推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hktony 於 2009-6-13 01:47 發表

C Hing,
我冇試過,幫你唔到h:" />
我前後都係做左4-5次冷凍

好得快,好大機會係我係果段時間,
真係好勤力做運動!如果你有返發,
考慮下敏多d 運動啦!
但學百合兄話齋, 放左工都鬼死咁攰, 真係好難再做運動...

相關搜索目錄: 運動

回復 8159# 的帖子

引用:Dr. Ho有用過醋酸做測試....
樓上C HING ..係咩..係唔咪如果醫生睇咗..有懷疑.就用醋酸滴落去.睇吓有冇反白..
如有..即係中招?
大陸網站係甘測試..
我個排驚到自已用厨房白醋嚟試..
因為個袋袋有3達結焦啡色既東西..結果啲醋..好乸..搞到個袋痕咗成晚....

引用:
原帖由 kayuet 於 2009-6-12 05:12 發表
我是女, 有椰菜花好久, 看過gov果d, 看左都 3years, 但無好過, 試過Laser, 無好到仲要多左.
証明我中左招果時, 我係毫無任何性經驗, 真係無啦啦中左, 灰到......
我見大家都recommend Dr.Ho, 我應該看 Dr. ...
老實講女仔更係睇婦科, candy你介紹下人或你要不要dr ho介紹比我老婆去睇既婦科? 點解醫咁耐應該有一定係睇醫生問題既, 我咁講, 當然身體體質都重要啦

唉,,好唔開心,,尋晚沖涼完我摸下下面小便出面個位,,摸到粒野,,一細粒咁突起左,,刮佢就有少少痛,,搵鏡睇都見到係有一粒仔野,, 你地有冇建議俾我??? 觀察多幾日有冇唔見左先決定去唔去睇醫生,,定係聽日好去睇? 我原先book左19号星期五去check a & 梅,,

而家好down,, 唉,未驚完另一樣就又黎另一樣,,,, 我距離最後個次去玩3月13,,係岩岩先到3個月,,

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-14 12:51 發表
唉,,好唔開心,,尋晚沖涼完我摸下下面小便出面個位,,摸到粒野,,一細粒咁突起左,,刮佢就有少少痛,,搵鏡睇都見到係有一粒仔野,, 你地有冇建議俾我??? 觀察多幾日有冇唔見左先決定去唔去睇醫生,,定係聽日好去睇? 我原先b ...
噤到時一齊睇埋

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-6-14 14:38 發表

噤到時一齊睇埋
即係可以睇定多幾日,,到時一次星期五先俾e生睇? 唉,, 佢係個尿道口出面既下少少位,,, 我上網見個d 女人生個d圖同我而家有粒野個位都幾相近,,, 如果生係入面咁生出黎真係有排搞,,,,,,

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-14 17:29 發表

即係可以睇定多幾日,,到時一次星期五先俾e生睇? 唉,, 佢係個尿道口出面既下少少位,,, 我上網見個d 女人生個d圖同我而家有粒野個位都幾相近,,, 如果生係入面咁生出黎真係有排搞,,,,,,
粒野都生左出黎.
吾好諗啦.
而且都未必係椰仔.
可能係暗倉個類姐.
到時一次過比醫生CHECK啦.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-6-13 17:27 發表
樓上C HING ..係咩..係唔咪如果醫生睇咗..有懷疑.就用醋酸滴落去.睇吓有冇反白..
如有..即係中招?
大陸網站係甘測試..
我個排驚到自已用厨房白醋嚟試 ...
咩你自已咁搞...
一切問/信醫生最好.

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-6-13 01:13 發表
冷凍左成個禮拜, d焦仲未甩, 但而家仲隱約見到粒野, 好似凍唔甩咁, 記得上幾次好似唔係咁...
想問下有冇兄弟試過同一粒凍唔甩要再凍多次架?
我有次凍三小粒(生埋一齊),
d蕉甩左, 睇到中間個粒凍吾到.
所以返去再凍, 15/F醫生會重手好多.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-14 20:06 發表

我有次凍三小粒(生埋一齊),
d蕉甩左, 睇到中間個粒凍吾到.
所以返去再凍, 15/F醫生會重手好多.
冷凍前我已經同Dr. Ho講: 你可以重手d架, 我頂得住...
所以按道理佢已經俾平時重手左, 噴左成五六下, 範圍亦大左, 但估唔到重手左返而會咁...

