推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-10-1 01:09 發表

我個Dr. 話花係唔會入血, 又話者袋唔夠溫暖潮濕?
請問如果冇肛交, 花會唔會生係肛門果邊架?  
我而家成日凝住有d野=3=

另外, 我決定轉醫生了, 請問de.ho 診金幾錢的?
可以pm我嗎?

另外我想識多d同病相憐既brother,
如果想交個朋友既 pm我留msn丫 嗯

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-9-30 23:46 發表 Man 兄, 如果疣同皰差唔多, 係袋袋生點解唔會?  通常呢啲病毒好易係膜到生
你知,這些野都幾神祕,D醫生祇系講吾會,又吾會講一定,永遠的字眼,實牙實齒,祇會講D吾講D,我問佢點解,佢答吾會系個度生,就無講和解釋,其實系米皮膚構造問題? 袋袋無膜?

講真就算佢吾睇袋有無花,都應變詳細檢查有無其他病毒或皮膚病系袋袋,可能中包或其他病也不奇,所以我就話現在醫生吾專業,賺錢省時間,省功夫,next病人重緊要!吾系病人發現邊到先睇邊到,有時病者都吾覺系病!這一代醫生,同上兩代退休醫生差好遠,現在賺錢吾好浪費時間!見勿醫勿!街証!

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-1 08:38 發表 請問如果冇肛交, 花會唔會生係肛門果邊架?  我而家成日凝住有d野=3=另外, 我決定轉醫生了, 請問de.ho 診金幾錢的? 可以pm我嗎?另外我想識多d同病相憐既brother, 如果想交個朋友既 pm我留msn丫 嗯
你玩肛交?如果佢肛有花,你米可能有

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-1 08:38 發表 請問如果冇肛交, 花會唔會生係肛門果邊架?  我而家成日凝住有d野=3=另外, 我決定轉醫生了, 請問de.ho 診金幾錢的? 可以pm我嗎?另外我想識多d同病相憐既brother, 如果想交個朋友既 pm我留msn丫 嗯
400大洋,冷凍800,藥over150

引用:
原帖由 man002 於 2010-10-1 10:26 發表

你玩肛交?如果佢肛有花,你米可能有
冇肛交啦=3= 呢樣真係帶袋都唔敢玩=3=

引用:
原帖由 man002 於 2010-10-1 10:25 發表
你知,這些野都幾神祕,D醫生祇系講吾會,又吾會講一定,永遠的字眼,實牙實齒,祇會講D吾講D,我問佢點解,佢答吾會系個度生,就無講和解釋,其實系米皮膚構造問題? 袋袋無膜?

講真就算佢吾睇袋有無花,都應變 ...
Man 兄, 呢啲病真係搞到我頭拎拎, 你都知我第一次係毛髮右邊出皰, 之後個袋一直有事, 醫生都以為係返發, 點知食左2個幾月藥, 仲係咁, 佢就話係"扁平苔蘚", 隔左10個月係左邊毛髮位真係第二次返發, 醫生明明話神經有分左右, 唔知點解係左邊返, 最慘又過左兩個月, 係屁股第三次返發, 我真係搞唔清, 唉h:" />h:" />h:" /> 有無中皰既師兄會有呢種仲情況?????????

我想問有冇師兄好似我咁, 尿咀有液體, 成日尿急急,
但驗左尿兩次 都係冇淋同衣原, 咁我應該點做呀?

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-1 17:57 發表
會唔會係普通尿道發炎, 我中三果時都試過(未有性經驗), 食左消炎藥,
痾左橙色既尿就無事了.

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-1 08:38 發表

請問如果冇肛交, 花會唔會生係肛門果邊架?  
我而家成日凝住有d野=3=

另外, 我決定轉醫生了, 請問de.ho 診金幾錢的?
可以pm我嗎?

另外我想識多d同病相憐既brother,
如果想交個朋友既 pm我留msn丫 嗯
有醫生話>90%生花係肛門既都唔係GAY既, 可能沖涼時野到埋去.

