推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-22 23:03 發表

無計, 有人好彩有人不好彩.
師兄大約冷凍左幾多次,同埋依家生活係點,怕唔怕捱夜,飲酒??

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-22 23:34 發表

師兄大約冷凍左幾多次,同埋依家生活係點,怕唔怕捱夜,飲酒??
其實真係好on9.
上15/F之前比條仆街拖証洗左$2xxxx.
昆人水個d仆街實絕子絕孫, 抵佢老婆同d女比人吊到有病.
我上15/F共睇左14次(凍左8次左右+其他有時懷疑上去check)都係少於$9000.

我現在平時無飲酒(啤酒已戒).
係有人上來屋企食飯, 咪飲少少芝華士/白蘭地.
現在有照開通宵工, 有時星期六夜晚打機打到第二朝4:00am~5:00am.
其實生活都已經正常返.

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-22 23:58 發表

其實真係好on9.
上15/F之前比條仆街拖証洗左$2xxxx.
昆人水個d仆街實絕子絕孫, 抵佢老婆同d女比人吊到有病.
我上15/F共睇左14次(凍左8次左右+其他有時懷疑上去check)都係少於$9000.

我 ...
嗯,錢事少,最緊要身體無事,有好多e生講到好大件事,呃d人唔識,嚇到好多人都神經緊張,
了解左個病之後好似無想象中咁可怕,
最近都要轉夜班,擔心唔夠訓會發.....

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-19 15:50 發表

一食藥同噴野就要用一世.
考慮緊.
食藥(保康絲)就應該不會, 有副作用.
噴野(Rogaine)就諗緊, 但都要用一世...
不知點...
所以先想睇中醫...
Use for ever is not true.  Precida 保康絲 has side effect, which will decrease your sexual power. But if you stop taking, the power slowly comes back.  
For Rogaine, Use the extra strength one. I found it useful and I am still using it now. I have use on and off for almost 10 years.  It works.  For the hair problem , I suggest to use  Rogaine ( extra strength.)

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 23:14 發表

herpes係唔係仲大獲過wart呢???
唉, 自從上年9月中係右邊毛髮位出左水泡, 而分別係私家同灣仔政府確實中皰2, 都無再見到有水泡, 需然由11月到依家個袋袋位間間斷斷有無故皮膚龜裂損傷情況(輕微), 係15樓睇左3次, 頭兩次佢都以為係皰返發, 第一次開左250mg成個月藥我, 第二次開左400mg3星期藥比我, 點知都係無起色, 第三次佢話咁情況唔會係皰返發, 因為無理由食著藥都會有事, 而且我無水泡, 最可能係普通皮膚病(叫偏平苔蘚), 我有食藥同揸藥膏, 之後有keep著都揸藥膏, 點知前幾日右邊毛髮位有小小"行"同埋紅紅哋, 心知不妙, 就係尋日朝就見到有水泡, 成個人灰晒, 足足10個月, 都係要返發, 我生活習慣都算正常, 即刻去左15樓, 佢一口就話今次真係皰返發h:" /> , 唯有食藥醫啦, 隨口問醫生花同皰邊樣煩啲, 佢話正常花6, 7個月無出都好大機會唔出, 不過皰係頭兩年都好唔穩定, 返發機會高, 唯一比花好啲係食藥就搞店, 唔駛冷凍, 亦都唔似花傳比女人會有高危HPV, 總之都係煩

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-23 13:37 發表

唉, 自從上年9月中係右邊毛髮位出左水泡, 而分別係私家同灣仔政府確實中皰2, 都無再見到有水泡, 需然由11月到依家個袋袋位間間斷斷有無故皮膚龜裂損傷情況(輕微), 係15樓睇左3次, 頭兩次佢都以為係皰返發, 第一次 ...
熊貓兄,既來之,則安之,當係一種皮膚病,係外國d人都唔係好當一回事,又唔死得人
往往精神壓力俾肉體受既仲大

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-23 13:53 發表

熊貓兄,既來之,則安之,當係一種皮膚病,係外國d人都唔係好當一回事,又唔死得人
往往精神壓力俾肉體受既仲大
本身個袋袋問題都好困擾我, 本身唸著都好, 醫生話唔係皰, 點知今次真係皰返發, 水泡都出埋, 心點都係唔開心, 不過我都接受左, 總之有事就去睇醫生, 至少唔係咩大大獲既野

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-23 14:03 發表

本身個袋袋問題都好困擾我, 本身唸著都好, 醫生話唔係皰, 點知今次真係皰返發, 水泡都出埋, 心點都係唔開心, 不過我都接受左, 總之有事就去睇醫生, 至少唔係咩大大獲既野
e生有冇話皰要幾耐唔出先會好???