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-6-13 17:27 發表
如有..即係中招?
大陸網站係甘測試..
我個排驚到自已用厨房白醋嚟試 ...
醋酸好似唔同白醋...
仲有反白其實未必準確, 一切都係要e生臨床診斷為準...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-14 12:51 發表
唉,,好唔開心,,尋晚沖涼完我摸下下面小便出面個位,,摸到粒野,,一細粒咁突起左,,刮佢就有少少痛,,搵鏡睇都見到係有一粒仔野,, 你地有冇建議俾我??? 觀察多幾日有冇唔見左先決定去唔去睇醫生,,定係聽日好去睇? 我原先b ...
你既心情我好明白, 成日都想等多一排睇下會唔會好d, 但我就次次都等唔到, 因為真係連訓著都會諗住...
所以我覺得想睇就去睇啦, 無謂等多幾日令自己唔開心多幾日...

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-6-14 20:18 發表

你既心情我好明白, 成日都想等多一排睇下會唔會好d, 但我就次次都等唔到, 因為真係連訓著都會諗住...
所以我覺得想睇就去睇啦, 無謂等多幾日令自己唔開心多幾日...
都係,,,我尋晚訓都有唸住,,不過都係想睇定多幾日先,,, 真係頂唔緊先早d睇,,,,, 嚴重左or生多左我就會即去睇loo

thx!!! 一波未停一波又起,,,真係想心情好都難..唉

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-14 20:01 發表

粒野都生左出黎.
吾好諗啦.
而且都未必係椰仔.
可能係暗倉個類姐.
到時一次過比醫生CHECK啦.
希望係瘡之類啦,,唉

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-14 14:11 發表

希望係瘡之類啦,,唉
唔拖得架快啦, 一日已經差好遠, 就算唔係都安心, 改快幾日睇啦, 你睇我咪係囉, 次次依為唔係, 咪攪左4年5555555

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-15 00:46 發表

唔拖得架快啦, 一日已經差好遠, 就算唔係都安心, 改快幾日睇啦, 你睇我咪係囉, 次次依為唔係, 咪攪左4年5555555
我決定左睇定多幾日,,留返星期五一次過去睇,, 我都怕我好易精神失常,,,,,

回復 8179# 的帖子

覲察數天先但不要弄損它已免擴散,要洗手消毒

回復 8179# 的帖子

引用:
原帖由 raptor12 於 2009-6-15 11:50 發表
我次次睇完都有洗手搵洗手液,,, 不過可能呢個星尾會m到,,希望未黎住,唔係一間e生又睇唔到,,,,,,

唉今日上15f 肛門入面上次清左開心左一陣..醫生幫我插了一支好長既工具入去查.........點知.入小小醫生又話有一粒豆咁大粒既新尤.....又凍過...凍完痛死

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-6-15 15:23 發表
唉今日上15f 肛門入面上次清左開心左一陣..醫生幫我插了一支好長既工具入去查.........點知.入小小醫生又話有一粒豆咁大粒既新尤.....又凍過...凍完痛死
希望你整完呢粒快D搞好啦

學TONY兄講做下運動啦~~增強抵抗力~~~

我每日食完飯後都有帶D狗去行下散步~~~

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-12 20:55 發表

下無拿拿中左,,,仲要個時係冇sex EXP? 咁唔通真係d 毛巾公眾地方都會傳染到? 因為我係大陸網站見到話毛巾呢d都有機會野到。  3年好長既一段時間,你生既範圍多唔多?多左好多?? 政府e生真係你急佢唔急個隻,,,唉

...
我估係d 毛巾合或公眾地方la......唉
其實陰道入面同外陰都有, 咁我應該睇婦科合定係Dr.Ho ar?
如Stanley所講, 其實我體質係好差, 但體質好會唔會自己好返?

好無e生可以介紹下?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-14 01:19 發表

老實講女仔更係睇婦科, candy你介紹下人或你要不要dr ho介紹比我老婆去睇既婦科? 點解醫咁耐應該有一定係睇醫生問題既, 我咁講, 當然身體體質都重要啦
好ar, 介紹比我ar~
我都想快d好返, 呢個野令人心情好差.....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-11 17:46 發表

大陸既醫院你見到你咁入咪去, 我係4年前係舊版講過我都會去大陸試下, 但係入到大陸既醫院門口你就知咩事, 比都唔敢去, 同埋真係佢地咩都做得出又無保障, 加上只係睇醫生都要排一日, 你去唔去隨你, 唔信問下你大陸 ...
大陸有一個電台,時常請嘉賓上去,其實是廣告.宣傳.有一隊BAND就作了一首歌說大陸醫生.

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。