推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 10:26 發表
想請問下師兄,冷凍完之後的傷口,易唔易野開???因果個位近 jj 頭,有時包皮反黎反去怕野到......到時就大獲
其實以我自身說法, D花是會到處生長出來的, 發起上來,成條JJ 龜頭都係, 怎樣避也避不了, 好恐怖.
所以要經常去覆診, 約每兩星期就要去做冷凍一次, 令到D菜花吾好不斷生開去.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 22:57 發表

放鬆d la,師兄,頭幾個月返發就預左,睇d外國web site ,佢地都好似唔當hpv係一件好嚴重既事,好多都話免疫力會清除d病毒
,2個幾月先返發已經好好,最緊要第一時間睇e生,唔好俾佢野開
引用:
原帖由 strange 於 2010-7-21 23:10 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11568479&ptid=431][/url]

師兄, 我明白你的感受, 快去覆診吧.

祝早日康復.
多謝支持~~~~ 我会繼續努力面對, 改過自身

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 23:14 發表

herpes係唔係仲大獲過wart呢???
herpes 疱疹, 是會定期番發的,比較難斷尾,而且傳染性很高,  所以一定要跟進得很好.

Wart 疣, 也會番發, 都幾麻煩, 如果屬高危形, 男的會生在尿道內, 女的生在子官頸, 女的更會引致子官頸癌, 所以也不能掉以輕心.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 12:21 發表

另外想問下師兄d花生係尿通係點樣,dr會點樣check???之前冷凍左幾多次先攪掂,頭先自己check時見到尿通口有2個白色點,好down,thx
如果D菜花生在尿道口, 去做完冷凍後就會甩,

但如果生在尿道內, 醫生會用手或器材張開病人尿道, 用電筒撿查, 治療就比較麻煩, 醫生會把液態氮射進尿道內, 會很痛的,做完後,小便時會有困難和痛楚.但如果不做, 菜花是有可能阻塞排尿的, 那時就要去急診插喉放尿了.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2010-7-20 23:56 發表

========
c hing
你講得無錯.
睇啲性病知識大全話hpv病毒係好多時周圍都有既
只係但係..性接觸嘢到既..一 定係性傳染病啦.
有啲人係臉度生「飯粒」都係hpv一種..

哈哈..
c hing你係香港做地盤呀嘩??
大小二便周圍all??
甘出奇?
係地盤柯尿我經常有..
但係柯屎就未試過喎..
同埋柯尿都要睇地方..尿味好重(做地盤出汗多.尿味好濃)
都唔咪周圍可以柯.

到你急到瀨.
地盤又無廁所.
就算有, 比你都不敢去.
又多烏鷹, 又臭.
係地盤有d地方/房無人, 行入去係角落除褲就柯架啦.

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-21 23:36 發表

herpes 疱疹, 是會定期番發的,比較難斷尾,而且傳染性很高,  所以一定要跟進得很好.

Wart 疣, 也會番發, 都幾麻煩, 如果屬高危形, 男的會生在尿道內, 女的生在子官頸, 女的更會引致子官頸癌, 所以也不能 ...
花會斷尾, 但有疱疹就好難斷.
我都有生唇倉
(疱疹), keep住抵抗力好咪不返發.
一不夠訓/累就好易返發.

近年訓多左, 食下保健食品.
d疱疹已經越來越少返發.

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-21 15:53 發表

如果D菜花生在尿道口, 去做完冷凍後就會甩,

但如果生在尿道內, 醫生會用手或器材張開病人尿道, 用電筒撿查, 治療就比較麻煩, 醫生會把液態氮射進尿道內, 會很痛的,做完後,小便時會有困難和痛楚.但如果不做, 菜 ...
花唔會生到咁入, 因為無空氣, 依個係我醫左尿道位dr ho講既, 所以都係用冷凍噴重手d就ok, 尿道只要好既就係過左一段時間尿道口度無生就代表基本好翻, 因為係入面無空氣就生唔到, 如果入面繼續有, 就會越黎越多後生翻出門口, 所以我醫左成年依個位都係用冷凍好過laser, 而外面位都係, 因為比較方便, 而且效果又係一樣.

*** 總之藥水就一定唔好用啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-21 16:33 發表

我都有生唇倉(疱疹), keep住抵抗力好咪不返發.
agreed la Black_Sarena兄

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-22 01:03 發表

花唔會生到咁入, 因為無空氣, 依個係我醫左尿道位dr ho講既, 所以都係用冷凍噴重手d就ok, 尿道只要好既就係過左一段時間尿道口度無生就代表基本好翻, 因為係入面無空氣就生唔到, 如果入面繼續有, 就會越黎越多後 ...
好耐無上來, 大家好.

Stanley兄, 你的花應沒有怎樣出吧, 我最近也有做冷凍, 但是做手, 有些用水楊酸也脫不了.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-22 00:33 發表

我都有生唇倉(疱疹), keep住抵抗力好咪不返發.
黑百合兄, 還好嗎?