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-1 17:57 發表
你應該咩都唔好諗,放鬆心情,如果以後你每做一次愛就驚一次,遲早有精神病
醫生話無野咪無野lor,醫生都唔信,咁你洗咩去睇佢
反而緊記以後一定要用套~~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-10-1 18:12 發表

你應該咩都唔好諗,放鬆心情,如果以後你每做一次愛就驚一次,遲早有精神病
言之有理.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-10-1 18:12 發表

我都知, 但有冇brother 睇過支原 睇dr,ho?

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-1 13:56 發表 Man 兄, 呢啲病真係搞到我頭拎拎, 你都知我第一次係毛髮右邊出皰, 之後個袋一直有事, 醫生都以為係返發, 點知食左2個幾月藥, 仲係咁, 佢就話係"扁平苔蘚", 隔左10個月係左邊毛髮位真係第二次返發, 醫生明明 ...
所以:我話比佢講曬勿都得,勿都有可能,有機會,永遠無一定!因為佢自己都吾確定!

上次我都話你食藥兩星期無勿反應,佢又無勿頭水,覆診又吾確定到系勿,我都叫你轉轉醫生,估估下最麻煩…

好多時,醫生想法系這就這,好難改想法,佢都系try and error心態!

有時人夾人緣,可能 B醫生,見過醫過又吾奇!

攪下攪下又一年,身,心,都疲累!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-10-1 18:07 發表 有醫生話>90%生花係肛門既都唔係GAY既, 可能沖涼時野到埋去.
現在流行異性都行後門!或者字倉者!

引用:
原帖由 man002 於 2010-10-2 01:31 發表

所以:我話比佢講曬勿都得,勿都有可能,有機會,永遠無一定!因為佢自己都吾確定!

上次我都話你食藥兩星期無勿反應,佢又無勿頭水,覆診又吾確定到系勿,我都叫你轉轉醫生,估估下最麻煩…

好多時,醫生想 ...
Man 兄, 最近去左醫院既中醫部睇症, 試下得唔得, Man 兄你都無點返發, 繼續努力啊, 可能疣比皰無咁易返發, 不過要有皮肉之苦

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-1 21:02 發表

我都知, 但有冇brother 睇過支原 睇dr,ho?
你唔好先自已成日嚇自已, 基本上你驗樣樣都無咩事, 如果仲係有事就轉下醫生睇下, 唔好自已亂咁唸, 第二時一定要戴套, 不過套都保護唔到太多位置, 其他三角位同個袋袋都係無保障, 所以要戴眼識人, 唔好亂咁同人咩

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-2 02:24 發表 Man 兄, 最近去左醫院既中醫部睇症, 試下得唔得, Man 兄你都無點返發, 繼續努力啊, 可能疣比皰無咁易返發, 不過要有皮肉之苦
好多醫院有副蜀浸會中醫科睇,不過我都系喜歡老醫師多些經驗...跟得貼!

引用:
原帖由 man002 於 2010-10-2 09:40 發表

好多醫院有副蜀浸會中醫科睇,不過我都系喜歡老醫師多些經驗...跟得貼!
Man 兄, 我記得你無同老中醫講疣

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-2 14:58 發表 Man 兄, 我記得你無同老中醫講疣
無啊!

這些點講得出口,講完真系要引居都得囉!佢地間接識我屋企人!

中醫都系調理下身體,平衡返就身體壯健返就得!
兩年前都有花,不過當時吾知有花,又有濕疹!jj陰囊痕爛肉!
不過我都系比主要手指爛肉濕疹佢醫,佢地都系醫倉痛,來來去都幾類藥方!

我覺得花,鮑我覺得系皮膚病一種,好像你鮑都系吾食藥吾理一樣會結朝,出得多先要吃藥,
你不如自己有勿其他問題,調理平衡返!你話比佢話有癬有倉成日發囉!

調一排,年幾我瘡,髮癬,濕疹都無勿出!

