖子

重有個幾月

....................

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-30 21:46 發表

肛門係難搞d.
睡多d真係會好好多.
希望一次清得光..唔好係入面就圍生

我想問驗左血及尿,要幾耐先有REPORT 嫁?,等左成差唔多星期都冇消息咁...

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-5-31 11:58 發表

希望一次清得光..唔好係入面就圍生
C Hing介唔介意講下點解會生响入面既?

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-31 12:44 發表

C Hing介唔介意講下點解會生楔J面既?
我都好想知

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-29 18:43 發表
今日放假,
終於上左15/F.
15/F醫生睇完我份病歷,
都話我應該無乜野.
今日仲驗埋血.
check"梅花"同"A士"
上次checkm已經有成一年半之前.
其實lee段時間都無搞過咩野.
不過check多次求個安心.
診金$400+ ...
係ar~~真係好正

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-22 23:19 發表

我都未夠三十...
吾好做我做哥...

做人真係有太多無可奈何...
好撚辛苦...
返工又煩, 返屋企又煩, 仲有上得黎自已都好撚煩...

我一吾開心就會做傻事...
近2年真係好吾開心...
d ...
唔好賭啦, bro

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-31 00:39 發表

佢有一副眼鏡係連放大鏡加電筒.
不過我好少見佢用.

我又無試過wo...
次次醫生一話埋去檢查下先,
個姑娘好醒目立刻圍布廉, 跟住自動企係布廉出面...
無試過"偷睇"...

好一句"海水不可斗量. ...
哈,,,bigdog兄佢成日講埋d 金句,,真係冇得頂。 我唸個姑娘緊係垂涎左bigdog兄好耐,先次次係側面唔走,,睇實你,,hehe~

引用:
原帖由 oygod 於 2009-5-31 18:33 發表

我都好想知
醫生話可能野到入面....

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-6-1 12:13 發表

好返5個月又返發,會唔會係呢d位太濕所以容易有菌入!!!

祝你早日康復!!!

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-6-1 12:13 發表

沖涼洗完下面無消毒又洗patpat...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-1 14:54 發表

好返5個月又返發,會唔會係呢d位太濕所以容易有菌入!!!

祝你早日康復!!!
係啦好返5個月又返發...激死...我都祝你早日康復

引用:
原帖由 oygod 於 2009-6-1 15:53 發表

沖涼洗完下面無消毒又洗patpat...
好返咁耐..估唔到仲有菌...所以就咁洗patpat.....無消毒...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:24 發表

係呀, 原來有幾個好正架, 身材重好fit, 真係我見到都頂唔順, 而且我又係今日去喎, 重有我發現左最好book 6點睇, 之後d護士開始收工, 今日有一個重著超短牛仔裙, 身材勁fit, 樣又正, 另外counter有個金毛既換完杉 ...
stanleysex兄
我覺得你去睇女仔多過去睇Dr Ho....可能你己經好返晒嘛...重要上去??
重有我就比較喜歡(電).又快又少損口.
疤痕就好少事啫...只要醫得好..有疤痕就唔係問題啦

我呢兩日都發現有粒疑似, 都係諗住觀察多一至兩個星期睇下點先, 唉...

引用:
原帖由 minghin 於 2009-6-1 11:21 發表

stanleysex兄
我覺得你去睇女仔多過去睇Dr Ho....可能你己經好返晒嘛...重要上去??
重有我就比較喜歡(電).又快又少損口.
疤痕就好少事啫...只要醫得好..有疤痕就唔係問題啦
更係未啦, 希望真係最後一次laser令我解脫依4年黎既痛苦, 4年真係好難受, 而家你點呀, 電完一次ok左??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。