我皰返發過一次, 算是一年一次, 只是JJ炎比較煩, 耍成個月才凊

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-21 23:26 發表

多謝支持~~~~ 我会繼續努力面對, 改過自身
CHing, 努力

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-21 23:25 發表

其實以我自身說法, D花是會到處生長出來的, 發起上來,成條JJ 龜頭都係, 怎樣避也避不了, 好恐怖.
所以要經常去覆診, 約每兩星期就要去做冷凍一次, 令到D菜花吾好不斷生開去.
一般頭幾個月出得多些, 之後會穩定, 但要誡煙

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 10:33 發表

dr 話我上次去打jj 時,條女太大力,整傷左jj (jj 頭和包皮果個位),有傷口,可能咁樣傳染
自己都只好咁諗啦,如果係自己gf 野俾我,真係接受唔到lor,一齊左年幾,間唔中唔用套,
佢又唔係出去玩果d.........太可怕,唔敢 ...
CHing, 你可能要和女友坦白了

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-18 23:54 發表

KK:
我就無乜野啦.
好似已經有一年半.
但有時沖涼望下舊凍位, 個d皮膚好似有d圓形既印.
成日形住不知係不係想返發...

你仲有返發? 咁情況點?
之前不係好返一排?

不過現在我開始處理緊頭髮問題.
...
係呀! 我也成日形住, JJ的線體大粒些又驚係.

頭髮你可試"保康X", 但要經醫生開, HKD450, 4星期藥, 我食半年見效, 但一停就冇用

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-20 09:43 發表
我想問你,會不會如手沒有用皂液洗,就覺得不清潔,怕掂到自己衣服,我現在就洗手太多有主婦手,很煩,不洗又覺不干淨。
Ha Ha!!

我也一定用皂液, 不然會唔安樂

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-19 23:50 發表

一食藥同噴野就要用一世.
考慮緊.
食藥(保康絲)就應該不會, 有副作用.
噴野(Rogaine)就諗緊, 但都要用一世...
不知點...
所以先想睇中醫...
保康C副作用, 因人而異, 有見過發冷, 手腳無力, 但很快就適應, 不舉就未見過(有都不講)

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:49 發表

Ha Ha!!

我也一定用皂液, 不然會唔安樂
955 , 現在因洗手太多,有主婦手。

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:40 發表

CHing, 你可能要和女友坦白了
坦白講左了,下個week 去dr ho 介紹的婦科check

最近樂觀d諗,見forum上好多師兄,冷凍過幾次,出過幾個post,之後已經唔見左人,係好返定點呢?
睇外國既網話有80%有性行為既人,一生中都有一段時間俾hpv感染過,有d人會出wart,有d咩事都無,大多數人過幾年自身免疫力都會清除d病毒(我諗後生既,身體好既,會快d)
我之前有個朋友中過,都係後生仔,其中一個上左大陸醫,做laser 打吊針,3個月後無事,之後仲結左婚
另一個做完電療,返發過一次無理,之後自己無左,佢地呢2個例子都係無野開,
不過呢度好多師兄的例子都係一唔理好快野開.......

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-22 10:26 發表
最近樂觀d諗,見forum上好多師兄,冷凍過幾次,出過幾個post,之後已經唔見左人,係好返定點呢?
睇外國既網話有80%有性行為既人,一生中都有一段時間俾hpv感染過,有d人會出wart,有d咩事都無,大多數人過幾年自身免疫力都會 ...
希望真係会好啦~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-22 01:03 發表

花唔會生到咁入, 因為無空氣, 依個係我醫左尿道位dr ho講既, 所以都係用冷凍噴重手d就ok, 尿道只要好既就係過左一段時間尿道口度無生就代表基本好翻, 因為係入面無空氣就生唔到, 如果入面繼續有, 就會越黎越多後 ...
其實菜花病毒主要可分兩類(1)低危形號.....菜花只生在生殖器官外面.  (2) 高危形號...在男性,菜花會生在尿道內外,和肛門內.  在女性, 菜花會生在陰道內,尿道內,肛門內 子官頸, 更會引致子官頸癌.

有外國網站曾報導有人的菜花生在尿道內, 引致尿管閉塞, 要送往醫院急症室插喉放尿.

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:34 發表

黑百合兄, 還好嗎?

我皰返發過一次, 算是一年一次, 只是JJ炎比較煩, 耍成個月才凊
我現在都算ok, 已過一年半.
疱疹好難斷.
唯有keep住抵抗力好不返發.

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:46 發表

係呀! 我也成日形住, JJ的線體大粒些又驚係.

頭髮你可試"保康X", 但要經醫生開, HKD450, 4星期藥, 我食半年見效, 但一停就冇用
我都不知線體係點...

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:52 發表

保康C副作用, 因人而異, 有見過發冷, 手腳無力, 但很快就適應, 不舉就未見過(有都不講)
咁你食左幾耐?
效果如何?
現在仲有無食?
對你有乜副作用?
怕離題pm我.

我就係怕一食就要食一世.

不想食得太多西藥, 傷身.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-22 10:26 發表
睇外國既網話有80%有性行為既人,一生中都有一段時間俾hpv感染過,有d人會出wart,有d咩事都無,大多數人過幾年自身免疫力都會 ...
無計, 有人好彩有人不好彩.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。