推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-19 20:05 發表
Black Sarena , 有一生活習慣想問你,你現在洗澡、去完小便,接觸了那器官後,會不會即要洗手,怕會觸摸其他物件?
好似我返地盤, 通常有廁所去廁所.
無廁所周圍all(大/細都係).
咁周圍all, 有水咪洗下手.
無咪無計.
但無得洗手, 之後就一定不會再周圍摸(面/眼).
其他野我照摸(工具), 如果其他人咁都"奶野"真係天意.
邊有咁高傳染性...不過我有戴手套...

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-18 23:09 發表

如果只是打飛機, 應該無可能中菜花的. 菜花應該是和女性做愛得來的, 就算用套做都會被傳染.
師兄記吾記得, 之前仲有沒有和其他性工作者有性接觸 ?

以我自身說法, 我最初北上去滾, 只是打JJ, 打了好幾年都沒 ...
師兄,有時人黑起上黎無得講,行行下街都會俾人擲死既,
我極少出去玩,呢一年黎仲要係第一次去打jj,平時只同gf 做,
只可以講果d地方多菌,條女隻手有病lor,
今日去完15/f 聽完e生講,心理上都好d,佢話好多人6-9個月,咩都發晒,1-2年唔出,有只有極少病毒係身上,無傳染性,可以係安全,希望係真........

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-18 23:54 發表

KK:
我就無乜野啦.
好似已經有一年半.
但有時沖涼望下舊凍位, 個d皮膚好似有d圓形既印.
成日形住不知係不係想返發...

你仲有返發? 咁情況點?
之前不係好返一排?

不過現在我開始處理緊頭髮問題.
...
頭髮問題,食藥加噴野啦

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-19 20:05 發表
Black Sarena , 有一生活習慣想問你,你現在洗澡、去完小便,接觸了那器官後,會不會即要洗手,怕會觸摸其他物件?
師兄,我同你一樣都係生係冠位,果度有咩地方要注意ar??thx

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-19 21:45 發表

我極少出去玩,呢一年黎仲要係第一次去打jj,平時只同gf 做,
今日去完15/f 聽完e生講,心理上都好d,佢話好多人6-9個月, ...
祝師兄早日康復啦。 

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-19 21:46 發表

頭髮問題,食藥加噴野啦
一食藥同噴野就要用一世.
考慮緊.
食藥(保康絲)就應該不會, 有副作用.
噴野(Rogaine)就諗緊, 但都要用一世...
不知點...

所以先想睇中醫...

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-19 21:45 發表

今日去完15/f 聽完e生講,心理上都好d,佢話好多人6-9個月, ...
你越早醫, 無比佢野開控制到咪快d好.
我都無事一年半啦.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-19 20:30 發表

無咪無計.
其他野我照摸(工具), 如果其他人咁都"奶野"真係天 ...
我想問你,會不會如手沒有用皂液洗,就覺得不清潔,怕掂到自己衣服,我現在就洗手太多有主婦手,很煩,不洗又覺不干淨。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-20 09:43 發表
我想問你,會不會如手沒有用皂液洗,就覺得不清潔,怕掂到自己衣服,我現在就洗手太多有主婦手,很煩,不洗又覺不干淨。
C-Hing 不要太過杞人憂天,聽說手的皮膚跟其他身體皮膚不同,不易沾上細菌,如有C-Hing或C-姐看醫生時請
問一下是不是,如是的話,太恐怖了,跟別人握手後也要洗手

打JJ被傳到花,唉!!!!!香港有很多男人有打JJ癮,危險,真的要食自己

引用:
原帖由 garamon 於 2010-7-20 09:43 發表

不會, 我平時係街all完都係清水洗.
我清水洗卒一卒手架炸.
咁你有花個陣.
不通隻手一掂條J, 隻手即生花咩.
係咪?
不洗咁驚.

引用:
原帖由 kksick 於 2010-7-20 10:45 發表

C-Hing 不要太過杞人憂天,聽說手的皮膚跟其他身體皮膚不同,不易沾上細菌,如有C-Hing或C-姐看醫生時請
問一下是不是,如是的話,太恐怖了,跟別人握手後也要洗手

打JJ被傳到花,唉!!!!!香港有很多男人有打JJ癮,危險 ...
d骨女摸過咁多JJ, 有d有病徵有d無病徵.
佢手有花不出奇.
所以其實真係好危險.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-19 20:30 發表

無咪無計.
其他野我照摸(工具), 如果其他人咁都"奶野"真係天 ...
========
c hing
你講得無錯.
睇啲性病知識大全話hpv病毒係好多時周圍都有既
只係但係..性接觸嘢到既..一 定係性傳染病啦.
有啲人係臉度生「飯粒」都係hpv一種..