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-2 14:58 發表 Man 兄, 我記得你無同老中醫講疣
其實你手腳,身體其他有無癬,瘡?

中醫講下身(不是祇指陰部)_,身體有系最煩!要用藥升上來!

引用:
原帖由 man002 於 2010-10-2 15:38 發表

其實你手腳,身體其他有無癬,瘡?

中醫講下身(不是祇指陰部)_,身體有系最煩!要用藥升上來!
Man 兄, 其實我一直皮膚都無事, 係自從上年9月中皰就惡夢開始, 9月中皰, 11月開始個袋袋有所謂"扁平苔蘚"直到依家, 今年7月第一次真係返發, 9月第二次返發, 我想睇果個高級中醫師(醫院)要排成半年, 咪睇左個後生女中醫, 佢都係主診皮膚料, 比左3日藥外浸, 下星期二再去睇, 樣樣都試下啦, 師兄你真係咩廯都無晒, 希望我都會啦

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-2 02:35 發表

你唔好先自已成日嚇自已, 基本上你驗樣樣都無咩事, 如果仲係有事就轉下醫生睇下, 唔好自已亂咁唸, 第二時一定要戴套, 不過套都保護唔到太多位置, 其他三角位同個袋袋都係無保障, 所以要戴眼識人, 唔好亂咁同人咩 ...
我今次真係好多第一次, 第一次叫雞, 第一次做愛, 第一次中招=3=  
以後唔敢玩了,冇中AIDS 我都當自己死過一次,
今日終於轉左醫生睇Dr.Ho

1) 先講態度, 相比我之前睇果個 Dr.Chan,
至少佢係真係幫我睇晒有冇花 包 果d
而唔係我話有麥就幫我睇麥就算。

2) 上次個醫生開klacid 500mg比我
見到食兩星期都未好, 開多兩星期比我,
但Dr.Ho一句好岩的, 兩個星期都唔得
就食幾耐都唔得, 要轉藥的了。

3) 價錢, 上個醫生開兩個星期klacid
total: 1268 , 今次呢個, 開左3個星期
藥比我 都係total: 700

今次我只係想講 藥其實真係唔貴,
睇下係d咩醫生開,  我都係一個中
招新人, 到而家只睇過兩個醫生,
我只係想講, 相比之下, Dr.Ho
真係好好多~  謝謝各位師兄

雖然我暫時仲未好番 , Dr.Ho
都話我應該係支原 尿道炎了
所以至少呢一刻我決定相信
Dr.HO ,  希望今次呢隻藥好得番
嗯嗯

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-10-3 00:57 發表

我今次真係好多第一次, 第一次叫雞, 第一次做愛, 第一次中招=3=  
以後唔敢玩了,冇中AIDS 我都當自己死過一次,
今日終於轉左醫生睇Dr.Ho

1) 先講態度, 相比我之前睇果個 Dr.Chan,
至少佢係真係幫我睇晒有冇 ...
C Hing, 祝你早日康復, 夠空窗期, 記得check埋Aids及梅

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-10-2 21:14 發表

Man 兄, 其實我一直皮膚都無事, 係自從上年9月中皰就惡夢開始, 9月中皰, 11月開始個袋袋有所謂"扁平苔蘚"直到依家, 今年7月第一次真係返發, 9月第二次返發, 我想睇果個高級中醫師(醫院)要排成半年, 咪睇左個後生 ...
C Hing還好嗎?
睇你好似幾麻煩, 皰又唔同位, 又有蘚, 保重.

我3月返發一次皰, 依家無乜野, 想做人, 希望順利

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-9-30 00:56 發表
各位朋友 我45日 驗aids 暫時沒事啦 ~ 嗯嗯 我會繼續努力。
至於之前尿咀有液體果度 而家都仲有, 驗完尿我都係冇淋病衣原
但我而家估計係支原, 因為真係尿急急同有液體擠到出黎

最後剩番疣我係驚會有lu~ 希望沒 ...
疣就要比些時間, 感染左一般有75%在頭3個月出, 也有潛伏8個月.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。