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:46 發表

係呀! 我也成日形住, JJ的線體大粒些又驚係.

頭髮你可試"保康X", 但要經醫生開, HKD450, 4星期藥, 我食半年見效, 但一停就冇用

好似話.食咗會不舉..同埋會死精喎...???

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-23 13:37 發表

唉, 自從上年9月中係右邊毛髮位出左水泡, 而分別係私家同灣仔政府確實中皰2, 都無再見到有水泡, 需然由11月到依家個袋袋位間間斷斷有無故皮膚龜裂損傷情況(輕微), 係15樓睇左3次, 頭兩次佢都以為係皰返發, 第一次 ...
請問師兄的水泡是一羣還是個別一粒??

想問下師兄們花仔返發時,係唔係會係同一個位???係唔係會越返發越細粒???

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-24 00:32 發表

請問師兄的水泡是一鐘椄O個別一粒??
醫生話係一群細水泡, 我今次係一粒大小小, 其它細細粒

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-23 17:27 發表

e生有冇話皰要幾耐唔出先會好???
醫生話頭兩年會返發密, 根著會越褻V小, 1年1次, 或者幾年1次都唔定, 無人會話一定唔會再返發, 不過政府都係講兩年唔發, 就多數唔再發

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-7-24 23:57 發表

醫生話頭兩年會返發密鱓, 根著會越鈬越小, 1年1次, 或者幾年1次都唔定, 無人會話一定唔會再返發, 不過政府都係講兩年唔發, 就多數唔再發
我唸二型同我地平時生係口既一型係咁上下,,,

主要都真係睇自己既身體免疫力夠唔夠,,,好似我咁一型,,有時幾年都唔爛一次咀,,但差起lai真係一年2,3次都有,,,

飲食注意多d,,食多d生果,,,足夠休息都好緊要

ching, 呢到個個都係你既戰友,包括我都係,,唯有睇開d,,唔係可以點,,係咪,,,

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-24 15:06 發表
想問下師兄們花仔返發時,係唔係會係同一個位???係唔係會越返發越細粒???
問得好~~~ for me, 我有一粒 o係新位置.....

祝我好運

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-25 14:26 發表

問得好~~~ for me, 我有一粒 o係新位置.....

祝我好運h:" />
係舊位附近???去攪掂左未???

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-25 11:33 發表

主要都真係睇自己既身體免疫力夠唔夠,,,好似我咁一型,,有時幾年都唔爛一次咀,,但差起lai真係一年2,3次都有,,,

...
candy
想請問下e生有冇話你體內的hpv,幾耐唔出花,就唔會出????
next week 我gf 去check 好擔心....自己死就好,唔想害埋屋企人

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-25 14:26 發表

祝我好運h:" />
師兄, 正常唔會得一粒, 會唔會係其它野啊

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-25 11:33 發表

...
Candy妹, 我都有睇開左, 唔係點過, 大家努力啦

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:34 發表

黑百合兄, 還好嗎?

我皰返發過一次, 算是一年一次, 只是JJ炎比較煩, 耍成個月才凊
師兄, 其實你最終有無check到係皰1型定2型 ? 你話差唔多1年出1次, 出左幾年? 每次多唔多水泡?  醫生話一般越出越輕微

引用:
原帖由 manokman 於 2010-7-21 19:21 發表
I want to share and have some advice please. I went to dong guang sauna last week, after 2 days there are some red spots around my penis at first I thought it was some rash but after 2 more days it be ...
師兄, 你情況點 ?

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-22 10:07 發表
955 , 現在因洗手太多,有主婦手。
主婦手!!!

CHing, 放鬆一些, 我現在只是去洗手間/食飯/沖涼才洗, 當然有疑似就睇多一些, 但隨荇伅, 疑似應越來越少!!

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-22 10:18 發表

坦白講左了,下個week 去dr ho 介紹的婦科check
我祝你們身體健康, 關係和好!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-22 22:55 發表

我都不知線體係點...
你細心看JJ頭, 會看到有粒粒的, 有肉色, 白色, 時大時小, 特別是JJ頭的邊位

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-22 23:00 發表

咁你食左幾耐?
效果如何?
現在仲有無食?
對你有乜副作用?
怕離題pm我.

我就係怕一食就要食一世.
不想食得太多西藥, 傷身.
無副作用, 重有食, 有效的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。