哈哈..
c hing你係香港做地盤呀嘩??
大小二便周圍all??
甘出奇?
係地盤柯尿我經常有..
但係柯屎就未試過喎..
同埋柯尿都要睇地方..尿味好重(做地盤出汗多.尿味好濃)
都唔咪周圍可以柯.

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-18 15:09 發表

如果只是打飛機, 應該無可能中菜花的. 菜花應該是和女性做愛得來的, 就算用套做都會被傳染.
師兄記吾記得, 之前仲有沒有和其他性工作者有性接觸 ?

以我自身說法, 我最初北上去滾, 只是打JJ, 打了好幾年都沒 ...
係, 正常係要性接觸既機會比較高傳染到, 其他極難, 之前既dr tam講過

想請問下師兄,冷凍完之後的傷口,易唔易野開???因果個位近 jj 頭,有時包皮反黎反去怕野到......到時就大獲

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-21 01:26 發表

係, 正常係要性接觸既機會比較高傳染到, 其他極難, 之前既dr tam講過
dr 話我上次去打jj 時,條女太大力,整傷左jj (jj 頭和包皮果個位),有傷口,可能咁樣傳染
自己都只好咁諗啦,如果係自己gf 野俾我,真係接受唔到lor,一齊左年幾,間唔中唔用套,
佢又唔係出去玩果d.........太可怕,唔敢再諗

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-7-21 01:26 發表

另外想問下師兄d花生係尿通係點樣,dr會點樣check???之前冷凍左幾多次先攪掂,頭先自己check時見到尿通口有2個白色點,好down,thx

唔好down住, 快啲book醫生睇左先啦~~

大家好......  多多指教

細路中左花三個月, 原本好好地, 戒煙戒酒戒滾戒蒲

竟然係幾日前返發...........好煩...............

I want to share and have some advice please. I went to dong guang sauna last week, after 2 days there are some red spots around my penis at first I thought it was some rash but after 2 more days it became more serious so I went to the government clinic in wanchai 6/F for check up. They took my blood sample and tissue from the infected area for testing and ask me to come back 3weeks later for the result. They said they can’t tell me anything until they have the result. They gave me a cream to apply on my infected area. Two days later it became more serious so I went to a private doctor and they told me instantly that I am having genital herpes. He gave me a cream to apply and the following 3 kinds of pills “Valtrex 500mg” “Cibion” and “amoxycillin”
taking them 2times a day for 5days.

After 2 days the situation is getting better the private dr ask me to see him again after I finish the medicine.

Can anybody give me any advice or experience you have I am so scared and worried.

I saw some info above this medicine “Valtrex” that it can minimize the chance of outbreak

Is that ture?

Will the government clinic provide “Valtrex”? or what medicine will they give me when I visit them 3 weeks later once they confirm I have genital herpes?

I’ve check at local drug store in tst
“Valtrex” cost around $780/42 pills is there any other drug cost cheaper?

There are two kinds of “Valtrex” which is :”brand Valtrex” and “geneic Valtrex” will they both work the same?

Thanks so much for your advice.

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-21 19:07 發表

竟然係幾日前返發...........好煩...............

h:" />
師兄,中係邊個位??? 返發左幾多次?

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-21 19:55 發表

師兄,中係邊個位??? 返發左幾多次?
domdom 遮唔到嘅地方, 根部

第一次返發..........唉.....................

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-21 22:22 發表

domdom 遮唔到嘅地方, 根部

第一次返發..........唉.....................
放鬆d la,師兄,頭幾個月返發就預左,睇d外國web site ,佢地都好似唔當hpv係一件好嚴重既事,好多都話免疫力會清除d病毒
,2個幾月先返發已經好好,最緊要第一時間睇e生,唔好俾佢野開

引用:
原帖由 manokman 於 2010-7-21 19:21 發表
I want to share and have some advice please. I went to dong guang sauna last week, after 2 days there are some red spots around my penis at first I thought it was some rash but after 2 more days it be ...
I suggest you go to see private doctor instead of government doctor  if you can afford the medical expenses.

And I suggest you better get the drugs by prescription  from your doctor rather than buying from drug store by your own.

As far as I know, genital herpes is quite a long term infection so take good care brother.

The most important thing is stop going to the sauna.

Good Luck.

引用:
原帖由 llcoolj 於 2010-7-21 19:07 發表

h:" />
師兄, 我明白你的感受, 快去覆診吧.

祝早日康復.

引用:
原帖由 strange 於 2010-7-21 23:06 發表

I suggest you go to see private doctor instead of government doctor  if you can afford the medical expenses.

And I suggest you better get the drugs by prescription  from your doctor rather than ...
herpes係唔係仲大獲過wart呢???

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。